Įkraunama...
Įkraunama...

Shiseido kosmetika

Shiseido Tsubaki, plaukai tikrai glotnesni ir minkstesni 4u.gif

http://ecx.images-am...L500_AA280_.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kittychan: 05 balandžio 2009 - 03:45
As irgi naudoju Shiseido sampuna sausiems plaukams ir kauke smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Olivia* @ 2009 04 05, 08:38)
As irgi naudoju Shiseido sampuna sausiems plaukams ir kauke smile.gif

Ir koks poveikis? Labiau patinka uz Loccitane?
Atsakyti
Man irgi reiks kaukes paieskot. Kadangi dabar esu Japonijoj, Shiseido kosmetikos daug visur matau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ESLAUDA @ 2009 04 05, 22:41)
Ir koks poveikis? Labiau patinka uz Loccitane?

Labai minkstina,gerai drekina,man pasirode kad "nieko tokio",nes be kvapo beveik,bet plaukam patinka Shiseido.Nesakyciau kad labiau patinka uz L'occitane.. Kartais naudoju ir L'occitane su eteriniais aliejais. g.gif g.gif
Papildyta:
QUOTE(kittychan @ 2009 04 06, 09:00)
Man irgi reiks kaukes paieskot. Kadangi dabar esu Japonijoj, Shiseido kosmetikos daug visur matau biggrin.gif

O o o o kaip faina!! yahoo.gif Pas mane Shiseido (international) Intensive treatment hair mask ir Extra gentle shampoo for dry hair smile.gif
Atsakyti
o gal kas turit Shiseido Pureness Exfoliating Treatment gel blush2.gif ?
Atsakyti
Turejau sisheido the skincare serijos moisture protector day. Nelabai patiko, mano oda misri, taciau siek tiek tempdavo. Naudodavau kaip makiazo pagrinda, taciau oda kartais parausdavo, alergizuodavo, tiesa, mano oda jautri, tad nezinau kaip kitoms butu. O ju dekoratyvine kosmetika, tai super, ypac lupdaziai.
Atsakyti
QUOTE(Tainka @ 2009 03 22, 12:03)
Bet o jus kiekviena karta ta pravedimu sepeteli plaunate? nes as kaskart panaudojus plaunu, gal nereikia sakau biggrin.gif

Norėjau anksčiau parašyti, bet vis pamiršdavau.
Tai va: ant pakuotės parašyta, kad dažytis visuomet reikia su ŠVARIU šepetėliu. Tai išvada tokia, kad po kiekvieno pasidažymo jį reikia plauti.
Atsakyti
Merginos,kiek mazdaug kainuoja iš Pureness serijos kremas-gelis, prausimosi putos, šveitiklis ir kt?
Nelabai turiu laiko nubėgti iki parduotuvės, galvoju gal iš braškių pigiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mitsouko @ 2009 05 19, 18:12)
Merginos,kiek mazdaug kainuoja iš Pureness serijos kremas-gelis, prausimosi putos, šveitiklis ir kt?
Nelabai turiu laiko nubėgti iki parduotuvės, galvoju gal iš braškių pigiau g.gif

as is braskiu kai siunciausi prausikli tai isejo kazkur tarp 50-60lt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 24 @ 2009 05 19, 18:45)
as is braskiu kai siunciausi prausikli tai isejo kazkur tarp 50-60lt smile.gif

Na tai braškių kainas žinau, įdomu kokios Lietuvoje.
Bet vistiek ačiū 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mitsouko: 19 gegužės 2009 - 18:52
Jau beveik metus naudoju Shiseido The skincare seriją. Kremus ir prausiklį pirkau jau antrą kartą, kas retai būna smile.gif mano oda šiaip nėra labai pretenzinga, bet buvo vietom išsausėjusi, vietom riebaluodavosi, pleiskanojo. Naudojant skincare visiškai nesausėja, oda super sudrėkinta, tik dieninis kremas gan sunkokas, iš pradžių atrodė per riebus, bet paskiau oda priprato, ir šiaip, tepu plonesniu sluoksniu
Atsakyti