Įkraunama...
Įkraunama...

Donorystė

Vyrą perspėjau,kad jei jau taip atsitiktų(avarija ar pan.,niekada negali žinot),tai sutinku būti organų donore.
O kaip Jūs? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tito_mama: 01 spalio 2008 - 10:30
Ne ir ne, NE.
Mėginau rašyti argumentus.. Kraujas užverda, prisiminus, kaip ir kokiais mąstais medikai pardavinėja VISKĄ.
Atsakyti
QUOTE(Tito_mama @ 2008 10 01, 11:28)
Vyrą perspėjau,

Reikia ne tik perspėti, bet ir tam tikrus dokumentus pasirašyti.
Atsakyti
Aha as irgi kazka girdejau kad dokumentai yra pasirasomi. Pamenu kad skandalas dar kazkada buvo-padirbinejo dokumentus donorystes g.gif
Po to skandalo i tokius dalykus nenoriu veltis schmoll.gif

Tai geras dalykas, taciau manau man reikia pirma medikais pasitiket. O tai dar numarint mane sugalvos del kokios sirdies ar pan... unsure.gif
Atsakyti
Aš irgi pagalvoju apie savo organų donorystę. Ir su vyru apie tai pašnekam. Mes abu už donorystę, bet... nepasitikime medicina. Aš nenorėčiau, kad mano organais spekuliuotu ir kas nors darytų biznį. Savo organus tik dovanočiau, jokių pinigų niekas neturėtu gauti ar duoti.
Atsakyti
Gal reikėjo man pavadinti temą ''Medikai pardavinėjantys donorų organus'' ,nes kaip matau čia tik apie tai ir bus kalbama g.gif Norėjau sužinoti ne ką jūs galvojat apie medikų nesąžiningumą,o tiesiog ar sutiktumėte būti donorais. Diskutavom šia tema su draugais,prieštaravimų buvo tikrai ne vien dėl nesąžiningų medikų. ax.gif
Atsakyti
Aš sutikčiau. Po mirties man tų organų vis tiek nereiks, o jeigu yra tikimybė, kad bent kažkam padės - lai pasiima. Ir tiesą pasakius man tikrai nėra didelio skirtumo ar juos pirks ar nemokamai gaus unsure.gif Žinoma, norėtųsi, kad gautų tie, kuriems labiausiai reikia, bet jei jau ne, tai vis tiek gi be reikalo tų organų niekas neperka. Ir nemanau, kad geriau jau supūdyti, nei kad atiduoti tam, kam reikia - kad ir kokiais būdais tai būtų pasiekta...
Atsakyti
QUOTE(Tito_mama @ 2008 10 01, 11:28)
Vyrą perspėjau,kad jei jau taip atsitiktų(avarija ar pan.,niekada negali žinot),tai sutinku būti  organų donore.
O kaip Jūs? 4u.gif

Ir aš. Dar besimokydama vidurinėj apsisprendžiau, ir savo sprendimo nekeisiu
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2008 10 01, 14:29)
Po mirties man tų organų vis tiek nereiks, o jeigu yra tikimybė, kad bent kažkam padės - lai pasiima. Ir tiesą pasakius man tikrai nėra didelio skirtumo ar juos pirks ar nemokamai gaus unsure.gif Žinoma, norėtųsi, kad gautų tie, kuriems labiausiai reikia, bet jei jau ne, tai vis tiek gi be reikalo tų organų niekas neperka. Ir nemanau, kad geriau jau supūdyti, nei kad atiduoti tam, kam reikia - kad ir kokiais būdais tai būtų pasiekta...

Labai patiko Jūsų pasisakymas ir aš taip manau
Atsakyti
ne, ne ir darkart ne. organų neaukočiau nei savo, nei jei tektų priimti sprendimą kitų. visi perspėti, kad manęs po mirties nepjaustyti. gal ir nemokėčiau argumentuotai paaiškint, bet kremuota noriu būti visa. sutikčiau nebent artimiesiems kokį inkstą paaukot rolleyes.gif kraujo jeigu imtų duočiau.
Atsakyti
QUOTE(Tito_mama @ 2008 10 01, 16:25)
Gal reikėjo man pavadinti temą ''Medikai pardavinėjantys donorų organus''  ,nes kaip matau čia tik apie tai ir bus kalbama  g.gif  Norėjau sužinoti ne ką jūs galvojat apie medikų nesąžiningumą,o tiesiog ar sutiktumėte būti donorais. Diskutavom šia tema su draugais,prieštaravimų buvo tikrai ne vien dėl nesąžiningų medikų. ax.gif

tai gal apklausa padėtų? juk galima padaryti "poll only", komentarų tada nebūtų galima pateikti.
ir kodėl jums nepatinka žmonių patirtis medicinos priežiūroje? O kad ji daugumoj negatyvi, ta patirtis, tai argi potencialus donoras už ją atsako?
Atsakyti
Pykina mane nuo tų savo kūno mylėtojų...postringautojų apie organų prekybą,numarinimus,parsidavėlius chirurgus...jie rėkia NE apsiputoję,kol jiems,jų vaikams,broliams ar seserims neprireikia kokio inkstelio....
Tokios eilės nusidriekusios...prie gyvybės...įvairių organų pavidalu...ir nesulaukia...miršta...nes kūno mylėtojai postringauja...
Man asmeniškai elementaru,kad mano ar mano artimųjų,tas mėsgalių ir kaulų rinkinys,vadinamas kūnu,jei bus nereikalingas,gali ir turi būt išdalintas...laukiantiems...
Atsakyti