Įkraunama...
Įkraunama...

Shiseido kosmetika

QUOTE(NORIKA @ 2011 11 07, 13:47)
Tai kad jie visai ne nauji.... g.gif  Yra jų Douglas ir gan seniai.... unsure.gif

nauji, nauji mirksiukas.gif budavo ir anksciau kreminiu seseliu, bet kitas dizainas bonkutes ir spalvos naujos dabar isejo.. be to skaiciau atsiliepimus, kad nauji labai gerai laikosi ax.gif pati turiu is senesne leidimo kreminius seselius, tai man siaip sau rolleyes.gif gal tiesiog prasisoviau su spalva...
Atsakyti
gal kas naudojate ar bandėte naudoti tokį Shisheido šepetėlį veidui prausti ? Įdomūs atsiliepimai 4u.gif 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _chance_: 23 sausio 2012 - 09:47
Aš turiu tokį. Atsiliepimai kurią prasme? Turite omeny ar geras? Geras,švelnus,patogus,gražus,silikono pirštukai švelniai pamasažuoja.
Atsakyti
user posted image

o man sita poras kemsa blink.gif
esu bandziusi visas Shiseido pudras, ne viena nekimso.
aisku, atrodo tai labai graziai ant veido.

Papildyta:
nu, negaliu, uzsimaniau dabar tos Matifying powder ir sepetelio makiazui blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jazira: 23 sausio 2012 - 10:02
QUOTE(Olivia* @ 2012 01 23, 09:58)
Aš turiu tokį. Atsiliepimai kurią prasme? Turite omeny ar geras? Geras,švelnus,patogus,gražus,silikono pirštukai švelniai pamasažuoja.

kasdien naudojate ? 4u.gif 4u.gif
Pačiupinau parduotuvėje - mirtinai prireikė biggrin.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Deja,naudoju ne kasdien. Bet dažnai, gal 4 kartus per savaitę išeina. Su šitų šepečiu ir prausiklis taupiai naudojasi.
Atsakyti
Iš pudru dabar naudoju Perfect Refining (juoda) ir ant viršaus Clinique kompaktinę. Kreminė man truputį per sausa žiemai. O šepetėlis naujas labai fainas,na mano akim geriausias Foundation brush'as iš visų turėtų.
Atsakyti
Turiu toki, tai man jis patinka, minkstas. Tolygiai paskyrsto prausikti, i manau tai duoda geru rezultatu, o gal tiesiog prausiklis geras:)
Atsakyti
QUOTE(mangarine16 @ 2012 02 14, 13:07)
Turiu toki, tai man jis patinka, minkstas. Tolygiai paskyrsto prausikti, i manau tai duoda geru rezultatu, o gal tiesiog prausiklis geras:)

o prausiklis irgi Shisheido ? 4u.gif
Atsakyti
Taip, is melynos linijos, tik manau reikia ji pakeisti, nes pradejo labai sausinti oda. Uzbaigsiu sita buteliuka ir pereisiu prie ,,rozines" linijos:) mano vyro sesuo ja nauduoja jau ilga laika ir yra labai patenkinta:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mangarine16: 14 vasario 2012 - 14:39
QUOTE(mangarine16 @ 2012 02 14, 15:36)
Taip, is melynos linijos, tik manau reikia ji pakeisti, nes pradejo labai sausinti oda. Uzbaigsiu sita buteliuka ir pereisiu prie ,,rozines" linijos:) mano vyro sesuo ja nauduoja jau ilga laika ir yra labai patenkinta:)

Is The Skincare serijos yra geras prausiklis - Extra Gentle Cleansing Foam,labai svelnus wink.gif
user posted image
nors mano megstamiausias Future Solution LX Extra Rich Cleansing Foam thumbup.gif
user posted image

http://www.shiseido....iew.asp?S=10223
Atsakyti
Is The Skincare serijos yra geras prausiklis - tai cia tas is rozines linijos, kuriu pradesiu nauduoti:) nemazai geru atsiliepimu apie girdejau. O sita ,,Future Solution LX Extra Rich Cleansing Foam" mano anyta nauduoja, tai yra labai patenkinta, tik ji perkasi Vokietijoje tai ten ne tokios kosmines kainos, kaip Lietuvoje.
Papildyta:
O tai Jus gal internetu uzsakote Shiseido kosmetika? smile.gif
Atsakyti