Įkraunama...
Įkraunama...

Shiseido kosmetika

Sveikutės SHISEIDO kosmetikos gerbėjos. Susigundžiau ir aš šia kosmetika. Mane domina kremai ir prausikliai, Veido Oda suglebusi, pirštais truputi kilstelėsjusi matosi raukšlės, neelastinga, tačiau nosis labai porėta
Paskaitinėjau ir nusprendžiau hihihi.gif (gerai, kad su geriausu draugu savimi pasitariau), kad gal man tiktų štai šitas kremukas
user posted image
sakykite kur ar bent viena bandėte parsisiusti iš Ebay, bet kur parašyta,kad kremukas bus siunciams FROM HON KONG. Ar tik nebus ten podielkės.
Ačiū už atsakymus
P.S. o gal kas turi tokia pat odą ir prisitaikė visai kitokį kremuką ir prausiklį g.gif
Atsakyti
QUOTE(B.Jones @ 2009 09 29, 14:29)

Sveika! nesiulyciau pirkt is Ebay,nes tikrai parduoda daug paddelkiu a le Shiseido arba Shiseido Japan.

As rinkciau tokius kremuka+lifting seruma :
user posted image
Bio-Performance Advanced Super Revitalizer Cream
A luxurious, yet lightweight, highly-concentrated skin treatment that combats the effects of an aggressive environment, reducing the signs of dryness, roughness, and fine lines as it rehydrates. Antioxidants fight skin-aging free radicals to protect against wrinkles. Exclusive Super Bio-Hyaluronic Acid and Bio-EPO attract and retain moisture for continuous hydration. Recommended for all skin types. Use morning and night after cleanser and softener.

user posted image
Bio-Performance Super Lifting Formula
With Shiseido's breakthrough bio-technology, this incredibly lightweight gel-cream instantly lifts skin to a firmer appearance and recaptures youthful-looking contours. Patent pending Super Bio-Yeast Extract gives skin the appearance of rebuilt inner support. Flexlift Complex forms a weightless tensile network over skin's surface, providing a multi-directional lifting sensation. Light Diffusing Smoother evens out dullness and gives skin a smoother appearance. Excellent for all skin types. Use morning and night after moisturizer on face and neck.

ir toki prausikli smile.gif jis tinka misriai-riebiai odai.

user posted image
The Skincare Purifying Cleansing Foam
A refreshing, deep cleansing foam with purifying granules for gentle exfoliating effects. Effectively removes makeup and dulling impurities while retaining essential moisture. Lathers quickly into a rich, creamy foam leaving skin feeling dewy fresh. Recommended for normal and combination skin. Use daily morning and evening.

Atsakyti
siandien sarmos pard. gavau sios firmos bandymuku ,ten komplektukas ieina prausimosi putos,tonikas ir kremukas.ryt pradesiu bandyt.
o gal jau kas naudojat g.gif .vadinasi shiseido,the skincare moisturizing hydratant.
laukiu atsiliepimu.aciu.
Atsakyti

i 
Tema sutvarkyta. Spaminės/komercinės žinutės ištrintos. Perkam/pardavinėjam kosmetiką Skelbimų lentoj
Atsakyti
Sakykit, su kuo jus plaunat sepeteli nuo kreminio akiu pravedimo? Naudoju as ta pravedima jau senokai ir dabar sove tokia mintis, o po juo gal jus tepat koki pagrinda ar ne? Man tas konturas gana neblogai laiko, bet per visa diena vis tik apsivalo i vokus.
Atsakyti
QUOTE(svieske @ 2009 10 24, 20:32)
Sakykit, su kuo jus plaunat sepeteli nuo kreminio akiu pravedimo? Naudoju as ta pravedima jau senokai ir dabar sove tokia mintis, o po juo gal jus tepat koki pagrinda ar ne? Man tas konturas gana neblogai laiko, bet per visa diena vis tik apsivalo i vokus.

Aš jau du metus naudoju tą pravedimą ir nei karto man netepė g.gif Be jo gyvent nebegalėčiau. O šepetuką bent kartą į savaitę -kai toks kietas pasitaro- plaunu paprastu skystu muilu ir karštu vandeniu. Šaltu ar drungnu nesiplauna schmoll.gif
Atsakyti
noreciau isigyti veido krema,oda misri mano,gal kas patartumete koki mirksiukas.gif Pureness serija kokiam odos tipui skirta g.gif
Atsakyti
QUOTE(svieske @ 2009 10 24, 19:32)
Man tas konturas gana neblogai laiko, bet per visa diena vis tik apsivalo i vokus.

Gal gan riebų paakių kremą naudojat?

QUOTE(tura @ 2009 10 25, 10:03)
Aš jau du metus naudoju tą pravedimą ir nei karto man netepė g.gif Be jo gyvent nebegalėčiau. O šepetuką bent kartą į savaitę -kai toks kietas pasitaro- plaunu paprastu skystu muilu ir karštu vandeniu. Šaltu ar drungnu nesiplauna schmoll.gif

Aš šepetuką plaunu kasdien, juk pakuotėje buvo parašyta,kad šepetėlis, prieš dažantis juo, turi būti švarus.
Atsakyti
QUOTE(Mitsouko @ 2009 11 15, 20:06)
Aš šepetuką plaunu kasdien, juk pakuotėje buvo parašyta,kad šepetėlis, prieš dažantis juo, turi būti švarus.

ne kremas neriebus. Palyginus su visais anksciau turetais konturiniais piestukais, tai sitas tikrai labai geras, na dar vienas manhatan( atsiprasau nezinau kaip tiksliai rasosi) buvo neblogas. Kai labai domejausi konturu paieska, skaiciau kad yra merginu turinciu tokia pacia problema, kad dienos begyje konturas apsivalo. Gal odos tipas cia kaltas, ar vokai kazkaip uzkrite ar dar kaip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mitsouko @ 2009 11 15, 19:06)

As plaunu kas kart pasidaziusi, nes kitaip ne taip graziai briezia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(svieske @ 2009 11 15, 20:25)
ne kremas neriebus. Palyginus su visais anksciau turetais konturiniais piestukais, tai sitas tikrai labai geras, na dar vienas manhatan( atsiprasau nezinau kaip tiksliai rasosi) buvo neblogas. Kai labai domejausi konturu paieska, skaiciau kad yra merginu turinciu tokia pacia problema, kad dienos begyje konturas apsivalo. Gal odos tipas cia kaltas, ar vokai kazkaip uzkrite ar dar kaip smile.gif

man Shiseido kreminis pravedimas dienos eigoje taip pat pateplioja vokus, nelabai žymiai, bet tikrai nėra "smudge-proof". Aišku ir akys šiek tiek užkritusios, tai nėra labai ko norėti.. Bet šiaip - puikus produktas, MAC pieštukas atidėtas kuriam laikui į šoną (nors pastarasis tiesą sakant nepalieka jokių dėmių ant vokų) thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Puslyte @ 2010 01 03, 22:09)
man Shiseido kreminis pravedimas dienos eigoje taip pat pateplioja vokus, nelabai žymiai, bet tikrai nėra "smudge-proof". Aišku ir akys šiek tiek užkritusios, tai nėra labai ko norėti.. Bet šiaip - puikus produktas, MAC pieštukas atidėtas kuriam laikui į šoną (nors pastarasis tiesą sakant nepalieka jokių dėmių ant vokų)  thumbup.gif

O kodel tada MAC nebenaudojat? Gal galit ideti internetine nuoroda to MAC piestuko...
Atsakyti