Įkraunama...
Įkraunama...

Shiseido kosmetika

QUOTE(sima77 @ 2009 03 21, 16:50)
Tokia mano patirtis su shiseido, susigundziau sia kosmetika del begales geru atsiliepimu, taciau man asmeniskai vidutiniska sita kosmetika(dekoratyvines nemeginau) smile.gif

patariu pamegint dekoratyvine, tikrai gera, as tai nenaudojus nedekoratyvines, bet jau laukiu siuncia man, megint reikia blush2.gif o dekoratyvines nelabai turiu, bet naudojus esu nemazai, tai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 30 rugsėjo 2009 - 17:57
Olivia, zinau kad naudoji Shiseido pravedima... biggrin.gif
Toks klausimas iskylo: ten su sepeteliu tas pravedimas buna g.gif Nes siuo metu naudoju Clinique pravedima ir Guerlain sepeteli, neblogai, bet dusia nerimsta, ieskau geresnio ka nors lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tainka: 21 kovo 2009 - 23:53
QUOTE(Tainka @ 2009 03 22, 00:52)
Toks klausimas iskylo: ten su sepeteliu tas pravedimas buna  g.gif Nes siuo metu naudoju Clinique pravedima ir Guerlain sepeteli, neblogai, bet dusia nerimsta,  ieskau geresnio ka nors lotuliukas.gif
user posted image

Taip,naudoju.Komplekte prie Shiseido yra labai geras kompaktiskas sepelis,bet man ir Dior Eyeliner brush labai geras pravedimams.. Cia Dior user posted image
Papildyta:
O cia Shiseido ir salia sepetelis is komplekto thumbup.gif user posted image
Atsakyti
O kiek pas mum Dior sepetelis kainuoja?
O toki bandei? Kaip jis?
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tainka: 22 kovo 2009 - 10:06
QUOTE(Tainka @ 2009 03 22, 00:52)
Toks klausimas iskylo: ten su sepeteliu tas pravedimas buna  g.gif Nes siuo metu naudoju Clinique pravedima ir Guerlain sepeteli, neblogai, bet dusia nerimsta,  ieskau geresnio ka nors lotuliukas.gif
user posted image

Naudoju sita virs metu, uzteks kokiems 5-7, jei nesuges doh.gif Be jo gyventi negaleciau. Pats geriausias pravedimas. visokiu bandziau, nes jau 20 metu kaip pravedumus darausi. Sepetelis yra. Ir labai geras. Bet man ruda spalva daug grazesne uz juoda.
Atsakyti
QUOTE(Tainka @ 2009 03 22, 11:00)
O kiek pas mum Dior sepetelis kainuoja?
O toki bandei? Kaip jis?
user posted image

Dior kainuoja ~70-80 lt. Bandziau antakiam ta paletke,geras daiktas,ypac kai ant virsaus uzfiksuoji antakius su Shiseido fiksatoriumi.
Papildyta:
QUOTE(tura @ 2009 03 22, 11:24)
Naudoju sita virs metu, uzteks kokiems 5-7, jei nesuges doh.gif  Be jo gyventi negaleciau. Pats geriausias pravedimas. visokiu bandziau, nes jau 20 metu kaip pravedumus darausi. Sepetelis yra. Ir labai geras. Bet man ruda spalva daug grazesne uz juoda.

Na pasirode kad as ne viena tokia rimta Shiseido pravedimu fane brunette.gif
Atsakyti
Bet o jus kiekviena karta ta pravedimu sepeteli plaunate? nes as kaskart panaudojus plaunu, gal nereikia sakau biggrin.gif
Atsakyti
o as naudoju situos kremukus, mano veido odai jie kaip ir tiko nuo pirmo pasitepimo, nors siaip tai sunkiai issirenku, jautroka odele...

user posted image
Benefiance Revitalizing Cream
user posted image

The Skincare Day Moisture Protection SPF 15 PA+ - Enriched
user posted image

o del pasirinkimo, tai galite paziuret: www.sephora.com arba www.beautyencounter.com, buna nuolaidos...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Jolacka*: 22 kovo 2009 - 15:32
o sitie kremukai neriebina odos kartais? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tura @ 2009 03 22, 10:24)
Naudoju sita virs metu, uzteks kokiems 5-7, jei nesuges doh.gif  Be jo gyventi negaleciau. Pats geriausias pravedimas. visokiu bandziau, nes jau 20 metu kaip pravedumus darausi. Sepetelis yra. Ir labai geras. Bet man ruda spalva daug grazesne uz juoda.

sutinku,isties labai puikus,vertas kiekvieno uzmoketo lito drinks_cheers.gif
sepetelis labai patogus,su kitais pravedimais net nebuciau svajojus nusibrezti tokia tiesia ir plona linija kaip su siuo
Atsakyti
QUOTE(Tainka @ 2009 03 22, 13:03)
Bet o jus kiekviena karta ta pravedimu sepeteli plaunate? nes as kaskart panaudojus plaunu, gal nereikia sakau biggrin.gif

As kartais su akiu makijazo valikliu ir servetele pratrinu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(pepė @ 2009 03 25, 23:52)

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Gal kuri esate turejusi si SHISEIDO | Makeup | Stick Foundation (Control Color) lauksiu jusu atsiliepimu 4u.gif
Atsakyti