Įkraunama...
Įkraunama...

Donorystė

noreciau pamatyti ta filma. reiks pasiieskoti.

skaiciau knyga "mano sesers globejas". zliumbiau kaskart ja skaitydama.
Atsakyti

as taip pat UŽ DONORYSTE ... ir linkiu Dievo palaimos visoms donoro pagalbos reikalingoms seimoms ir seimoms, kurioms tenka apsiprendimo klausimas...
Skausmas niekada nepamatuojamas, jo svoris nepajauciamas, bet viltis ir tikejimas padeda stebuklams...
Atsakyti
Niekad nesidomejau donoryste,iki tol kol nepamaciau Gustuko nuotraukos wub.gif
Dabar jau antri metai turiu donoro kortele...
Atsakyti
QUOTE(ega999 @ 2009 01 16, 23:03)
Niekad nesidomejau donoryste,iki tol kol nepamaciau Gustuko  nuotraukos wub.gif
Dabar jau antri metai turiu donoro kortele...

wub.gif aciu
Atsakyti
esu davusi kraujo, bet organų aukot nenorėčiau. artimieji tai žino ir mano nuomonę gerbia.
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2008 10 01, 12:24)
Ne ir ne, NE.
Mėginau rašyti argumentus.. Kraujas užverda, prisiminus, kaip ir kokiais mąstais medikai pardavinėja VISKĄ.

Idomus komentaras blink.gif ypac tas "prisiminus". Bet itariu, kad NAITAS sios temos neseka ir nepakomentuos savo zodziu, o tikrai butu idomu suzinot g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Leksa: 19 sausio 2009 - 19:19
visu 100% uz 4u.gif ir nesuprantu tu kurie pries unsure.gif kam gi jums po mirties tie organai g.gif ir kraujo negaila duodu visada kai tik turiu proga ir galimybe ax.gif
Atsakyti
pritariu drinks_cheers.gif , man irgi negaila nei savo kraujo, nei organų po mirties... ir koks skirtumas ar pirks, ar parduos tuos mano organus, svarbu, kad jie bus panaudoti tam, kad kitas žmogus gyventų mirksiukas.gif
Atsakyti
As irgi TIK UZ donoryste 4u.gif
Atsakyti
100% uz 4u.gif
Atsakyti
as uz visom ranku ir koju pirstais 4u.gif jei galima isgelbeti kitu zmoniu gyvybes tai kodel nepadeti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tito_mama @ 2008 10 01, 11:28)
Vyrą perspėjau,kad jei jau taip atsitiktų(avarija ar pan.,niekada negali žinot),tai sutinku būti  organų donore.
O kaip Jūs? 4u.gif

siaip ir as uz donoryste pasisakyciau ax.gif
juk gera butu kaskam padovanoti galimybe gyventi mirksiukas.gif
juk jei kunas jau mires tai kodel savu organu neatiduoti mirstanciam zmogui kad jis isgyventu...
bet kolkas dar bijau tos korteles isigyti kur raso kad esi donoras blush2.gif
Atsakyti