Tunų salotos:
Sluoksniais dedami: tunas, bulvės, rauginti agurkai, kiaušiniai, majonezas
Silkė pataluose pagal Sonatiną:
Farširuoti kiaušiniai: šprotai, kiaušinis, žalias svogūnas, majonezas
Skanaus!
Joooo majoooo turekit sazines.....apraskysiu seilem kompa
bet siaip atrodo fantastiskai
bet siaip atrodo fantastiskai
kaip skaniai padaryta silke ir tuno salotos
saunuole, labai skaniai atrodo
Bet jau silkės pataluose grožis Kaip tortukas atrodo
Voveruska,kaip grazu Nori nenori reiks daryt
Sveikos,
įdėsiu ir aš savo mėgstamas armėniškas salotas (mono studijų geriausia draugė armėnė jas gamindavo Kalėdoms). Aš šį kartą jas sudėjau į krepšelius, kad svečiams būtų patogiau .
Salotos: tarkuoti virti burokėliai, smulkiai susmulkinti graikiniai riešutai, trinto česnako porą skiltelių bei majonezo.Puošti galima riešutais (šiuo atveju aš naudojau migdolą bei tarkuotą Džiugo sūrį).
įdėsiu ir aš savo mėgstamas armėniškas salotas (mono studijų geriausia draugė armėnė jas gamindavo Kalėdoms). Aš šį kartą jas sudėjau į krepšelius, kad svečiams būtų patogiau .
Salotos: tarkuoti virti burokėliai, smulkiai susmulkinti graikiniai riešutai, trinto česnako porą skiltelių bei majonezo.Puošti galima riešutais (šiuo atveju aš naudojau migdolą bei tarkuotą Džiugo sūrį).
QUOTE(vaival @ 2008 12 01, 21:43)
Sveikos,
atrodo kiek imatau, nes labai maza nuotrauka, tai labai gundanciai atrodo
Didesnės neleido įkelti . Net nurodyto dydžio nuotrauką įkelti be šansų
QUOTE(vaival @ 2008 12 02, 08:25)
Didesnės neleido įkelti . Net nurodyto dydžio nuotrauką įkelti be šansų
gal jau perpildyta savo dezute turi, gal pabandyk prasitrinti seniai idetus failus ir leis didesne ikelti
Papildyta:
idesiu parodyti kokie man gavosi Cinside riesutai karamelei... skiriasi kaip diena ir naktis isvaizda , bet buvo skanus
Neryte,atrodo nereliai gražiai,na o,apie skonį,tai jau nėra ką ir kalbėti.skanu.
Šaunuolė
Šaunuolė
QUOTE(regna @ 2008 12 02, 14:00)
Neryte,atrodo nereliai gražiai,na o,apie skonį,tai jau nėra ką ir kalbėti.skanu.
Šaunuolė
Šaunuolė
aciu