Įkraunama...
Įkraunama...

Donorystė

QUOTE(Asta3 @ 2009 03 17, 15:05)
Aš už donorystę. Ir manau, kad visų skeptikų nuomonė greit pasikeistų, kai kokio nors organo prireiktų jų artimam žmogui.

thumbup.gif 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
Man viena draugė papostringavo jei dabar pasirašysiu tokia ar panašią sutartį ir kam nors tiks tavo organas tave nudaigos ir pasims ko jiems rėikia.
Mano nora žino savi žmonės ir jei atsitiks toks atvejis jie nuspres pagal aplinkybes. Aš už donoryste.
Atsakyti
http://www.donoras.l...a_medikams.html

niekas nesieka kazko nmumarinti vardan organu. tai tikrai netiesa. geras poziuris, kai kalbama su atrimaisiais. taip, daug svarbiau yra artimuju nuomone, nei oficiali donoro kortele.
Atsakyti
Aš už donorystę, bet pati nesu davusi kraujo. Kartais pagalvoju, jei darbovietė suorganizuotų ir nuvežtų-tikrai duočiau. Vienai ir laiko ir drąsos pritrūksta.
Atsakyti
QUOTE(karba @ 2009 05 06, 10:30)
Aš už donorystę, bet pati nesu davusi kraujo. Kartais pagalvoju, jei darbovietė suorganizuotų ir nuvežtų-tikrai duočiau. Vienai ir laiko ir drąsos pritrūksta.

Jei pas jus dirba ne mažai žmonių, galima susitarti su kraujo centru ir jie patys atvažiuos. Arba galima dar prikalbinti kitas šalia dirbančias įmones, tada nereiks niekur važiuot.
Atsakyti
QUOTE(dalyte30 @ 2009 03 17, 17:46)
as irgi uz donoryste juk po mirties man nereikes ,o kam nors gyvybe is gelbes.o skeptikem pasakyciau pagalvokit pvz: jusu vaikiu reike inksto ar noretumet i gaut ?

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
tik UŽ thumbup.gif
Atsakyti
Be jokių abejonių- aš už. Kam man negyvai reikės tų organų, kas iš to, jei jie supus žemėje, lai geriau jie kažkam gyvybę išgelbsti, ar bent prailgina gyvenimą. Prieš savo sudėtingą operaciją apie tai net su artimaisiais kalbėjau tongue.gif
Atsakyti
be jokių abejonių už.
Atsakyti
Daug įdomios medžiagos perskaičiau.
Ačiū visiems rašiusiems šia tema.
Atsakyti
sita tema man paciai misle g.gif 50ant 50mastau,visiskam akligatvi esu jau daug metu jei tema tokia islenda.
Atsakyti
Aš už donorystę. Savo vyrui, tėvams paskiau, kad jeigu man kas nors atsitiktų, tai noriu,kad mano organus atiduotų donorystei.
Deja, vyras pasakė, kad jokiais būdais, net ir žinodamas mano valią, neatiduos mano organų. Kaip jūs manot, ką aš padariau? Jau kitą dieną nuėjau pas šeimos gydytoją ir užpildžiau prašymą, kad mane įtrauktų į organų donorų registrą. Esu organų donorė ir tuo džiaugiuosi. Tegul, esant reikalui, mano organai pagelbėja kitam.

Nors vyro organų, žinodama jo norą, neatiduočiau. Aš galiu spręsti tik apie savo kūną.
Atsakyti