Įkraunama...
Įkraunama...

Shiseido kosmetika

QUOTE(pingvinukas lolo @ 2012 11 22, 20:24)
Ar galima Lietuvoje nusipirkti Shiseido produkcijos internetu? g.gif

Galima pvz. Douglas internetinėje parduotuvėje- My Webpage
Atsakyti
QUOTE(Olivia* @ 2012 01 23, 16:07)
Iš pudru dabar naudoju Perfect Refining (juoda) ir ant viršaus Clinique kompaktinę. Kreminė man truputį per sausa žiemai. O šepetėlis naujas labai fainas,na mano akim geriausias Foundation brush'as iš visų turėtų.

Kokia Jusu oda? Paryskina serpetojimus ziema ji? tiek geru atsiliepimu prisiskaiciau apie perfect refinining foundation, ryt eisiu i Douglas bandyti.
Atsakyti
Gal kas naudoja SHISEIDO TRANSLUCENT LOOSE POWDER ?

Rekomendavo vienoje kosmetikos parduotuvių kaip nekemšančią porų, galvoju ar tikrai taip, nes esu nusižiūrėjusi kito gamintojo 4u.gif (mano veidas riebus į vakarą, blizga labai, bet bėda ta, kad ir labai daug jaunatviniu spuogu, kurie niekaip nedingsta schmoll.gif )

Pasidalinkite patirtimi. Ačiū.
Atsakyti
Pabaigiau savo
Shiseido Pureness Moisturizing Gel (Oil Free)
user posted image

labai patiko, bet pirkti ju jau nebera kaip suprantu sad.gif gal kas irgi turejot ir zinot, kas butu labai panasus i si produkta?
Atsakyti
AS SHISEIDO turi linija skirta riebiai,problematiskai odai?
Atsakyti
QUOTE(astulka1 @ 2013 03 16, 16:39)
AS SHISEIDO turi linija skirta riebiai,problematiskai odai?

Pureness serija
Atsakyti
QUOTE(Olivia* @ 2013 03 17, 10:27)
Pureness serija

aciu. gal kas naudojat? kaip efektas?
Atsakyti
QUOTE(isdykusS @ 2013 02 12, 01:55)
Pabaigiau savo
Shiseido Pureness Moisturizing Gel (Oil Free)
user posted image

labai patiko, bet pirkti ju jau nebera kaip suprantu sad.gif gal kas irgi turejot ir zinot, kas butu labai panasus i si produkta?

Yra dabar tokia pakuotė http://www.sephora.c...il-free-P173644
Atsakyti
QUOTE(astulka1 @ 2013 03 20, 10:26)
aciu. gal kas naudojat? kaip efektas?

Daug ka naudoju,efektas geras. Kompaktine pudra nuolat naudoju,viena is geriausiu,serveteles gaivinancios,patinka balansuojantis losjonas is Pureness.
O siap dabar naudoju daugiau anti-aging produktus Shiseido.
Atsakyti
QUOTE(Olivia* @ 2013 03 23, 12:11)
Daug ka naudoju,efektas geras. Kompaktine pudra nuolat naudoju,viena is geriausiu,serveteles gaivinancios,patinka balansuojantis losjonas is Pureness.

servetėlės čia tos kurios riebalus sugeria?
Atsakyti
QUOTE(Olivia* @ 2013 03 23, 13:11)

pabandziau meginukus (prausklis kreminis, tonikas ir kremukas) super odytei patiko, reikes pereiti ir man prie shiseido. aciu uz atsakyma.
Atsakyti
Turiu šešėlius, pasaka, labai geri ir labai patinka, nesubėga kas svarbiausia.
Atsakyti