Įkraunama...
Įkraunama...

Lancome Paris

As ismeginau pudra Teint Idole, nu tai fantastika! bigsmile.gif toks lygus veidas tampa ir jokio kaukes efekto thumbup.gif Islieka ilgai. Bandziau tik meginuka, bet reiks pirkti. blush2.gif
Atsakyti
man lb tiko ir aisku patiko AQUA FUSION TEINTE. ax.gif niu super dalykiukas...gerai maskuoja, drekina...maziau veidas blizga 4u.gif
Atsakyti
O as tai Lancome fane blush2.gif visos veido prieziuros priemones pradedant nuo prausiklio ir baigiant Dermabrasion rinkinuku is Lancome, taip pat makiazo pagrindas, pudryte ir blizgesiai bei lupdaziai, nu viskas tiesiog thumbup.gif labai tinka ir patinka. Bet va niekaip su tusais neiseina susidraugaut g.gif schmoll.gif ir seseliai nekaip laiko schmoll.gif
Atsakyti
Turejau tusa hypnose man tai jis nieko ypatingo kaip visos ji isgyre, todel nusprendziau kad savaji YSL i nieka nebekeisiu smile.gif
Atsakyti
As irgi esu turejusi Lancome Hypnose tusa ir Lancome Virtuose, man jie visai nieko sakyciau 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes.... 4u.gif Turiu Lancome tusa Hipnoze, tai man visai nieko....Dar kuno sveitikli...Siap Lancome kosmetika, kuria esu turejusi ir turiu man tinka ir patinka.... thumbup.gif
Atsakyti
adu pirkti lancome makiazo pagrinda ir pudryte, gal galit patart kuri geresne? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mergytia @ 2008 12 01, 09:17)
adu pirkti lancome makiazo pagrinda ir pudryte, gal galit patart kuri geresne? smile.gif

na padrindas yra tik vienas, La Base Pro, o del pudrytes priklausomai nuo odos tipo, manau tik Color Ideal tokia daugmaz visoms tinkanti smile.gif
Atsakyti
dior temoje merginos kritikavo prastus akių pieštukus, tad čia noriu pagirti Lancome pieštukus, jie nerealiai geri thumbup.gif
Atsakyti
mergytes, o gal kuri bande LANCOME plauku kauke? vilioja ji mane....bet nezau ar verta... ax.gif

user posted image

Papildyta:
ir ... jei ka domina, tai sampunas dazytiem plaukam- superinis, jei man tiko, tiks bet kuriai biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
domina nuomonės apie lancome mėlyną blizgesiuką bigsmile.gif
:balionas:
Atsakyti
Is Lancome naudoju kremukus veidui (primordiale serija ypac patinka: gaivi, lengva ir kartu gerai pamaitina oda) wub.gif ir keisti i nieka nebenoriu. schmoll.gif Blanc expert labiau drekinanti, tai gal vasarai labiau noretusi tokios. 4u.gif
Atsakyti