Perleidau sesei Shiseido Translusent presuotą pudrą. Norėjau turėt pudrą makiažo fiksavimui, užbaigimui, kad tepta kreminė pudra į raukšleles nesubėgtų. Likau nusivylus, subėgdavo vis tiek. Bandžiau sunaudot kaip pudrą tepimui prieš skaistalus, bronzantą, bet nusprendžiau galų gale atiduot.
Nekartočiau ir kitom nerekomenduočiau.
Shiseido Benefiance Wrinkle Resist24 Day Emulsion SPF15 labai geras dalykas. Is vis esu patenkinta sia firma, kremukai man nerealus. Jie tokie man su spalvyte biskutuka, Anksciau naudojau Lancome firmos, bet nutariau pameginti ir sios firmos, nes lankome jau naudojau gal kokie 6m. Man jau virs30 tai ir tu rauksleliu kazkaip pastebiu. o kai pasitepu siuo , kazkaip pagereja atrodo.
oho, kokia I20 tamsi atrodo, palyginus su O20. Dėkui
Ar Shiseido Lifting foundation tiks sausai arba labai sausai odai?
Mane labai domina pudra riebiai odai. Kokie atsiliepimai
Sis gamintojas man yra atradimas siu metu
Ka bandziau, aisku, ne viskas patiko, bet yra kas tiko ir patiko labai Negaliu atsidziaugti pudra Shiseido sheer matifying compact
http://2.bp.blogspot...ing compact.jpg
mano itin riebiai odai labai tiko. Veidas beveik neblizga ir nekemsa taip poru kaip kitos.
Ka bandziau, aisku, ne viskas patiko, bet yra kas tiko ir patiko labai Negaliu atsidziaugti pudra Shiseido sheer matifying compact
http://2.bp.blogspot...ing compact.jpg
mano itin riebiai odai labai tiko. Veidas beveik neblizga ir nekemsa taip poru kaip kitos.
QUOTE(astulka1 @ 2013 07 31, 09:51)
o ji nors kazkiek maskuoja? QUOTE(STIIIRNAITE @ 2013 07 31, 17:12)
o ji nors kazkiek maskuoja?
tiesa, pasakius jos vienos netepiau, negaliu teikti visu 100 proc,kad taip, nes pries tai tepu veida tuo dabar popiulariu BB KREMU (veido kremas su spalva), naudoju kanebo firmos, tai susimaskuoja viskas, o su sia pudryte pasikoreguoju dienos eigoje-bet sakau, tepasi ir gula labai puikiai, oda labai toleruoja, nes nelieka dirbtinio efekto,susigeria labai gerai, nepasunkeja veidas (kas budavo nuo kitu pudru), ir nesikemsa, nes nuo kitu panasiu pudru visviena kimsdavosi, kas pasekoje isberdavo, tfu tfu-pakolkas viskas gerai
jei veidukas isbertas-vien su tokia pudryte vargu ar uzmaskuosit tuos berimus;
o pavienos sakykim demetos zonos tai taip, uzsimaskuoja.
as isbandziau daugelio firmu panasias pudras, pakolkas siai pudrytei rasau 9 is 10 (10 negaliu, kaip sakydavo mano anglu k. mokytoja - niekas nemoka ant 10 )
QUOTE(astulka1 @ 2013 08 03, 12:16)
tiesa, pasakius jos vienos netepiau, negaliu teikti visu 100 proc,kad taip, nes pries tai tepu veida tuo dabar popiulariu BB KREMU (veido kremas su spalva), naudoju kanebo firmos, tai susimaskuoja viskas, o su sia pudryte pasikoreguoju dienos eigoje-bet sakau, tepasi ir gula labai puikiai, oda labai toleruoja, nes nelieka dirbtinio efekto,susigeria labai gerai, nepasunkeja veidas (kas budavo nuo kitu pudru), ir nesikemsa, nes nuo kitu panasiu pudru visviena kimsdavosi, kas pasekoje isberdavo, tfu tfu-pakolkas viskas gerai
as isbandziau daugelio firmu panasias pudras, pakolkas siai pudrytei rasau 9 is 10 (10 negaliu, kaip sakydavo mano anglu k. mokytoja - niekas nemoka ant 10 )
Labai aciu uz issamu atsakyma
Jei tiek maskuoja, reiskia man uztektinai. Spuogu maskuoti nereikia. Nusipirkau Shiseido sheer matifying compact pudra ir man labai puikiai uztenka maskavimo. Naudoju tik ja viena. Irgi labai patiko. Bet labai idomu visgi kaip Pureless Norejau pirkti, bet tuo metu nebuvo, tad pasiule Sheer matifying. Reiskia kita pudra bus vistiek Pureless
QUOTE(STIIIRNAITE @ 2013 08 03, 17:48)
Labai aciu uz issamu atsakyma
Jei tiek maskuoja, reiskia man uztektinai. Spuogu maskuoti nereikia. Nusipirkau Shiseido sheer matifying compact pudra ir man labai puikiai uztenka maskavimo. Naudoju tik ja viena. Irgi labai patiko. Bet labai idomu visgi kaip Pureless Norejau pirkti, bet tuo metu nebuvo, tad pasiule Sheer matifying. Reiskia kita pudra bus vistiek Pureless
Ar sheer mat. Jums pamaskuoja poras?
Beje, pureless yra pirkti lt? Nepastebejau.