noreciau pamatyti ta filma. reiks pasiieskoti.
skaiciau knyga "mano sesers globejas". zliumbiau kaskart ja skaitydama.
Niekad nesidomejau donoryste,iki tol kol nepamaciau Gustuko nuotraukos
Dabar jau antri metai turiu donoro kortele...
QUOTE(ega999 @ 2009 01 16, 23:03)
Niekad nesidomejau donoryste,iki tol kol nepamaciau Gustuko nuotraukos
aciu
esu davusi kraujo, bet organų aukot nenorėčiau. artimieji tai žino ir mano nuomonę gerbia.
QUOTE(naitas @ 2008 10 01, 12:24)
Ne ir ne, NE.
Mėginau rašyti argumentus.. Kraujas užverda, prisiminus, kaip ir kokiais mąstais medikai pardavinėja VISKĄ.
Mėginau rašyti argumentus.. Kraujas užverda, prisiminus, kaip ir kokiais mąstais medikai pardavinėja VISKĄ.
Idomus komentaras ypac tas "prisiminus". Bet itariu, kad NAITAS sios temos neseka ir nepakomentuos savo zodziu, o tikrai butu idomu suzinot
visu 100% uz ir nesuprantu tu kurie pries kam gi jums po mirties tie organai ir kraujo negaila duodu visada kai tik turiu proga ir galimybe
pritariu , man irgi negaila nei savo kraujo, nei organų po mirties... ir koks skirtumas ar pirks, ar parduos tuos mano organus, svarbu, kad jie bus panaudoti tam, kad kitas žmogus gyventų
As irgi TIK UZ donoryste
100% uz
as uz visom ranku ir koju pirstais jei galima isgelbeti kitu zmoniu gyvybes tai kodel nepadeti
QUOTE(Tito_mama @ 2008 10 01, 11:28)
Vyrą perspėjau,kad jei jau taip atsitiktų(avarija ar pan.,niekada negali žinot),tai sutinku būti organų donore.
O kaip Jūs?
O kaip Jūs?
siaip ir as uz donoryste pasisakyciau
juk gera butu kaskam padovanoti galimybe gyventi
juk jei kunas jau mires tai kodel savu organu neatiduoti mirstanciam zmogui kad jis isgyventu...
bet kolkas dar bijau tos korteles isigyti kur raso kad esi donoras