Įkraunama...
Įkraunama...

Lancome Paris

mama turi lancome krema nuo rauksliu, sake, kad geras, as tai kazkaip is lancome nieko nenaudoju
Atsakyti
as naudojau ilga laika krempudra, color adaptive, color ideal. Labai man patiko, nutariau pabandyt Seinai dabar, tai matyt vel grisiu prie Lancome... unsure.gif man Lancome patinka savo lengvumu, nemegstu marmuriniu veidu, ji nedaug maskuoja, bet atgaivina oda, graziai svyti, neuzkemsa poru zodziu man ji geriausia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(stella2007 @ 2009 03 21, 17:32)
As turejau tusa Lancome Hypnose visai nieko, bet antra karta nepirkcaiu.

O man jis the best!!! ax.gif Pats geriausiais tusas pasaulyje smile.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti
Pirma ka turejau is Lancome kvepalus Hypnose!! wub.gif Is pimo karto labai patiko ir nusipirkau. Ir iki siol man tas kvapas skanus (db tik mama turi) rolleyes.gif Siandien nusipirkau paakiu krema is Lancome- Premordiale Yeux (atrodo taip). Kaip parasyta-nuo pirmu signs of ageing. Bandysiu, paskui parasysiu ar patiko! smile.gif O dar turiu ranku krema-geras, rankos svelnios, minkstos rolleyes.gif
Be to turiu lupu blizgesi Juicy tubes- visai net gi neblogas!
Atsakyti
Taigi, isbandziau Premordiale Yeux akiu krema! smile.gif Zinokit, jau vakar norejau jums parasyti, bet susilaikiau, pagalvojau ir jus nepatikesit ir pati dar nelabai tikiu savo akim, gal prisigalvojau, sakau!!! Bet siandien mano nuomone ne kiek nepasikeite, ir manau, akis manes neapgauna- kremukas isties labai geras!! raukslytes akiu kampuciuose ne tokios ryskios, po akimis yra, bet va akiu kampuciuose tikrai jos ne tokios, kokios buvo!! bigsmile.gif thumb_yello.gif Naudoju ti dvi dieneles :)Tiesa, tai mano pirmas akiu kremas, visai neseniai atsirado rauksliu!!! ax.gif
Tai tokia mano patirtis!!
Atsakyti
QUOTE(stella2007 @ 2009 03 21, 17:32)
As turejau tusa Lancome Hypnose visai nieko, bet antra karta nepirkcaiu.

As jo ir nepirkciau antra kart,nepatiko visai schmoll.gif

QUOTE(CarpeDiem @ 2009 05 13, 18:24)
Taigi, isbandziau Premordiale Yeux akiu krema!  smile.gif Zinokit, jau vakar norejau jums parasyti, bet susilaikiau, pagalvojau ir jus nepatikesit ir pati dar nelabai tikiu savo akim, gal prisigalvojau, sakau!!! Bet siandien mano nuomone ne kiek nepasikeite, ir manau, akis manes neapgauna- kremukas isties labai geras!! raukslytes akiu kampuciuose ne tokios ryskios, po akimis yra, bet va akiu kampuciuose tikrai jos ne tokios, kokios buvo!!  bigsmile.gif  thumb_yello.gif Naudoju ti dvi dieneles :)Tiesa, tai mano pirmas akiu kremas, visai neseniai atsirado rauksliu!!!  ax.gif
Tai tokia mano patirtis!!

Dairausi ir as i sita krema smile.gif
Atsakyti
Turiu ir as ta kremuka, bet kazkokio poveikio dar nepastebejau, naudoju apie savaite, gal veliau suveiks man biggrin.gif
Atsakyti
Lancome kompanija tikrai verta demesio, be visu naudotu produktu dabar naudoju Tonique Confort veidui,jau turbut koki 3-cia, labai ilgam uztenka,o va tusai ju kazko pagedo,Hypnose 3-ju men neislaike, jau po men negraziai denge
Atsakyti
naudoju Lancome adaptive tonini krema...na prasiau kad duotu su vidutiniu maskavimu ir butent misriai odai...maskuoja tikrai vidutiniskai, lengvos teksturos, tikrai tinka siltiems orams...tik lb greitai pradeda blizgeti veidukas....tereikia poros valandeliu...
Atsakyti
Nauja kolekcija.
Tropiques Muse

Sultry. Sexy. Natural. Captivating. Be lavished in shades of pure bronze with Lancôme’s new summer color collection, Tropical Muse.

user posted image

user posted imageuser posted imageuser posted image
Color Design
Limited Edition Sensational Effects Eye Shadow Quad
Smooth Hold Summer 2009
user posted image
Tropiques Minérale
Mineral Smoothing Pressed Bronzer
True Lively Glow - Exquisite Wear
SPF 15 Sunscreen
user posted imageuser posted imageuser posted image
Papildyta:
Juicy Tubes Pure
user posted imageuser posted image
Atsakyti
Gal kas turi atsiliepimų apie šią kaukę?
Lancome PURE EMPREINTE MASQUE
Purifying Mineral Mask with White Clay
user posted image
Atsakyti
QUOTE(AgnĖ.** @ 2009 06 12, 20:46)
Gal kas turi atsiliepimų apie šią kaukę?

Clinique temoj berods kažkuri mergina minėjo,kad labai gera.
Atsakyti