Įkraunama...
Įkraunama...

Šaltų užkandžių receptai su nuotraukomis

QUOTE(brashke77 @ 2008 11 27, 22:09)
doh.gif  taigi su NUOTRAUKOMIS, vaikeliuk, su nuotraukomis  doh.gif
lotuliukas.gif

o ko cia taip nervuojies blink.gif ,sita as suprantu,ne tai turejau omenyje,ji sake,kad salotu tema yra atskirai,bet juk cia irgi tokia tema,tik kad su nuotraukom doh.gif
jau kai kurios,kurios cia daznai sedi tokios sutros,normaliai nieko nepaaiskins kitoms doh.gif
ir nereikia cia manes is karto vaikeliu vadinti doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baltoji feja: 02 gruodžio 2008 - 23:17
QUOTE(Nerytė @ 2008 12 02, 18:39)
mirksiukas.gif aciu, ale as norejau tokiu biriu ir aplipusiu, o nesusikaramelizavusiu... tik vat niekaip nesuprantu kodel taip gavosi... viska dariau pagal recepta g.gif

Gal dregmes per daug? Ar koks cukrus kitas buvo panaudotas g.gif
Atsakyti
kaip jus tas krabu lazdeles graziai isvyniojate g.gif man tai suplysta,o gal spec.kazkokios firmos naudojate?
Atsakyti
QUOTE(Serenada @ 2008 12 03, 00:02)
kaip jus tas krabu lazdeles graziai isvyniojate g.gif man tai suplysta,o gal spec.kazkokios firmos naudojate?

bent aš jau "atkaliau" sistemą, kaip jas reikia vyniot, tai tereikia tik pradžią susirast, ji būna kur raudona spalvytė su balta susiduria (na labai logiškai aš čia aiškinu), o naudoju bent aš tik VICI firmos, nes iš kitų man nesivyniojo gerai smile.gif
Atsakyti
Galima i karsta vandeni trumpam imesti, kad lengviau issivyniuotu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sarrra @ 2008 12 02, 18:55)
Neryte norejau taves paklaust del Kreveciu salotu,kokias krevetes dejai?virtas ar tas kur buna savo suryme? aciu uz atsakyma 4u.gif

virtos saldytos rolleyes.gif

QUOTE(cuname @ 2008 12 02, 21:26)
O kokia ta pikantiska misraine vyniojasi i krabus.??? blush2.gif

fermentinis suris, kiausinis, cesnakas, majonezas, kietuosius produktus sutarkuoju, cesnaka ispaudziu

QUOTE(Masiania* @ 2008 12 02, 23:21)
Gal dregmes per daug? Ar koks cukrus kitas buvo panaudotas g.gif

g.gif nzn del to noreciau, kad cinside pakomentuotu toki vazideli, bet gaila ji cia jau nebeuzsuka

QUOTE(Serenada @ 2008 12 03, 00:02)
kaip jus tas krabu lazdeles graziai isvyniojate g.gif man tai suplysta,o gal spec.kazkokios firmos naudojate?

as Vici naudojau, nes kai bandziau su kitos firmos - snipstas gavosi, trupejo ir negalejau isvynioti ir dar - krabu lazdeles turi buti nesaldytos! pirkti reikia kur saldytuvuose prie zuvies, ikru buna, o ne saldymo kameroje!

QUOTE(JoanaS @ 2008 12 03, 00:07)
bent aš jau "atkaliau" sistemą, kaip jas reikia vyniot, tai tereikia tik pradžią susirast, ji būna kur raudona spalvytė su balta susiduria (na labai logiškai aš čia aiškinu), o naudoju bent aš tik VICI firmos, nes iš kitų man nesivyniojo gerai  smile.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(JoanaS @ 2008 12 03, 00:07)



QUOTE(Masiania* @ 2008 12 03, 00:23)



QUOTE(Nerytė @ 2008 12 03, 11:12)

aciu 4u.gif bandysiu
Atsakyti
temos pagyvinimaui dedu uzkandzius:

sumustiniai su lasisa
pranc. batonas, sviestas, rukyta lasisa, citrina, agurko gabaelis, krapai
user posted image

liko nuo farsiruotu kiausiniu idaro tai ispaudziau ant juoduos duonos ir gavosi sumustinukai ax.gif
user posted image

idaryti kiausiniai
mes labiausiai megstam su kumpeliu - kiausinio tryniai, kumpis, marinuoti agurkai, majonezas, pipirai
user posted image

mesgaliu ir rukyto surio lekste
user posted image

uzkanda biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2008 12 03, 16:05)


labai visi skanestai, noriu kiausu...

biski off topic pavarysiu papirkau siandie maka ziemniaciana gal geriau bus banduten nei lt viciunu krakmolas, pazesim kas gausis...
Atsakyti
QUOTE(doovka @ 2008 12 03, 18:09)
QUOTE(Nerytė @ 2008 12 03, 16:05)


labai visi skanestai, noriu kiausu...

biski off topic pavarysiu papirkau siandie maka ziemniaciana gal geriau bus banduten nei lt viciunu krakmolas, pazesim kas gausis...

aciu

nu gal ir gausis su PL krakmolu smile.gif turi gautis, nes as su tokiu dariau, tik vat bulves pas mane irgi PL buvo
Atsakyti
QUOTE(vaival @ 2008 12 01, 22:43)
Sveikos,

įdėsiu ir aš savo mėgstamas armėniškas salotas (mono studijų geriausia draugė armėnė jas gamindavo Kalėdoms). Aš šį kartą jas sudėjau į krepšelius, kad svečiams būtų patogiau 4u.gif .
Salotos: tarkuoti virti burokėliai, smulkiai susmulkinti graikiniai riešutai, trinto česnako porą skiltelių bei majonezo.Puošti galima riešutais (šiuo atveju aš naudojau migdolą bei tarkuotą Džiugo sūrį).


O kokio stambumo tarka tarkuoti burokeliai?
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2008 12 03, 17:05)

Neryt, agurkėliai savos gamybos? aš nebemoku daryt, anksčiau pavykdavo, dabar gaunasi salstelėję, nebevalgom, ir nebedariau šiais metais unsure.gif
Atsakyti