Salotos "vezliukas".
o ar lengvai isikrato is lekstes najei ne aiskiai isireiskiau reikpaskui apversti lekte kas iseitu toks vezliukas ar nesubira
Papildyta:
QUOTE(daividija @ 2008 12 03, 20:50)
Viskas labai grazu ir skanu
Idesiu ir as keleta uzkandeliu.
Surio megejams,surio vyniotinis,labai skanus su krekeriais ar duona.
250g lydyto tepamo surelio,
1 stikline tarkuoto surio(chedaro)
2 smulkiai pjaustyti svogunu laiskai,
1/4stiklines pjaustytu zaliu alyvuogiu,
1/4stiklines pjaustytu kedro riesutuku,
1 marinuotas agurkiukas(kornisonas),
1a.s. citrinos sulciu,
druskos,pipiru,tabasko padazo,
1/3 stiklines kapotu petrazoliu.
tepama lydyta sureli issukti,sudeti likusius produktus(isskyrus petrazoles).
Is mases suvolioti voleli,aplipinti gausiai petrazolemis,suvynioti i plevele ir padeti saltai.
Salotos "vezliukas".
Receptas is rusisko puslapio.
150g virtos vistienos,
4 kiausiniai,
1 obuolys,
1 svogunas,
100g surio,
graikisku riesutu,druskos,majonezo.
Vistien asupjaustyti smulkiais gabaliukais.
Kiausiniu trynius atskirti nuo baltymu ir viska atskirai sutarkuoti.
Svogunus supjaustyti.
Suri sutarkuoti burokine tarka.
graikiskus riesutus sukapoti,
Obuoli sutarkuoti
Plokscioje leksteje sudeti baltymus,padruskuoti,uztepti majonezu.Ant baltymu deti vistiena,aptepti majonezu.Ant vistienos deti svogunus(viska deti ovalo forma),aant svogunu obuoli,apteptii majonezu.Antr obuolio suri,aptepti vel majonezu,ant surio trynius,aptepti majonezu ir uzbarstyti graikiskais riesutais.is surio padaryti galva.
Tikrai labai skanios salotos.
Papriku padazas(viduryje).
Labai skanus padazas prie darzoviu,cipsu.
Perpjauti ir isskobti seklas is dvieju papriku,deti i karsta orkaite (220C) 20 minuciu.
isimti is orkaites sudeti i dubeni ir uzdengti maistine plevele,palikti 15 minuciu.
Nulupti odele ir supjaucius sublenderiuoti arba sumalti kartu su 2 cesnako skiltelem,50g pakepintu kedro riesutu,50g parmezano surio,1 v.s. alyvu aliejaus ir 50g majonezo.Ideti pipiru,druskos pagal skoni.
Idesiu ir as keleta uzkandeliu.
Surio megejams,surio vyniotinis,labai skanus su krekeriais ar duona.
250g lydyto tepamo surelio,
1 stikline tarkuoto surio(chedaro)
2 smulkiai pjaustyti svogunu laiskai,
1/4stiklines pjaustytu zaliu alyvuogiu,
1/4stiklines pjaustytu kedro riesutuku,
1 marinuotas agurkiukas(kornisonas),
1a.s. citrinos sulciu,
druskos,pipiru,tabasko padazo,
1/3 stiklines kapotu petrazoliu.
tepama lydyta sureli issukti,sudeti likusius produktus(isskyrus petrazoles).
Is mases suvolioti voleli,aplipinti gausiai petrazolemis,suvynioti i plevele ir padeti saltai.
Salotos "vezliukas".
Receptas is rusisko puslapio.
150g virtos vistienos,
4 kiausiniai,
1 obuolys,
1 svogunas,
100g surio,
graikisku riesutu,druskos,majonezo.
Vistien asupjaustyti smulkiais gabaliukais.
Kiausiniu trynius atskirti nuo baltymu ir viska atskirai sutarkuoti.
Svogunus supjaustyti.
Suri sutarkuoti burokine tarka.
graikiskus riesutus sukapoti,
Obuoli sutarkuoti
Plokscioje leksteje sudeti baltymus,padruskuoti,uztepti majonezu.Ant baltymu deti vistiena,aptepti majonezu.Ant vistienos deti svogunus(viska deti ovalo forma),aant svogunu obuoli,apteptii majonezu.Antr obuolio suri,aptepti vel majonezu,ant surio trynius,aptepti majonezu ir uzbarstyti graikiskais riesutais.is surio padaryti galva.
Tikrai labai skanios salotos.
Papriku padazas(viduryje).
Labai skanus padazas prie darzoviu,cipsu.
Perpjauti ir isskobti seklas is dvieju papriku,deti i karsta orkaite (220C) 20 minuciu.
isimti is orkaites sudeti i dubeni ir uzdengti maistine plevele,palikti 15 minuciu.
Nulupti odele ir supjaucius sublenderiuoti arba sumalti kartu su 2 cesnako skiltelem,50g pakepintu kedro riesutu,50g parmezano surio,1 v.s. alyvu aliejaus ir 50g majonezo.Ideti pipiru,druskos pagal skoni.
as cia del sitovezliuko galkas nesupras kokio cia klausiu