Įkraunama...
Įkraunama...

Shiseido kosmetika

Sveikos, kokie atsiliepimai būtų apie Shiseido Quick Self-Tanning gel for Face/Body? Labai jau gundausi blush2.gif
Atsakyti
Isbandziau Shiseido pureness serija. Man tiko. Pradzioj konsultante nepagailejo meginuku: gavau pabandyti dieninio kremo gelio, prausiklio, toniko. Kompaktine pudra is tos pacios serijos tada pirkau. Rezultatas - isigyta prausiklis ir dieninis kremas. Mano veido oda misri, linkusi i riebuma, blizga. Savaite panaudojus sias priemones odos bukle tikrai pagerejo, sumazejo spuogeliu, blizgesio. Likau patenkinta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrele @ 2012 05 29, 11:19)
Sveikos, kokie atsiliepimai būtų apie Shiseido Quick Self-Tanning gel for Face/Body? Labai jau gundausi blush2.gif

Mane taip pat domina ax.gif
Atsakyti
O kur perkat sia kosmetika? ta prasme ne Lietuvoj.
Atsakyti
QUOTE(migle111 @ 2012 09 10, 10:35)
O kur perkat sia kosmetika? ta prasme ne Lietuvoj.

Yra feelunique, taip pat braškėse galima nusipirkti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pikciurna_: 10 rugsėjo 2012 - 13:24
vajee, gaivinu temuke 4u.gif
isigyta pudra Translucent Loose Powder -patiko, dengia gerai, nepastebima, labai patiko.
Lupu blizgis- Shiseido Lacquer Rouge( tas naujausias), niugi graziai dazo, spalva patepus iskart tookia ryski, grazute, ir blizgesio yra, bet tokio subtilaus. Patiko.
Makiazo pagrindas Dual Balancing Foundation SPF 15, graziai dengia, isilaiko ilgokai, mano oda misri/ riebi , tinka.
Dar domina, kompaktine pudra, kokie atsiliepimai? Ar tinka misriai/riebiai? Gal kas bandete? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrele @ 2012 05 29, 12:19)

QUOTE(Caridian @ 2012 06 28, 14:22)
Mane taip pat domina ax.gif

Gal ir gerokai vėlai atsakau, bet turiu šį, tai labai patinka. Tepasi labai lengvai, nesmirda, susigeria akimirksniu, sušvelnina odą ir įrunda labai natūraliai, norint intensyvesnio rusvumo, reikia tept kelias dienas iš eilės... Neperdozuosi ir neįrunda dryžiais...
Labai super wub.gif
Atsakyti
Ar yra naudojanciu si sepeteli? Kaip naudojate, kaip efektas?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(bonza @ 2012 10 23, 13:24)
Ar yra naudojanciu si sepeteli? Kaip naudojate, kaip efektas?

As turiu, kai gavau, pirmas ispudis buvo-koks maziukas doh.gif Bet pabandziau ir susizavejau ax.gif Sereliai tankus, tvirti, svelnus, isplovus neiskrito nei vienas plaukelis. Man labai patiko kaip padengia krempudra, labai lygiai, be to, jo forma tokia, kad labai lengvai pasiekia kampucius apie nosi, akis ir pan. Pries tai ilga laika krempudra tepdavau pirstais, paskui bandziau vienos firmos flat top kabuki (tiesiu, ploksciu virsumi), tai nelabai patiko, o paskui nusprendziau isbandyti si, tai tikrai patiko. Dabar dar isigijau kitos firmos irgi panasios formos, t.y. ne ploksciu virsum sepeteli, tik zymiai didesni nei si Shiseido, tai bus idomu palyginti, bus pakeitimui tarp plovimu ax.gif Tiesa, dar prie sio sepetelio gavau idekliuka sepeteliui, labai patogu isimesti i rankine ar pasiimti i kelione, nes siuo sepeteliu galima tepti ir kompaktine pudra, tik va su sausa pudra dar neisbandziau, nes sausai turiu kitu sepeteliu ax.gif
Atsakyti
Gal yra bandziusiu Shiseido sun protection liquid foundation?

user posted image

user posted image
Atsakyti
Ar galima Lietuvoje nusipirkti Shiseido produkcijos internetu? g.gif
Atsakyti
Kokie atsiliepimai būtų apie šitą?

user posted image
Atsakyti