Įkraunama...
Įkraunama...

Lancome Paris

As esu turejusi.Mano veido sausoka,tai man labai truko drekinimo. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Geee @ 2014 02 12, 16:40)
Sveikutes, gal kas is jusu yra naudoje sita kremuka? butu labai idomu suzinoti jusu nuomones apie ji  4u.gif 
Lancome Lancome Hydra Zen Neurocalm (Soothing Anti-Stress Moisturising)
http://www.kosmetika...eam.html?lang=2

Pirma indeli sutepiau su malonumu, antra ipusejau, manau nebekartosiu, vis delto man truksta drekinimo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Geee @ 2014 02 12, 16:40)
Sveikutes, gal kas is jusu yra naudoje sita kremuka? butu labai idomu suzinoti jusu nuomones apie ji  4u.gif  http://www.kosmetika...eam.html?lang=2

Keista, kad daugumai truko drekinimo.. as tuo metu kai naudojau, turejau labai sausa oda, ir man uzteko drekinimo pilnai.. nors turejau net ne sausai odai Hydrazen, o visiem tipam.. nes ju yra kelios rusys: gelis, su spf, be.. sausai odai, visiem odos tipam.
Atsakyti
Hmmm, na aisku. As kaip tik siandien buvau mieste tai pasiemiau pora megineliu sio kremo, reikes ismeginti pirmiau juos, pries nusprendziant ar verta isigyti si kremuka cool.gif
Atsakyti
Lancome Comforting cleansing milk dry skin, 50 ml. Mano odai per riebus, labai parfumuotas. Valė gerai, atrodo jokio driginimo pojūčio nebuvo, bet oda įrausdavo, vis dėl to ne viskas odai patiko. Nuvalius oda labai blizga dėl pienelio riebumo, vien vandens neužtenka to riebumo nuvalyt. Praktiškai ir kremo nebereik, kai toks riebalas lieka. Tonikas galbūt tai nuvalytų.
Asmeniškai nekartočiau smile.gif

user posted image

Lancome Visionnaire, 7 ml. Oho, pasižiūrėjau, pirkau 2012 m. liepą blink.gif Ilgai laukė suoptimizuojamas.
Na, išbandytas buvo tik nusipirktas. Deja, tuo metu nepatiko, spuogų atsirado, dabar galvoju, gal buvo tiesiog sutapimas g.gif
Bet juk nemesi lauk, ne mano mada schmoll.gif Netikus, galvojau sutepsiu paakiams, bet nesutepiau, matyt kažką kitą naudojau, paskui užmiršau, kad turiu.
Tai va, neseniai išsitraukiau optimizacijai.
Pats serumas skalsus, ružavas su perlamutru. Na, oda gražiai atrodo tik išsitepus, tepasi lengvai, maloniai, jokio nemalonaus pojūčio susigėrus.
Na, ir sakyčiau matomi rezultatai smile.gif Iš pradžių lyg nieko nepastebėjau, bet paskui pastebėjau, kad oda lygesnė, gražesnė. Galbūt būtų kartotinas, bet kaina man nepagal galimybes schmoll.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2014 04 14, 11:32)
Lancome Visionnaire.

as apie si irgi galvoju, bet paskaicius atsiliepimus, baisu kad neisbertu g.gif

pora dienu naudojau Lancome Dreamtone ir toks jausmas kad kemsa poras, keli spuogeliai atsirado, bet irgi nezinau ar stapimas ar kremas kaltas smile.gif
Atsakyti
Domina atsiliepimai apie Visionnaire Instant Blur priemonę. Bandžiau porąkart, bet tikėjausi momentinio efekto. Įsivaizdavau, kad priemonė tam ir skirta. Ar visgi ją reikėtų panaudoti ilgiau, kad pasiekti žadamą rezultatą?
Atsakyti
Lancome Genifique serumas, 7 ml.
Lancome Visionnaire labiau patiko. Genifique skalsus, tepasi smagiai, kažkokio matomo poveikio nebuvo. Kaip būna po serumų odos netempia. Pilnos pakuotės nepirkčiau smile.gif

user posted image
Atsakyti
Mielosios, o gal turite atsiliepimų apie Lancome Teint Visionnaire pudrytę? KosmetikosDNR Lancome atsiliepimai tokie vidutiniai. Nesusidarau galutinio įspudžio.
Atsakyti
Sveikos
Atėjau pagirti naujojo Lancome "Miracle Air de Teint" makiažo pagrindo bigsmile.gif )
user posted image
Priešistorė tokia: iki šiol naudojau tik revlon colorstay ir Bourjois healthy mix (neblogas kainos ir kokybės santykis). Jau senokai norėjosi pabandyti ką nors iš brangesnių makiažo pagrindų, bet pagailėdavau $$$, nes pagal internete randamus atsiliepimus dažnai atrodydavo, kad tos brangesnės pudros niekuo ne geresnės 4u.gif
Mano oda rieboka, tad vasarai pradėjau dairytis ilgiau išliekančio makiažo pagrindo ir mintys krypo į MUFE "mat velvet"...Nuėjus į Gedimino prospeke esančią "Douglas" pardutuvę paaiškėjo, jog, kaip tyčia, jie MUFE stendo neturi ir dominančios prekės neišbandysiu doh.gif Paprašiau konsultantės kad pasiūlytų kokią nors alternatyvą. Parodė man tą naująją Lancome pudrą, tik, sako, šita labai skysta, kaip vandenėlis...Ir pradėjo man ant skruosto tepliot...Na tegul tepa, galvoju, bet turbūt netiks - per skysta, nemaskuos visiškai ax.gif...Konsultantė prajuokino pakomentavusi, kad mano jaunai odai tokia lengva pudrytė labai tiktų - priėmiau tai kaip komplimentą, nes visgi 30-metis ne už kalnų ir oda tikrai ne tobula smile.gif
Išsiprašiau mėginuko, kad galėčiau pasibandyti prekę namie - ieškojau produkto, kuris padoriai atlaikytų visą darbo dieną...Na ir ką - likau sužavėta! bigsmile.gif Niekada negalvojau, kad sugalvosiu pirkti tokią lengvutę, mažai maskuojančią pudrą biggrin.gif Patiko tai, kaip jinai dengiasi, kaip kvepia, kokį efektą suteikia - pudra nematoma, jos nesijaučia, bet oda pagražėja (man praktiškai visai "išnyko"poros), pasidaro labai švelni ir natūraliai matinė. Problematinėms vietoms papildomai naudoju maskuoklį, tačiau lancome atliekamo darbo manau tai nė kiek nesumenkina. Ir šiaip smagu žinoti, kad galiu išeiti į žmones naudodama lengvesnį produktą, be baimės, kad atrodau kaip su kauke smile.gif

Labai smagu būtų išgristi daugiau atsiliepimų apie šį produktą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ketus @ 2014 05 16, 19:19)
Sveikos
Atėjau pagirti naujojo Lancome "Miracle Air de Teint" makiažo pagrindo bigsmile.gif

Kokį numerį Bourjois HM naudojot ir koks šios nr. 4u.gif
Atsakyti
Bourjois Nr. 52, o Lancome pasiėmiau 010-beige porcelaine 4u.gif
Atsakyti