Įkraunama...
Įkraunama...

Konditeriniai švirkštai

Norėčiau sužinoti kur būtų galima nusipirkti konditerinių švirkštų?
Atsakyti
Pries savaite pirkau "RIMI"
Atsakyti
Jei nori gero ir ilgaamzio - tai patariu rinktis Tupperware dekoravimo krepseli.
Atsakyti
Maciau ne karta prie pjaustykliu.O taip pat jei i Jusu miesto turgu atvaziuoja baltarusai,jie atveza.O jei ne-galima uzsisakyti,kad atveztu.Ju prekes pigesnes.As dar senais laikas nusipirkusi plasmasini su keiciamais antgaliais(rusiska).Tokiu mama puosdavo sausainius,kai kepdavo vestuvems.
Atsakyti
QUOTE(Linda @ 2005 06 18, 16:30)
Jei nori gero ir ilgaamzio - tai patariu rinktis Tupperware dekoravimo krepseli.

Vat vat šitą maišelį ir aš norėjau rekomenduoti.
Esu prisiekusi desertų gamintoja ir mėgėja, tai tokią galybę švirkštų ir konditerinių maišelių išbandžiau ir visus prakeikiau doh.gif , kol nebandžiau šio "Tuperware" daikčiuko. thumbup.gif

Brangus kaip velnias, bet įsigyti verta. thumbup.gif Nei pro šonus bėga, nei ką. Plauti lengva, antgalių gyvas velnias ir šiaip malonus akiai ir rankai.

Aš labai mėgstu kepti plikytinius, tai visi švirkštai sulūžo nuo tos tešlos, o tas maiįelis laiko lig šiol. Tiesa sakant jį pirkau todėl, kad žinojau, jog yra ilga garantija. Bet dabar matau, kad jis beveik nesunaikinamas.

Gero ir skanaus deserto user posted image
Atsakyti
Maišelį galima pasisiūti pačiai, o įvairiausių antgalių yra turguje smile.gif
Atsakyti
Jei norite pamatyti ir paciupineti, ir isbandyti Tupperware gaminius, tai ateikite i sveciu dienas kita antradieni, liepos 19 diena, nuo 12 iki 19 val. bet kuriuo metu Luksio g. 15. Ieskokit Ritos, Marinos, Deimos arba Jurgitos, kantriai viska paaiskinsime, kava arbata pavaisinsime ir ne tik mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandrelle @ 2005 07 12, 19:18)
Maišelį galima pasisiūti pačiai, o įvairiausių antgalių yra turguje  smile.gif

Nu pasiūtas maišelis manau tikrai neatitiks tų turginių antgalių doh.gif , o ir siaubingai greit nusidėvės(jei ne iš karš perplyš) doh.gif . Na nebent jūs norit pagalminti kokį desertuką tik vieną kartą, tada ši išeitis gal ir tinka mirksiukas.gif .
Atsakyti
Mano mama dirba su kepiniais, tai maišelius visuomet siuva. Ir tikrai labai ilgai laiko smile.gif o pirktiniai švirkštai greit sulūžta sad.gif
Atsakyti
Linda, tai kiek gi tas geras daiktas kainuoja. I Vilniu tikrai atvaziuot negaliu, bet butu idomu orientuotis kainoj, gal susigundyciau mirksiukas.gif
Atsakyti
62 litukai.
Atsakyti
QUOTE(Linda @ 2005 07 17, 20:26)
62 litukai.

Sakyciau kaip uz gera daikta nera daug. O kiek tiksliai yra antgaliu? O maiselis 1 ieina?
Atsakyti