Įkraunama...
Įkraunama...

Shiseido kosmetika

QUOTE(astulka1 @ 2013 03 24, 12:34)
pabandziau meginukus (prausklis kreminis, tonikas ir kremukas) super odytei patiko, reikes pereiti ir man prie shiseido. aciu uz atsakyma.

Nera uz ka smile.gif dar rekomenduoju scruba-sveitikli ir kauke su moliu.
Papildyta:
QUOTE(style18 @ 2013 03 23, 14:57)
servetėlės čia tos kurios riebalus sugeria?

Ne,dregnos valomosios gaivinancios serveteles Refreshing sheets.
Atsakyti
QUOTE(Olivia* @ 2013 03 25, 20:58)
Nera uz ka smile.gif  dar rekomenduoju scruba-sveitikli ir kauke  su moliu.

kuriuos konkrečiai ? 4u.gif
Atsakyti
gal kas turite Shiseido Pureness Balancing Softener toniką? ar nesausina odos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo style18: 28 kovo 2013 - 15:17
QUOTE(style18 @ 2013 03 28, 16:17)
gal kas turite Shiseido Pureness Balancing Softener toniką? ar nesausina odos?

Nesausina,be alkogolio gi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Olivia* @ 2013 03 29, 23:51)
Nesausina,be alkogolio gi smile.gif

aš turiu vieną toniką be alkoholio ir jis sausina smile.gif o jūsų oda labai riebi? be spuogų? šito toniko ilgam užtenka?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo style18: 30 kovo 2013 - 09:17
QUOTE(style18 @ 2013 03 30, 10:16)
aš turiu vieną toniką be alkoholio ir jis sausina smile.gif  o jūsų oda labai riebi? be spuogų? šito toniko ilgam užtenka?

Balancing lotion ne tonikas o losjonas,o losjono paskirtis drekinti bei minkstinti oda.
Mano oda normali,truputi i riebuma,visai sakyciau nedaug misri,be spuogu ohmy.gif
O ilgam ar ne negaliu sakyti,del to kad naudoju ir kitus losjonus tuo paciu metu.
Atsakyti
QUOTE(Olivia* @ 2013 03 30, 22:27)
Balancing lotion ne tonikas o losjonas,o losjono paskirtis drekinti bei minkstinti oda.
Mano oda normali,truputi i riebuma,visai sakyciau nedaug misri,be spuogu ohmy.gif
O ilgam ar ne negaliu sakyti,del to kad naudoju ir kitus losjonus tuo paciu metu.

jau nupirkau, bandysiu...o iš šitos serijos kas dar jums patinka? gal turite scrubą šildantį?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo style18: 30 kovo 2013 - 22:48
gal yra isbandziusiu BB cream'a?
Atsakyti
QUOTE(Pikciurna_ @ 2013 03 20, 13:07)

Kad man rodos cia ir produktas kitoks.. Anas buvo Gelis, o sis - Drėkinamoji emulsija, teikianti matinį efektą (ir dar su pudros dalelem) "Lengvos tekstūros fluidas drėkina odą, pudros dalelės sugeria riebalų perteklių."
Atsakyti
style18, taip,šildantis scrubas iš Pureness serijos labai fainas, mano odai visai tiko, o valomojį kaukė iš baltos serijos Purifying mask irgi super smile.gif
Atsakyti
sveiki, ar kas bandė http://www.shiseido....ing-compact.htm
Atsakyti
QUOTE(Olivia* @ 2013 04 17, 13:27)
style18, taip,šildantis scrubas iš Pureness serijos labai fainas, mano odai visai tiko, o valomojį kaukė iš baltos serijos Purifying mask irgi super smile.gif

spuogams poveikio neturi, tiesiog tinka riebiai odai?
Atsakyti