TEMA #1 Diskutuojam toliau apie LANCOME PARIS !
Lancome Ruduo 2008 Lancome
Dar naujenos....
POUDRE ELEPHANT TEINT Bronzer Powder - Sun of India
RÉNERGIE MICROLIFT NIGHT R.A.R.E. Superior Firming Night Cream
Beyond lifting and repositioning...Bio-Stimulating Technology.
Wake to firm, redefined contours.
RÉNERGIE MICROLIFT NIGHT R.A.R.E. Superior Firming Night Cream
Beyond lifting and repositioning...Bio-Stimulating Technology.
Wake to firm, redefined contours.
Dar naujenos.... :-) :-)
QUOTE(Olivia* @ 2008 10 03, 09:33)
Dar naujenos....
Ui kokiu groziu pridejot merginos, kaip uzsinorejau pudros su drambliu
O sie kvepaliukai man patiko tokie vakarui labiau tinkantys.
Lancome Maginifique
Makijazai is senesniu kolekciju :-) :-) :-)
Papildyta:
Is kolekcijos /Vasara 2008/
Papildyta:
Is kolekcijos /Vasara 2008/
Isbandziau sita pudryte,visai faina,neblizgi,sakyciau kad cia ne visai pudryte o palete nes balta ir raudona "ornamenta" galima naudot kaip skaistalus. Pats idomiausias dalykelis is visos rudens kolekcijos
Papildyta:
Isbandziau sita pudryte,visai faina,neblizgi,sakyciau kad cia ne visai pudryte o palete nes balta ir raudona "ornamenta" galima naudot kaip skaistalus. Pats idomiausias dalykelis is visos rudens kolekcijos
Papildyta:
Paskutinis mano Lancom pirkinys - pienelis makiažo valymui. Kaip visuomet -
Lancome Galatéis Douceur pienelis
Lancome Galatéis Douceur pienelis
MAn yra 2 nepakeičiami Lancome produktai:
1. Tušas Lancome Hypnose.
2. Juicy tubes blizgiai.
Dar teko bandyti kelias pudras, šėšėlius, priežiūros priemonių šiek tiek, neitin sužavėjo. DAr dėmesio vertas dvifazis akių makiažo valiklis. bet... aš mėgstu prausti makiažą taigi man jis ne itin reikalingas......
1. Tušas Lancome Hypnose.
2. Juicy tubes blizgiai.
Dar teko bandyti kelias pudras, šėšėlius, priežiūros priemonių šiek tiek, neitin sužavėjo. DAr dėmesio vertas dvifazis akių makiažo valiklis. bet... aš mėgstu prausti makiažą taigi man jis ne itin reikalingas......
QUOTE(Olivia* @ 2008 10 26, 21:39)
Kai pirmakart bandziau, tai pasirode labai blizgi (bet bandziau nauja), o kai teko pabandyt neseniai panaudota ir su nusitrynusiu virsumi, tai ji visiskai matine. Bet jei per visa pavirsiu braukiant sepeteliu, tai spalvyte tokia i raudonuma gaunasi.
QUOTE(shopingas @ 2008 11 03, 01:30)
Kai pirmakart bandziau, tai pasirode labai blizgi (bet bandziau nauja), o kai teko pabandyt neseniai panaudota ir su nusitrynusiu virsumi, tai ji visiskai matine. Bet jei per visa pavirsiu braukiant sepeteliu, tai spalvyte tokia i raudonuma gaunasi.
Gera pudryte bet tas plemas raudonas visai ne i tema... Idomu ar jis iki dugno ar tik ant virsaus..
turiu tusa lancome hypnose onyx labai patiko tik jau i pabaiga bet reiks begt nusipirkt toki nes liuks