Įkraunama...
Įkraunama...

Šaltų užkandžių receptai su nuotraukomis

QUOTE(daividija @ 2008 12 03, 12:50)

Idesiu ir as keleta uzkandeliu.

Jeeezau..ir Marija..kartu blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2008 12 03, 17:18)
nu gal ir gausis su PL krakmolu smile.gif turi gautis, nes as su tokiu dariau, tik vat bulves pas mane irgi PL buvo

gavos mirksiukas.gif, tik gal tada buvo tu ekologiniu bulviu kalte sakyciau, nes dabar per puse su lt krakmolu sumaisiau lenkiska...
Atsakyti
mega_shok.gif tease.gif karsta.gif ....mergos turekit sazines, as siandien be pusryciu.....o cia viskas taip skanu good.gif
nu psio jau skrandzio sultys issiskyre, maunu bent jau arbatos uzpilsiu, kad ne taip grotu..... unsure.gif
Atsakyti
Neryte, Daividija, jus- auksarankes first.gif
Daividija, tas surio vyniotinis- tikra staigmena ir naujiena man bigsmile.gif . O jis gerai pjaunasi paskui? Matau, storesnem riekutem reik pjaustyt, taip? Ir kokiu suriu galima pakeisti cheder'i?
Atsakyti
swoon.gif swoon.gif swoon.gif
galėtumete po receptais parašyti adresa ir sekančios šventės data lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(brashke77 @ 2008 12 04, 06:47)
Neryte, Daividija, jus- auksarankes  first.gif
Daividija, tas surio vyniotinis- tikra staigmena ir naujiena man  bigsmile.gif . O jis gerai pjaunasi paskui? Matau, storesnem riekutem reik pjaustyt, taip? Ir kokiu suriu galima pakeisti cheder'i?

Pjaunasi gerai,tik plonai tai nelabai,bet gaunasi labiau kaip tepamas.
Chedara gali pakeist bet kokiu kitu fermentiniu suriu,tik chedaras toks stipresnis,tai man patinka. blush2.gif
man tai labai patiko tas suris,tik jo gaunasi nemazai,toks geras gabalas,tai jei maziau zmoniu,galima is puses normos. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(JoanaS @ 2008 12 03, 19:47)
Neryt, agurkėliai savos gamybos? aš nebemoku daryt, anksčiau pavykdavo, dabar gaunasi salstelėję, nebevalgom, ir nebedariau šiais metais  unsure.gif

nea, agurkeliai pirktiniai, alyvuoges irgi smile.gif o paprikas pati marinavau ax.gif

QUOTE(6663 @ 2008 12 03, 20:03)
wow, kaip skanu Neryt.. blink.gif

4u.gif biggrin.gif tempk ir tu savo skanestus cia mirksiukas.gif

QUOTE(daividija @ 2008 12 03, 20:50)
Salotos "vezliukas".

Papriku padazas(viduryje).

Vezliukas koks grazutis, tik gaila, kad prapjauto nera rolleyes.gif

sudomino papriku receptukas, visos nomos duotos, o vat kiek tu papriku reik ir neparasei g.gif

QUOTE(doovka @ 2008 12 03, 23:38)
gavos mirksiukas.gif, tik gal tada buvo tu ekologiniu bulviu kalte sakyciau, nes dabar per puse su lt krakmolu sumaisiau lenkiska...

thumbup.gif liux

QUOTE(jurguliux @ 2008 12 04, 09:14)
swoon.gif  swoon.gif  swoon.gif
galėtumete po receptais parašyti adresa ir sekančios šventės data lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif kai truks savu sveciu butinai parasysiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Elena @ 2008 11 07, 15:48)
Nerytė, dar gali bitutės padaryti iš alyvuogių  4u.gif

user posted image

o kokia misraine ant duonytes :ax

nu negaliu atsiziuret kokie sedevrai blink.gif
Atsakyti
QUOTE(cuname @ 2008 12 04, 12:29)
o kokia misraine ant duonytes :ax
nu negaliu atsiziuret kokie sedevrai blink.gif

Aš sakyčiau,kad silkė su kiaušiniais g.gif
Pabandžiau ir aš populiariuosius suktinukus.Vyrui tapo delikatesas Nr.1 lotuliukas.gif
Lavašas,tepamas sūrelis,lašiša. thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(jasia @ 2008 12 04, 13:28)
Aš sakyčiau,kad silkė su kiaušiniais g.gif
Pabandžiau ir aš populiariuosius suktinukus.Vyrui tapo delikatesas Nr.1 lotuliukas.gif
Lavašas,tepamas sūrelis,lašiša. thumbup.gif
user posted image

Ir nenori rodyt to delikateso g.gif
Atsakyti
QUOTE(Masiania* @ 2008 12 04, 13:37)
Ir nenori rodyt to delikateso g.gif

O ar nesimato nuotraukos g.gif
Atsakyti
[quote=Nerytė,2008 12 03, 18:05]
temos pagyvinimaui dedu uzkandzius:

sumustiniai su lasisa
pranc. batonas, sviestas, rukyta lasisa, citrina, agurko gabaelis, krapai