QUOTE(Bahama mama @ 2009 06 22, 22:49)
nesupykit, bet vistiek nesuprantu
pirmas sakinys prieštarauja antrajam
rašot, kad sutikimas būtinas, bet donoro kortelė gelbsti, kai atsiranda artimųjų prieštaravimas. Tai kaip tik dėl to aš ją ir išsiėmiau - kad niekas negalėtų mano valios užginčyt ir už mane nuspręst
Ar jūs teigiat, kad tai vistiek įmanoma?
man tikrai nera ko pykti
-
..."Tai rodo, kad šiuo metu galiojanti sistema yra netobula. Iki šiol Lietuvoje donoru netapo nė vienas žmogus, turintis donoro kortelę. Tačiau gydytojai tvirtina, kad jei artimieji prieštarautų, jie tikrai nepersodintų žmogaus, patvirtinusio savo nusistatymą tapti donoru, organų.
Svarbiausias dalykas propaguojant organų donorystę stengtis, kad kuo daugiau žmonių pakalbėtų apie tai savo šeimose. Lankstinukas, lipdukas, simbolinė donoro kortelė yra vienas iš tokio pokalbio pretekstų".. tai nukopinau is leidinio "Nefro-info",kuri galite rasti donoras.lt
,ten taip pat rasite labai daug naudingos informacijos,taip pat galite uzduoti klausimus
.
dar labai dziaugiuosi,kad mes diskutuojame donorystes tikslui,beje esame vieningos nuomones
,kad tai yra labai reikalinga
Papildyta:
[quote=Bahama mama,2009 06 22, 22:49]
nesupykit, bet vistiek nesuprantu
pirmas sakinys prieštarauja antrajam
rašot, kad sutikimas būtinas, bet donoro kortelė gelbsti, kai atsiranda artimųjų prieštaravimas. Tai kaip tik dėl to aš ją ir išsiėmiau - kad niekas negalėtų mano valios užginčyt ir už mane nuspręst
Ar jūs teigiat, kad tai vistiek įmanoma?
[/quotegal man tik vienai suprantamai parasiau-dabar parasysiu abu pabrauktus zodziu junginius-
artimuju sutikimas yra butinas,kad galetu paimti organus donorystei,o kortele parodo zmogaus valia,
jei artimieji uzpriestarautu organu paemimui ir transplantacijai ,o tai padetu artimiesiems apsispresti.kur yra priestaravimai?