Įkraunama...
Įkraunama...

Shiseido kosmetika

ačiū 4u.gif
aš pati guglinau, bet man neišmetė rusiškai g.gif
pagal tai, ką rašo, panašu, kad padielka. Gaila. Teta rodė jo poveikį ant odos, buvau labai nustebinta kaip puikiai negyvas odos ląsteles "nurutuliavo". Galvojau, kad ir aš nusipirksiu.
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2010 01 25, 18:24)
ačiū  4u.gif
aš pati guglinau, bet man neišmetė rusiškai  g.gif
pagal tai, ką rašo, panašu, kad padielka. Gaila. Teta rodė jo poveikį ant odos, buvau labai nustebinta kaip puikiai negyvas odos ląsteles "nurutuliavo". Galvojau, kad ir aš nusipirksiu.

Žiūrint kokia kaina jo? Jei mokėti kaip už tikrą, o yra padielka, tada nekas, bet jei matėte poveikį ir kaina prieinama, tai kodėl nepirkus?
Atsakyti
nežinau kainos, galvojau, kad eisiu į Kristianą ar Sarma, ir pirksiu nepriklausomai nuo kainos dydžio.
Bet grįžus paguglinau ir suabejojau, kad tokia priemonė yra.
O pirkti priemonę kaip Shiseido, nors jinai visai ne Shiseido, man nepriimtina. Geriau pigiau, bet tikrai žinau, ką perku smile.gif
Atsakyti
shiseido the make up blush ... labai patiko ,tik gerai reik spalvyte atsirinktio:)
Atsakyti
Laba merginos, pagaliau nusipirkau shiseido dual balancing kremine pudra, nustebiau, nei ji be dozatoriaus, kaip jus spendziate sia problemele? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ritutsi @ 2010 02 22, 12:42)
Laba merginos, pagaliau nusipirkau shiseido dual balancing kremine pudra, nustebiau, nei ji be dozatoriaus, kaip jus spendziate sia problemele? g.gif

Siulau tept su sepeteliu (Foundation Brush),su pirstais nepatogu o sponziukas daug susigeria smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Olivia* @ 2010 02 22, 18:41)
Siulau tept su sepeteliu (Foundation Brush),su pirstais nepatogu o sponziukas daug susigeria smile.gif

Aciu smile.gif
Dar galvojau ji perpilti i buteliuka su dozatoriumi, bet ar neiseis kokia nesamone gal?
Atsakyti
QUOTE(ritutsi @ 2010 02 22, 22:10)
Aciu  smile.gif
Dar galvojau ji perpilti i buteliuka su dozatoriumi, bet ar neiseis kokia nesamone gal?

O gal geriau nereikia........ g.gif g.gif g.gif
Su tokiu sepeteliu bus patogiau smile.gif

user posted image
Atsakyti
Merginos kokia pudra galetumet patarti riebokai, kartais su spuogiukais, nelygiai odytei? Kosmetologe patare rinktis is sios firmos, nes ji gerai maskuoja, bet as net nenutuokiu kaip ji atrodo, kaip vadinasi.. blush2.gif 4u.gif
Papildyta:
oi, pasiskaitinejau ir pamaciau kad panasus klausimas jau yra 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Olivia* @ 2010 02 22, 23:51)
O gal geriau nereikia........  g.gif  g.gif  g.gif
Su tokiu sepeteliu bus patogiau smile.gif

user posted image

Pasidaziau sian, bet gal man pasirode, labai greit veidas blizget pradejo, nors ir kompaktines buvau uzdejus.... g.gif g.gif
Na reikes dar keleta dienu pasitept.....
Atsakyti
Sveikos, mergaitės,
užsukau šiandien į Sarmą pasidairyti, tai konsultantė labai išgyrė naujuosius blizgesiukus (bent jau sakė, kad jie naujai pasirodę), berods tokius:
http://www.shiseido-...izing-lip-gloss

Ant lūpų dengiasi dieviškai, toks švelnus, lengvas, nelipnus, bet lūpytes maitina, manosios tokios suskilę buvo, iškart atsigavo. Gal kuri bandėt?
Atsakyti
Šiandien nusipirkau sezono naujieną, superduper dalykėlį, serumą veidui - Shiseido Benefiance Wrinkle Lifting Concentrate, kuris yra gera prevencinė priemonė prieš raukšles, raukšleles, senėjimą ir stangrina/patempia odą. Vasarai sunaudosiu, nes bus aktualu, saulė vistiek vargina odą. Dar užteks ir rudeniui, nes reikia daryti pertraukas po mėnesio tepliojimo. Serumo tekstūra lyg gelinė su losjonine kremine. V.ž. kolkas patenkinta pirkiniu. Po to papasakosiu apie rezultatus. cool.gif
Atsakyti