Kaip skaniai liežuvis atrodo Kaip tik kameroj turiu,reiks išsivirt
QUOTE(Jūja @ 2008 10 25, 15:45)
Neryte , ui kaip suerzinai. Imu, jei dar liko
QUOTE(Agniska @ 2008 10 25, 15:46)
Kaip skaniai liežuvis atrodo Kaip tik kameroj turiu,reiks išsivirt
aciu merginos
Jura, nebeliko, bet penktadieni vel bus ir dar kitu skanumynu , prasom i svecius
QUOTE(Nerytė @ 2008 10 25, 17:51)
aciu merginos
Jura, nebeliko, bet penktadieni vel bus ir dar kitu skanumynu , prasom i svecius
AČIŪ Lauksim
eina sau, koks liezuvelis
net apsiseilėjau , bėgu ir aš traukti liežuvį iš kameros
QUOTE(Nerytė @ 2008 10 25, 16:36)
siulau liezuvio paragauti
bet kiek visos turim kamerose visko pasitaupe man rodos ir as kita savaite trauksiu lauk is kameros liezuvuka...kai prisiziuri tokiu vaizdu,tai net silpna daros
Kalmaru ir juros kopustu salotos
Kalmarus (ish skardines) ir pora kietai virtu kiaushiniu supjaustome kubeliais, sumaishome kartu su marinuotais juros kopustais, pabarstom juodaisiais pipirais ir ishmaishom su majonezu...Ish ties labaiiii skanu...:
Greituciai verinukai: suris (kokio turim ), gabalelis deshros, lashinuku ar kumpio, pomidoras, marinuotas agurkelis
Kalmarus (ish skardines) ir pora kietai virtu kiaushiniu supjaustome kubeliais, sumaishome kartu su marinuotais juros kopustais, pabarstom juodaisiais pipirais ir ishmaishom su majonezu...Ish ties labaiiii skanu...:
Greituciai verinukai: suris (kokio turim ), gabalelis deshros, lashinuku ar kumpio, pomidoras, marinuotas agurkelis
QUOTE(6663 @ 2008 10 25, 20:44)
QUOTE(Renatėlė @ 2008 10 25, 21:06)
net apsiseilėjau , bėgu ir aš traukti liežuvį iš kameros
QUOTE(aguonele @ 2008 10 25, 21:56)
bet kiek visos turim kamerose visko pasitaupe man rodos ir as kita savaite trauksiu lauk is kameros liezuvuka...kai prisiziuri tokiu vaizdu,tai net silpna daros
labai malonu mergaites, kad patiko mano, oj, ne mano liezuvelis
ale tikrai kiek prisikaupusios turi liezuviu as visad liezuvius sviezius perku
6663 - imu salotas
biski ne į temą, bet gal kas žinot. Kiek laiko gali būti šaldymo kameroje padėtas liežuvis Aš irgi turiu, bet jau senokai pirkus
aš kameroje neturiu liežuvėlio bet su mielu noru suvalgyčiau,labai jau skaniai atrodo kalmarus ir labai mėgstu,šaunuolės mergaitės
QUOTE(Jūja @ 2008 10 26, 11:59)
biski ne į temą, bet gal kas žinot. Kiek laiko gali būti šaldymo kameroje padėtas liežuvis Aš irgi turiu, bet jau senokai pirkus
Iki metų tai tikrai, o paskui įgauną prastą kvapą, bet ir tai pas mus sueina
labukas.gal kas zinot kokiu nors skaniu uzkandziu vaikams.rytoj dukros 7 gimtadienis,tai dabar sedziu ir galvoju ka daryt.