Pirmasis mano Shiseido produktas buvo Maquillage Flawless Liquid Foundation
Lietuvoje nera,siunciausi is Braskiu,dabar tokio jau ir ten nebera.
Na ka,nuostabus makiazo pagrindas,dar tokio gero neturejau.Man patinka,kad japonu kosmetika turi daug sviesiu atspalviu.Taip ir sita rinkausi is interneto bijodama,kad gal netiks spalva,bet ji ant odos lyg istirpsta,bet maskuoja gerai,minksta ir svytinti,bet neblizganti,islaiko matiskuma.Pirkciau dar.
Toliau pirkau kompaktine pudra-pagrinda Shiseido Compact Foundation.
Pirkau Sarmoje,todel sumokejau ryskiai per daug,nei ji siaip kainuoja (170Lt) Taciau esu patenkinta,labai gerai dengiasi su sudrekinta kempinele,sausa ne taip gerai.Is tiesu tada norejau pirkti Pressed Powder,tik nusipirkusi pamaciau,kad apsigavau.Bet Pressed Powder Sarma ir neturejo.Naudoju dar dabar,bet jau uzsisakiau BE mineraline pudra,gal iseis optimizuot:)
Dar turiu Pureness serijos veido valikli-tonika:
Is pat pradziu buvo labai geras,nes pacios oda buvo riebesne,dabar kazkodel labai sauseti pradejo,nors nebenaudoju.Is esmes geras tonikas,tikrai tinka i berimus linkusiai odai.
To paskatinta uzsisakiau ir Pureness krema-geli:
Geras ir sis,tik gal labiau tinka vasara-pavasari,kai ne tokie salciai,nes jis vandens-gelio pagrindu,negerai kapiliarams:) Ziemai norisi riebesnio kremo,bet kai naudojau vasara,tai tikrai drekino,svelnino ir maloniai kvepejo.
Kol kas tiek mano pazinties su Shiseido:)