Gal kuri esat naudoja WHITE LUCENT BRIGHTENING linija? idomu nuo kokio amziaus ji skirta? O gal kas galetu palyginti su KANEBO?
QUOTE(mergyytte @ 2010 04 28, 19:07)
Gal kuri esat naudoja WHITE LUCENT BRIGHTENING linija? idomu nuo kokio amziaus ji skirta? O gal kas galetu palyginti su KANEBO?
As nesenai paemiau dieninio kremo meginuka. Nes nuo saules atsiranda tokios demeles pigmentines.
Man visai nieko, rodos veido spalva issilygina. Naudojau gal kokis 4 dienas.
Del amziaus nepasakysiu, man rodos nesvarbu, jis gi ne nuo rauksliu.
Merginos labai prasau pagalbos , sian susiduriau su tokiu dalyku,
turejai is SM isparduotuves pirkta testerine pakuote shiseido The Makeup Powdery Foundation pudryte idealiai kabinasi su teptuku, as ja ziauriai patenkinta ir ji baiginejasi, as nusiunciau vyra pirkti davus jam ta pakuote. Jis grizo ir atnese Shiseido THE MAKEUP Compact Foundation ar tikrai cia tas pats produktas????? Kodel jo tiesiog neimanoma su teptuku uzkabinti? pardavejos sako kad cia tas pats produktas, kad nebera jau powdery, o sephoroj butent jis ir parodytas
http://www.sephora.c...categoryId=5337
gal kuri turi, ir gali mane pakonsultuoti
turejai is SM isparduotuves pirkta testerine pakuote shiseido The Makeup Powdery Foundation pudryte idealiai kabinasi su teptuku, as ja ziauriai patenkinta ir ji baiginejasi, as nusiunciau vyra pirkti davus jam ta pakuote. Jis grizo ir atnese Shiseido THE MAKEUP Compact Foundation ar tikrai cia tas pats produktas????? Kodel jo tiesiog neimanoma su teptuku uzkabinti? pardavejos sako kad cia tas pats produktas, kad nebera jau powdery, o sephoroj butent jis ir parodytas
http://www.sephora.c...categoryId=5337
gal kuri turi, ir gali mane pakonsultuoti
sveikos, na turiu shiseido visa odos prieziuros linija the skincare sios linijos beveik visus produktus, na tai esu labai patenkinta tikrai labai geros priemones prausikliai labai geri ir labai ekonomiskai naudojasi , kaukes ir labai patika turiu valanciaja ir drekinancia dar turiu sepetuka veidui prausti. paakiu valiklis man pats geriausias shiseido taipat labai ilgai naudojasi lyginant su kitais. kremai puikus
is dekoratyvines turiu keturiu spalvu seselius, skysta pudra dual, bronzanta ir kreminius seselius taipat viskas patinka
na ir kunui turiu anticeliulitini krema ir apsaugini krema nuo saules, na patenkinta esu sios firmos produktais kaikuriu jau nepirma pakuote baigiu isnaudoti ir pirksiu vel
is dekoratyvines turiu keturiu spalvu seselius, skysta pudra dual, bronzanta ir kreminius seselius taipat viskas patinka
na ir kunui turiu anticeliulitini krema ir apsaugini krema nuo saules, na patenkinta esu sios firmos produktais kaikuriu jau nepirma pakuote baigiu isnaudoti ir pirksiu vel
Kokia jusu oda? Naudojat krema ar emulsija vasarai?
QUOTE(mergyytte @ 2010 06 01, 14:02)
Kokia jusu oda? Naudojat krema ar emulsija vasarai?
vasarai naudoju si Shiseido 'The Skincare' Day Moisture Protection SPF 15
mano oda jautri seniau vietomis sausedavo bet kai pradejau naudoti shiseido jokio sausejimo nebera
turiu dar si kremuka, bet vasarai man jis per riebus geriausias ziema
Pabandymui pasiemiau is THE SKINCARE softener ir emulsija light.
Pas mane nera issausejimu, bet dregmes truksta, o nuo bandymu kitu firmu jau ir sudirgo oda. Tikiuos si tiks ir oda atsistatys greitai.
Pas mane nera issausejimu, bet dregmes truksta, o nuo bandymu kitu firmu jau ir sudirgo oda. Tikiuos si tiks ir oda atsistatys greitai.
QUOTE(mergyytte @ 2010 06 01, 22:01)
Pabandymui pasiemiau is THE SKINCARE softener ir emulsija light.
softener tai cia Hydro-Nourishing Softener sistas. o kokia cia emulsija light ?
Net atsinesiau nurasyt pavadinima moisture recharge light ne kremo konstitencijos tai ir parasiau kad emulsija
QUOTE(mergyytte @ 2010 06 01, 22:41)
Net atsinesiau nurasyt pavadinima moisture recharge light ne kremo konstitencijos tai ir parasiau kad emulsija
ai tai cia naktinis pas jus as turiu toki tik ne light tai labai geras bent man ta hydro ir turiu na tai sis tai nezinau gerai man ir be jo butu nelabai skirtuma jauciu
As dazniausiai naudoju visa linija ir tikrai pastebejau, kad yra skirtumas kai visos linijos priemones naudojamos kartu. Tik dar makiazo valiklio ir prausiklio turiu tai nepirkciau kol kas
na taip sutinku kad geriausia naudoti visa linija to pacio gamintojo tik sakau kad man tas hydro atrodo jokio geresnio poveikio neduoda ar ji naudoju ar ne tai vienintelis shiseido produktas be kurio apseiciau