siemet, kaip niekada daug transplantaciju padaryta. nors dar tik pora menesiu siu metu praeje.
o sugalvojau, kas nori daugiau suzinoti apie donoryste, paskaitykite cia:
www.donoras.lt
www.transplantacija.lt
Kai tik sulauksiu aštuoniolikos, pasiimsiu kortelę
agne, nebutinai lauk 18m. dabar tiesiog siaip su tevais, draugais pakalbek apie organu donoryste, ka masto tavo artimieji, koks ju poziuris i visa tai.
kartais numonens zinojimas yra svarbesnis, nei juridine galia turinti donoro kortele
kartais numonens zinojimas yra svarbesnis, nei juridine galia turinti donoro kortele
http://kauno.diena.l...-verslas-205173
niekas niekas medicinoje niekuo nesuinteresuotas.. niekas niekas...
niekas niekas medicinoje niekuo nesuinteresuotas.. niekas niekas...
su organu donoryste yra kitokia situacija. krauja galima kaupti ir laikyti, o isimto organo ilgai laikyti negalima. organo neperdirbsi ir dalim neisparduosi
Mano visa šeima žino, kad aš už donorystę
tik uz donoryste - ka zinai, gal ir tau viena diena prireiks kraujo...
o as reguliariai - kokius 2 - 3 kartus per metus duodu nemokamai kraujo, nes tikiu, kad kazkada ir man gali jo prireikti - o jei visi bus savanaudziai, tai is kur gaus kraujo sunkiai sergantys vaikai ar seneliai... artimieji ne visada yra tos pacios kraujo grupes, o ne visi ir artimuju turi, vat
QUOTE(mamaa @ 2009 03 12, 17:40)
as ir uz donoryste.o kas liecia kraujo davima,tai labai bijau,nes man ziauriai skauda,kai ima is venos
Ir as uz donoryste, nors kraujo davimo is venos labai bijau, kai reikia nusisuku ir neziuriu, tada ne taip baisu