studentai aukstosiose mokyklose labai noriai priima organu ir kraujo donorystes propagavima. LKKA atudentai po paskaitu apie donoryste pasirasinejo prasymus donoro kortelei gauti ir krauja neatlygintinai dave.
ryt varom i KTU
esu UŽ, mano visa šeima UŽ. kortelę turiu beveik 4 metus, daug savo draugų ir pažįstamų įkalbėjau ją pasidaryti, prieš tai viską gerai apkalbėję, į šią veiklą ir savo tėtį buvau įtraukus
turi žmonės apie tai žinoti, reikia kuo daugiau istorijų, tik tada labiau patiki, kad tikrai viskas vyksta, kad tikrai žmonės neperka tų organų
kai dirbau darbą, susijusį su transplantacijų koordinavimu, oj kaip pykdydavo visokie prašalaičiai, kurie siūlydavosi parduoti savo inkstus : vydavom lauk, net neišklausę...
reikia kuo daugiau tokių socialinių reklamų, kaip nusifilmavusi Kamilė
turi žmonės apie tai žinoti, reikia kuo daugiau istorijų, tik tada labiau patiki, kad tikrai viskas vyksta, kad tikrai žmonės neperka tų organų
kai dirbau darbą, susijusį su transplantacijų koordinavimu, oj kaip pykdydavo visokie prašalaičiai, kurie siūlydavosi parduoti savo inkstus : vydavom lauk, net neišklausę...
reikia kuo daugiau tokių socialinių reklamų, kaip nusifilmavusi Kamilė
QUOTE(ausrella @ 2008 12 15, 15:23)
kazkas nuostabaus ir nepakartojamo
As tikrai UŽ donoryste ir pritariu visiems argumentams pasakytiems uz donoryste
vakar pas studentus KTU buvome.
buvo puiki proga duoti neatlygintinai kraujuka pries kaledas.
manau ir kiti galetu kazka gero padaryti vardan kitu.
buvo puiki proga duoti neatlygintinai kraujuka pries kaledas.
manau ir kiti galetu kazka gero padaryti vardan kitu.
Esu is tu ,kuri negali pasakyti nei taip,nei ne.Buti donoru negaliu nei as nei MB del vaikystej persirgto hepatito A.Taciau zaviuosi zmonemis,kurie tampa donorai.Kvaila ,visa gerkle saukti ne ,noriu buti kremuota visa,jei bet kokiu atveju daromas skrodimas ir vidaus organai isimami.
tiktai uz.kai pagalvoji......gali atsitikti taip kai nebegales sirdis plakti tavo krutinej,bet galbut tavo sirdis gales isgelbeti kieno gyvenima.negi gaila atiduoti tai,kas tau nebereikalinga? ir siaip kokie zmones yra...jei istiktu beda/liga,ir butu viltis vienintele-persodintas organas,manau kiekvienas kaip pamises ieskotu to organo,lauktu ir tiketusi,BET kai prabyli apie donaryste,kas antras tave kvailiu palaiko labai gaila
As UZ DONORYSTE! Bet prisipazinsiu,ir as ir mano artimeji pradejo apie tai galvoti ir kalbeti,tik kai as susirgau.
Kam idomu : http://www.begood.lt/
Kam idomu : http://www.begood.lt/
QUOTE(GalBut @ 2008 10 01, 16:54)
Pykina mane nuo tų savo kūno mylėtojų...postringautojų apie organų prekybą,numarinimus,parsidavėlius chirurgus...jie rėkia NE apsiputoję,kol jiems,jų vaikams,broliams ar seserims neprireikia kokio inkstelio....
Tokios eilės nusidriekusios...prie gyvybės...įvairių organų pavidalu...ir nesulaukia...miršta...nes kūno mylėtojai postringauja...
Man asmeniškai elementaru,kad mano ar mano artimųjų,tas mėsgalių ir kaulų rinkinys,vadinamas kūnu,jei bus nereikalingas,gali ir turi būt išdalintas...laukiantiems...
Tokios eilės nusidriekusios...prie gyvybės...įvairių organų pavidalu...ir nesulaukia...miršta...nes kūno mylėtojai postringauja...
Man asmeniškai elementaru,kad mano ar mano artimųjų,tas mėsgalių ir kaulų rinkinys,vadinamas kūnu,jei bus nereikalingas,gali ir turi būt išdalintas...laukiantiems...
Labai pritariu, kad visi, kurie dabar garsiai rekia NE, prireikus donoro ju artimiesiems greita pakeistu nuomone. Pikta ant tokiu zmoniu.
Tik UŽ. Tiek žmonių miršta. Jeigu visi būtų pasirašę, kad sutinka būti donorais, tai tų eilių net nebūtų.
as UZ as jau laikau save donore ,nes jau 2 kartus daviau trombocitus,kurie buvo reikalingi veziu serganciam berniukui
As taip pat UZ. Ir ruosiuosi uzsiregistruoti buti donore, kai tik busiu LT. Tiesa kazkada jau meginau ir teiravausi, bet gydytoja net neleido registruotis,nes na...sirgau depresija, tai ko gero mane kad tycia sau ka pasidarysiu. Beje labai geras filmas susijes su donoryste "Seven Pounds".