As ismeginau pudra Teint Idole, nu tai fantastika! toks lygus veidas tampa ir jokio kaukes efekto Islieka ilgai. Bandziau tik meginuka, bet reiks pirkti.
O as tai Lancome fane visos veido prieziuros priemones pradedant nuo prausiklio ir baigiant Dermabrasion rinkinuku is Lancome, taip pat makiazo pagrindas, pudryte ir blizgesiai bei lupdaziai, nu viskas tiesiog labai tinka ir patinka. Bet va niekaip su tusais neiseina susidraugaut ir seseliai nekaip laiko
Turejau tusa hypnose man tai jis nieko ypatingo kaip visos ji isgyre, todel nusprendziau kad savaji YSL i nieka nebekeisiu
As irgi esu turejusi Lancome Hypnose tusa ir Lancome Virtuose, man jie visai nieko sakyciau
Sveikutes.... Turiu Lancome tusa Hipnoze, tai man visai nieko....Dar kuno sveitikli...Siap Lancome kosmetika, kuria esu turejusi ir turiu man tinka ir patinka....
adu pirkti lancome makiazo pagrinda ir pudryte, gal galit patart kuri geresne?
QUOTE(mergytia @ 2008 12 01, 09:17)
adu pirkti lancome makiazo pagrinda ir pudryte, gal galit patart kuri geresne?
na padrindas yra tik vienas, La Base Pro, o del pudrytes priklausomai nuo odos tipo, manau tik Color Ideal tokia daugmaz visoms tinkanti
dior temoje merginos kritikavo prastus akių pieštukus, tad čia noriu pagirti Lancome pieštukus, jie nerealiai geri
domina nuomonės apie lancome mėlyną blizgesiuką
:balionas:
:balionas:
Is Lancome naudoju kremukus veidui (primordiale serija ypac patinka: gaivi, lengva ir kartu gerai pamaitina oda) ir keisti i nieka nebenoriu. Blanc expert labiau drekinanti, tai gal vasarai labiau noretusi tokios.