Įkraunama...
Įkraunama...

Lancome Paris

QUOTE(jearmaine @ 2013 11 20, 21:43)
Gal yra daugiau atsiliepimų apie tą serumą? Bandžiau ant rankos, tai labai malonus pasirodė ir akcijų Douglas pametėjo Lancome, bet kaina vis tiek gąsdina  g.gif  Kuriam laikui įdomu užtektų buteliuko?

Apie kurį konkrečiau domina? "Kristiana" lojaliem siuntė mėginukus į namus, tai išsibandžiau, patiko pirmasis.
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2013 11 20, 22:49)
Apie kurį konkrečiau domina? "Kristiana" lojaliem siuntė mėginukus į namus, tai išsibandžiau, patiko pirmasis.

Apie 1 smile.gif mano oda itin šviesi, kapiliariai išsiplėtę, tai manau šitas tinkamiausias. Šitas rinkinys fainas, už Dream tone kainą ir dar duotų miniukų kosmetinę, bet lyg nėra jo su 1 numeriu.
Atsakyti
QUOTE(*Anila* @ 2010 09 09, 14:42)
Ar esate,kuri naudojusi,Lancome baze?Butu idomus atsiliepimai  rolleyes.gif
Aciu. 4u.gif

Man irgi domina. Gal isbandet ant veido? kolkas tik ant rankos ja patepliojau, patiko.
Atsakyti
Paskutiniai du pirkinukai:

user posted image
Cils Booster XL - tuso pagrindas.
Rekomenduoju - puikiai uzriecia blakstienas,ant jo gerai laikosi tusas.

user posted image

Na ir mano praeitu metu atradimas - ARTLINER 24h
Kas turi "nukritusius" akiu vokus mane puikiai supras - esi pastoviuose gero,neatsispausdinancio ant virsutinio voko pravedimo paieskose. Sis butent toks ir yra. Mano spalva Turquoise,isdziuva greitai ir kas svarbiausia,jis nepajudinamas thumbup.gif
Atsakyti
Tušas Hypnose Star patiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(agnulia @ 2014 01 07, 22:04)
Na ir mano praeitu metu atradimas - ARTLINER 24h
Kas turi "nukritusius" akiu vokus mane puikiai supras - esi pastoviuose gero,neatsispausdinancio ant virsutinio voko pravedimo paieskose. Sis butent toks ir yra. Mano spalva Turquoise,isdziuva greitai ir kas svarbiausia,jis nepajudinamas  thumbup.gif

Pritariu drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif buvau maloniai nustebinta, kad neatsispaudzia.. as irgi turiu uzkritusius vokus.. tik juokingai nusivalo.. dalim taip, bet man netrukdo.. svarbu laiko thumbup.gif
Atsakyti
labas, gal turit atsiliepimų apie šį kremą ax.gif
user posted image
Atsakyti
As turejau kelis meginius, uzteko gal savaitei, tai daugmaz ispudi susidaryt galejau- turiu misria oda, ir riebuma, tai susigerdavo lb gerai, jokios lipnios pleveles..drekinimo pakanka..siaip man patiko
Atsakyti
QUOTE(ingapoc @ 2014 01 13, 09:39)
As turejau kelis meginius, uzteko gal savaitei, tai daugmaz ispudi susidaryt galejau- turiu misria oda, ir riebuma, tai susigerdavo lb gerai, jokios lipnios pleveles..drekinimo pakanka..siaip man patiko

ačiū už nuomonę 4u.gif man svarbu, kad drėkinimas būtų bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Andira @ 2014 01 13, 23:15)
ačiū už nuomonę 4u.gif man svarbu, kad drėkinimas būtų bigsmile.gif

Bent jau man drekinimo tikrai pakako smile.gif
jei busit kada Douglase, paprasykit meginio, manau jei tures tikrai duos, isbandysit
Atsakyti
Pradėjau naudoti serumuką Genifique - kolkas patinka, oda darosi švelnesnė 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes, gal kas is jusu yra naudoje sita kremuka? butu labai idomu suzinoti jusu nuomones apie ji 4u.gif
Lancome Lancome Hydra Zen Neurocalm (Soothing Anti-Stress Moisturising)
http://www.kosmetika...eam.html?lang=2
Atsakyti