mama turi lancome krema nuo rauksliu, sake, kad geras, as tai kazkaip is lancome nieko nenaudoju
as naudojau ilga laika krempudra, color adaptive, color ideal. Labai man patiko, nutariau pabandyt Seinai dabar, tai matyt vel grisiu prie Lancome... man Lancome patinka savo lengvumu, nemegstu marmuriniu veidu, ji nedaug maskuoja, bet atgaivina oda, graziai svyti, neuzkemsa poru zodziu man ji geriausia
QUOTE(stella2007 @ 2009 03 21, 17:32)
As turejau tusa Lancome Hypnose visai nieko, bet antra karta nepirkcaiu.
O man jis the best!!! Pats geriausiais tusas pasaulyje
Pirma ka turejau is Lancome kvepalus Hypnose!! Is pimo karto labai patiko ir nusipirkau. Ir iki siol man tas kvapas skanus (db tik mama turi) Siandien nusipirkau paakiu krema is Lancome- Premordiale Yeux (atrodo taip). Kaip parasyta-nuo pirmu signs of ageing. Bandysiu, paskui parasysiu ar patiko! O dar turiu ranku krema-geras, rankos svelnios, minkstos
Be to turiu lupu blizgesi Juicy tubes- visai net gi neblogas!
Be to turiu lupu blizgesi Juicy tubes- visai net gi neblogas!
Taigi, isbandziau Premordiale Yeux akiu krema! Zinokit, jau vakar norejau jums parasyti, bet susilaikiau, pagalvojau ir jus nepatikesit ir pati dar nelabai tikiu savo akim, gal prisigalvojau, sakau!!! Bet siandien mano nuomone ne kiek nepasikeite, ir manau, akis manes neapgauna- kremukas isties labai geras!! raukslytes akiu kampuciuose ne tokios ryskios, po akimis yra, bet va akiu kampuciuose tikrai jos ne tokios, kokios buvo!! Naudoju ti dvi dieneles :)Tiesa, tai mano pirmas akiu kremas, visai neseniai atsirado rauksliu!!!
Tai tokia mano patirtis!!
QUOTE(stella2007 @ 2009 03 21, 17:32)
As turejau tusa Lancome Hypnose visai nieko, bet antra karta nepirkcaiu.
As jo ir nepirkciau antra kart,nepatiko visai
QUOTE(CarpeDiem @ 2009 05 13, 18:24)
Taigi, isbandziau Premordiale Yeux akiu krema! Zinokit, jau vakar norejau jums parasyti, bet susilaikiau, pagalvojau ir jus nepatikesit ir pati dar nelabai tikiu savo akim, gal prisigalvojau, sakau!!! Bet siandien mano nuomone ne kiek nepasikeite, ir manau, akis manes neapgauna- kremukas isties labai geras!! raukslytes akiu kampuciuose ne tokios ryskios, po akimis yra, bet va akiu kampuciuose tikrai jos ne tokios, kokios buvo!! Naudoju ti dvi dieneles :)Tiesa, tai mano pirmas akiu kremas, visai neseniai atsirado rauksliu!!!
Dairausi ir as i sita krema
Turiu ir as ta kremuka, bet kazkokio poveikio dar nepastebejau, naudoju apie savaite, gal veliau suveiks man
Lancome kompanija tikrai verta demesio, be visu naudotu produktu dabar naudoju Tonique Confort veidui,jau turbut koki 3-cia, labai ilgam uztenka,o va tusai ju kazko pagedo,Hypnose 3-ju men neislaike, jau po men negraziai denge
Nauja kolekcija.
Tropiques Muse
Sultry. Sexy. Natural. Captivating. Be lavished in shades of pure bronze with Lancômes new summer color collection, Tropical Muse.
Color Design
Limited Edition Sensational Effects Eye Shadow Quad
Smooth Hold Summer 2009
Tropiques Minérale
Mineral Smoothing Pressed Bronzer
True Lively Glow - Exquisite Wear
SPF 15 Sunscreen
Papildyta:
Juicy Tubes Pure
Tropiques Muse
Sultry. Sexy. Natural. Captivating. Be lavished in shades of pure bronze with Lancômes new summer color collection, Tropical Muse.
Color Design
Limited Edition Sensational Effects Eye Shadow Quad
Smooth Hold Summer 2009
Tropiques Minérale
Mineral Smoothing Pressed Bronzer
True Lively Glow - Exquisite Wear
SPF 15 Sunscreen
Papildyta:
Juicy Tubes Pure
Gal kas turi atsiliepimų apie šią kaukę?
Lancome PURE EMPREINTE MASQUE
Purifying Mineral Mask with White Clay
Lancome PURE EMPREINTE MASQUE
Purifying Mineral Mask with White Clay