Įkraunama...
Įkraunama...

Shiseido kosmetika

Kokie atsiliepimai apie sita grozi?.. bigsmile.gif bigsmile.gif

user posted image
Atsakyti
Vietoj savo mėgiamo Clinic gavau ši tušą:

Tusas

Deja, mano akims atsparus vandeniui netinka. Gal iš jūsų kuri tokį naudojate?
Atsakyti
Mergaites, gal kuri naudojat SHISEIDO Luminous Satin Face Colour HIGHBEAM WHITE? Ir galetumet placiau pakomentuoti 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Sia savaite isigyjau tokia pudryte SHISEIDO PURENESS MATIFYING OIL-FREE Compact
user posted image

Ilgai vaiksciojau aplink stendus su kompaktinem pudrom ir pagaliau issirinkau. Aisku, pradzioj labai norejau,kad tiesiog pudrine butu labai grazi (kaip guerlain, ar asketiskas chanel). Bet paskui viska nugalejo mano reikalavimai kompaktinei.
Reikejo tokios,kad butu praktiskai nematoma ant veido, nuimtu odos blizgesi Tzonoj vidurdieni ir tiktu vasarai.
Kolkas galiu pasakyti taip,kad su savo uzduotim puikiai susitvarko - palieka matini veiduka, oda nepradeda blizgeti taip greitai, kaip tai buvo anksciau, ir dengiant teptuku - lieka nepastebima ant veido.
Minusai - pakuote.... Ir kiek pradejau skaityt atsiliepimus - tai visiem tas trukdo. Aisku, as suprantu, kad pudra priklauso Pureness linijai ir neturi jos isvaizda buti labai blizganti..bet nu kazkaip net zodziu neturiu. doh.gif
O visumoj labai gerai.
Tik dar nesuprantu, ar tinka man spalva,ar neisbalina veido. Spalva 40 Natural Beige.
Atsakyti
Vasarą aš irgi naudoju Pureness linijos kompaktinę pudra. Labai patenkinta :-) Beje, dėžutę visai normali..
Atsakyti
QUOTE(Olivia* @ 2012 05 22, 23:15)
Vasarą aš irgi naudoju Pureness linijos kompaktinę pudra. Labai patenkinta :-) Beje, dėžutę visai normali..

Man kazkaip norejosi kad butu kazkokia solidesne ax.gif bet cia mano uzgaida. O produktas superinis is tikro. Tik kazkaip man atrodo,kad vasarai per sviesia spalva pasirinkau. Pasiemiau tarpini tarp labai tamsios ir sviesios. bet dabar ziuriu,pasviesina veiduka. nors gal ir gerai i darba. 4u.gif
Atsakyti
As irgi nusipirkau Shiseido pureness (rinkausi rinkausi tuo metu..tarp Clarins ir Shiseido).. Zodziu.. nusivyliau, ir ne tik ipakavimu biggrin.gif bet kad beveik jokio efekto schmoll.gif , vistik mano senoji Clinique stay matte ir dengiasi geriau, ir kazkaip maloniau ant veido jauciasi/atrodo, ir ilgiau islieka (nors irgi ne stebuklas..)
Atsakyti
Clinique pudros man visiškai nepatiko. Bet naudoju Clinique priežiūra veidui nuo pigmentinių demeliu.
Atsakyti
QUOTE(moocho @ 2012 05 23, 23:55)
As irgi nusipirkau Shiseido pureness (rinkausi rinkausi tuo metu..tarp Clarins ir Shiseido).. Zodziu.. nusivyliau, ir ne tik ipakavimu biggrin.gif bet kad beveik jokio efekto schmoll.gif , vistik mano senoji Clinique stay matte ir dengiasi geriau, ir kazkaip maloniau ant veido jauciasi/atrodo, ir ilgiau islieka (nors irgi ne stebuklas..)

as pradejau naudoti ta shiseido purenees komplekse su Clinique 3step sistema. tai kolkas nusiskundimu neturiu. Dengiu lengvai sepeteliu. Visai dienai uztenka.
Cia kolkas.Daznai buna,kad isgiriu ir iskart susigadina produktas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(miyako @ 2012 05 23, 08:12)
Man kazkaip norejosi kad butu kazkokia solidesne  ax.gif

cia jaunom merginom, turincioms spuogu skirta linija, todel ir pakuote zaisminga
Atsakyti
Jazira, prajuokinai smile.gif iš tikrųjų, šitą matine pudra labiau prie priežiūros linijos nei prie make-up. Dėl to ir dizainas atitinka Pureness produktams.
Atsakyti
Savaitgali dalyvavau nuo ryto vienam renginy. Buvo pakankamai karsta ir zinau, kad nenaudojant Pureness, mano Tzona tiesiog blizgetu is tolo. Is tikro - labai gera pudryte kolkas. (kolkas rasau, tai kol tinka, paskui visko buna su tom priemonem..)
Duodu 9 is 10, bala nuimu uz pakuote.. nu nelimpa man sita "mulinyte". Bet cia labai subjektyvu. Kitom gal ir kaip tik patinka, kai atsibodo visos juodos rimtos..
Atsakyti