Diskutuojam toliau apie Shiseido International ir apie Shiseido Japan! TEMA #1
Shiseido The Make up /Intriguig Elegance/ ruduo 2008
Shiseido
International
Shiseido
International
Dar naujenos...... Ruduo 2008 makijazas
Shiseido 'The Makeup' Accentuating Color Stick
Shiseido White Lucent Brightening Eye Treatment
$50.00
Shiseido 'The Makeup' Accentuating Color Stick
Shiseido White Lucent Brightening Eye Treatment
$50.00
QUOTE(Eveliina @ 2008 10 01, 11:56)
Gal kas esate bande 4 spalvu seselius? labai grazus, bet esu girdejus ,kad nekaip laiko..ar tai tiesa?
ai ,dar domina atsiliepimai apie shiseido tusus
ai ,dar domina atsiliepimai apie shiseido tusus
Aš turiu va tokius:
Mano mylimukai, dažausi jais gal antrus metus Savybės nė kiek nepakitusios. Labai gerai dengiasi, nuostabios spalvos, gražiai spindi perlamutru.
Visuomet naudoju šešėlių pagrindą, tai laikosi tol, kol nenusivalai pieneliu.
Labai patenkinta. Ir šepetėlis, esantis paletėje (dvipusis, kempinėlė ir iš šerelių) puikiai tepa.
Shiseido Japan tusas :-) Lupdaziai
gal zinote, ar braskese buna kreminiu shiseido pravedimu akims?
QUOTE(bitute737 @ 2008 10 03, 18:13)
gal zinote, ar braskese buna kreminiu shiseido pravedimu akims?
Retai retai buna bet momentaliai isperka As turiu juoda ir ruda,tai dziaugsmo pilnos kelnes
QUOTE(Olivia* @ 2008 10 03, 20:20)
Retai retai buna bet momentaliai isperka As turiu juoda ir ruda,tai dziaugsmo pilnos kelnes
dabar tikrai noriu speju, kad su juo turetu buti lengviau dazytis, nei su skystu pravedimu? (nesu bandzius jokio ) ar ne?
QUOTE(bitute737 @ 2008 10 03, 21:41)
dabar tikrai noriu speju, kad su juo turetu buti lengviau dazytis, nei su skystu pravedimu? (nesu bandzius jokio ) ar ne?
Az nezinau ar lengviau dazytis,turiu tik kreminius,o skystu jau senokai nebenaudoju.Bet Shiseido pravedimas tikrai geras,uzeik i pravedimu tema,rasi komentarus
Papildyta:
http://www.supermama...howtopic=108673
Is Shiseido classic range: Luminizing brush powder-highlighter'is :-) Loose powder-biri pudryte Seseliukai kreminiai