Įkraunama...
Įkraunama...

Donorystė

Aš už donorystę. Ir manau, kad visų skeptikų nuomonė greit pasikeistų, kai kokio nors organo prireiktų jų artimam žmogui.
Atsakyti
QUOTE(Jurga.S @ 2009 03 17, 14:54)
nelabai supratau schmoll.gif -nepavyksta transplantacija,ar nepavyksta rankos operacija?
mediku yra visokiu,kaip ir bet kokios profesijos zmoniu,zinome daugybe atveju apie mediku abejinguma,netolerancija.nors pati esu pacios geriausios nuomones apie juos,nesusiduriau nei su abejingumu,nei su neprieziura thumbup.gif .bet kaip bebutu,mes i juos kreipiames,prasome pagalbos.be mediku  mes neapseitume  smile.gif .

Nepavyksta rankos operacija bigsmile.gif
Tau labai pasiseke 4u.gif deja as susiduriau su neitin maloniais atvejais.. zinoma be mediku pagalbos neapsieitume lieka tik tiketis geru ir saziningu gydytoju rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(*aistonija* @ 2009 03 17, 16:36)
Nepavyksta rankos operacija bigsmile.gif
Tau labai pasiseke 4u.gif deja as susiduriau su neitin maloniais atvejais.. zinoma be mediku pagalbos neapsieitume lieka tik tiketis geru ir saziningu gydytoju rolleyes.gif

turbut tikrai esu nesupratinga,bet man visdar neaisku,kas nepavyko? butina rankos operacija,bet neoperuoja? yra ne vienas chirurgas,ne viena gydymo istaiga.dar taip pat yra administratoriai(t.y ligonines direktorius,skyriu vedejai...),kuriu pagalba viska imanoma issiaiskinti ir suderinti smile.gif .dabar ne gydytojas renkasi ligonius,o ligoniai gydytojus,ti gal mes dar nemokame kovoti uz savo teise g.gif .Jei nepavyko rankos operacija-labai uzjauciu verysad.gif .nemanau,kad gydytojas operuodamas nesistengs ir rizikuos savo reputacija,nenores buti atsakingas uz savo darba.Ir tikrai nesistengs mums pakenkti schmoll.gif .gydytojai ne Dievai.Bet pilnai pritariu,kad ne visada jie teisus ar tolerantiski ir zinoma,ne visi savo srities profesionalai.
Aciu,uz supratinguma donorystes tikslingumu thumbup.gif
Atsakyti
as uz donoryste 4u.gif todel, kad man visai negaila jeigu kam nors tai isgelbes gyvybe ir grazins tikejima stebukalais smile.gif
Atsakyti
as irgi uz donoryste juk po mirties man nereikes ,o kam nors gyvybe is gelbes.o skeptikem pasakyciau pagalvokit pvz: jusu vaikiu reike inksto ar noretumet i gaut ?
Atsakyti
kazkaip keistai mes linke isaukstinti ir isdidinti mediku klaidas. medikai taip pat zmones. buna kad ir suklysta.neklysta tie, kurie nieko nedaro.
klysta ir mokytojai ir pardavejai ir kiti.
gal pagalvokime ka medikai mums gero padare. gal geru mediku atsiras ne tiek jau mazai?
o tas nurasymas, kad pinigai organudonorystes situacijoje visagaliai, visiskai nepagrystas. ne viska lemia tik pinigai. jei taip butu, tai gal visi sveiki vaiksciotu? kad tik galetumem tos sveikatos nusipirkti
Atsakyti
QUOTE(ausrella @ 2009 03 18, 11:50)
ne viska lemia tik pinigai. jei taip butu, tai gal visi sveiki vaiksciotu? kad tik galetumem tos sveikatos nusipirkti

drinks_cheers.gif
Jeigu jau taip yra,noreciau,kad viska zinancios informuotu,kur galima nusipirkt inksta,kiek kainuoja,kam duot pinigus? ir panasiai. pasidalinkit patirtim.

Atsakyti
nesenai vel vienai merginai transplantavo inksta. smagu, kad kazkam pasiseka.
is kitos puses, kazkam atsitinka nelaime, isgyvena netekti
Atsakyti
As uz donoryste wink.gif
Atsakyti
QUOTE(gintariukasss @ 2009 03 31, 17:15)
As uz donoryste wink.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Aš tik už donorystę. Kai prieš kelis metus apie tai pradėta garsiai šnekėti, nedvejodama tam pritariau. Aišku reikėtų dar tai apsiforminti dokumentais.
Atsakyti
QUOTE(Asta3 @ 2009 03 17, 14:05)
Aš už donorystę. Ir manau, kad visų skeptikų nuomonė greit pasikeistų, kai kokio nors organo prireiktų jų artimam žmogui.

pritariu 100 ir dar daugiau procentu smile.gif mirksiukas.gif Kol musu asmeniskai neliecia, tol galbut nelabai susimastome. Bet verta pagalvot apie brangius zmogiukus, jei kas atsitinka is kur gaut organu, kaip isgelbet zmogu ir t.t. Mirusiems jau nebereikia nieko,o kazkam visa tai gali buti vilties spindulelis isgyventi 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti