Įkraunama...
Įkraunama...

Shiseido kosmetika

QUOTE(rasa24 @ 2009 03 27, 15:12)
Gal kuri esate turejusi si SHISEIDO | Makeup | Stick Foundation (Control Color) lauksiu jusu atsiliepimu  4u.gif

As turiu Stick foundation,bet ne Control color g.gif g.gif
Atsakyti
zalias korektorius, mane jis domina, ar gerai maskuoja kapilerus ir paraudimus g.gif
Papildyta:
QUOTE(rasa24 @ 2009 03 27, 15:38)
zalias korektorius, mane jis domina, ar gerai maskuoja kapilerus ir paraudimus  g.gif

na ne visai zalias biggrin.gif toks i gelsvuma blink.gif
Atsakyti
QUOTE(rasa24 @ 2009 03 27, 17:40)
zalias korektorius, mane jis domina, ar gerai maskuoja kapilerus ir paraudimus  g.gif
Papildyta:

na ne visai zalias  biggrin.gif  toks i gelsvuma  blink.gif

nakciai toki tept tik galima, nors ir tai, jeigu vyras nusprestu padaryt siurpriza ir prizadint, jam butu nekas biggrin.gif
Atsakyti
o kodel nakciai, as skaiciau kad su juo uzmaskuoti kapilerus galima ir po to kream pudra smile.gif
Atsakyti
nu krempudra turetu sulygint, bet vistiek man kazkaip saugiau atrodo nakciai uzsitept, o ryte su odos spalvos korektorium uzmaskuot veida biggrin.gif viena karta bandziau ant maskuojamojo piestuko tept kompaktine pudra, tai daugiau nebebandau, buvo morkava kaip nezinau kas, dar buvo nenudziuve, tik tai buvo seniai labai biggrin.gif
Atsakyti

Stick Foundation (Control Color)

Fond de Teint Stick (Contrôle Teint)

・Employs Advanced Luminous Technology to soften imperfections and redness on cheeks and nose.
・Transforms a dull tired look with a fresh, natural radiance.
・NON-COMEDOGENIC.
・DERMATOLOGIST-TESTED.
(Formulated to minimize the risk of allergy.)
・Follow with the foundation of your choice if desired.
Stick Foundation (Control Color) Na nusipirkau as ta piestuka. Man jis gerai uzmaskavo kapilerus, spuogelius paraudimus aplink nosi. Ir tepiau krem pudra,ir viskas super. labai patenkinta smile.gif O koki tu turejai ?
Atsakyti
http://www.ca-e.shis...mg/l/53319l.jpg va toks pas mane 4u.gif
Atsakyti
Merginos, girdėjau, kad ši kosmetika tinka jautriai odai, gal žinote, ar galima įsigyti kremų, krempudrų mėginukų?.. 4u.gif Kadangi odytė tikrai labai jautri, tai noriu pirma išbandyt, nes kosmetika ne iš pigiųjų..
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolie23: 01 balandžio 2009 - 15:30
QUOTE(jolie23 @ 2009 04 01, 15:29)
Merginos, girdėjau, kad ši kosmetika tinka jautriai odai, gal žinote, ar galima įsigyti kremų, krempudrų mėginukų?..  4u.gif Kadangi odytė tikrai labai jautri, tai noriu pirma išbandyt, nes kosmetika ne iš pigiųjų..
4u.gif

Faktiskai turetu buti prekybos vietose wink.gif
Atsakyti
as naudoju shiseido sampuna ir kondicionieriu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kittychan @ 2009 04 04, 10:45)
as naudoju shiseido sampuna ir kondicionieriu  thumbup.gif

Koks kondicionerius? smile.gif
Atsakyti
Siuo metu naudoju sios firmos veido krema ir losjona. Esu patenkinta smile.gif Patinka savaiminio idegio gelis. Taip pat patinka turimas lupdazis. Tikrai puiki firma thumbup.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ESLAUDA: 04 balandžio 2009 - 23:37