Mintibute,o kokias proporcijas dedi druskos ir cukraus,nes amžiais persūdau O taip dievinu lašišą
o jau kiek skanumynu
salotos su figom, lasisa, riesutai, salotos su tunu, vistiena, sumustiniai, ojejajeja, kaip viskas\skanu saunuoles
salotos su figom, lasisa, riesutai, salotos su tunu, vistiena, sumustiniai, ojejajeja, kaip viskas\skanu saunuoles
QUOTE(Mintibutė @ 2008 10 07, 15:54)
Makaronu ir saldytuvo likuciu misraine : makaronai i viskas,ko yra saldytuve
Karaliene Lasisa
Karaliene Lasisa
niam kaip mėgstu tokias salotas iš visko ir nieko puikios!
o lašiša visada puiki
Sveikutes
Kiek cia visko skanaus Man patiko sumustiniai su pievagrybiais ir suriu (kepti) reiks vakare pabandyti
O misraines is visko kas yra saldytuve turbut gaunasi skaniausios Man pazystami sako ka tu dejai i kokia nors misraine. Ka as zinau. Ta, kas buvo tuo metu saldytuve Svarbu nujausti kas gali tikti, o kas gali sugadinti patiekala
Kiek cia visko skanaus Man patiko sumustiniai su pievagrybiais ir suriu (kepti) reiks vakare pabandyti
O misraines is visko kas yra saldytuve turbut gaunasi skaniausios Man pazystami sako ka tu dejai i kokia nors misraine. Ka as zinau. Ta, kas buvo tuo metu saldytuve Svarbu nujausti kas gali tikti, o kas gali sugadinti patiekala
QUOTE(daividija @ 2008 10 10, 21:40)
Siandien pasidariau idomiu tuno salotu,man laaaabai patiko
Indelis tuno savo sultyse (galima ir aliejuje,tik reikia gerai nuvarvinti)
gabalelis kalafioro,
gabalelis brokolio,
mazas raudonas svogunas,
1 saliero stiebas,
majonezo,pipiru.
darzoves smulkiai supjaustyti,sudeti tuna,sumaisyti su majonezu,pipirais.Ir skanaus!!!Pameginkit!!
Indelis tuno savo sultyse (galima ir aliejuje,tik reikia gerai nuvarvinti)
gabalelis kalafioro,
gabalelis brokolio,
mazas raudonas svogunas,
1 saliero stiebas,
majonezo,pipiru.
darzoves smulkiai supjaustyti,sudeti tuna,sumaisyti su majonezu,pipirais.Ir skanaus!!!Pameginkit!!
sakykit, o darzoves zalios? na, kalafioras, brokolis...
QUOTE(brashke77 @ 2008 10 14, 17:43)
sakykit, o darzoves zalios? na, kalafioras, brokolis...
Aš ne autorė, bet pasisakysiu, kad man laaabai skanu traškūs žiedinio kopūsto gabaliukai salotose
QUOTE(Agniska @ 2008 10 12, 11:41)
Mintibute,o kokias proporcijas dedi druskos ir cukraus,nes amžiais persūdau O taip dievinu lašišą
nezinau... visad is akies dedu ismaisau cukru su druska ir nukloju zuvi is abieju pusiu - ryte,nupurtau ta misini ir viskas
QUOTE(Mintibutė @ 2008 10 15, 15:07)
nezinau... visad is akies dedu ismaisau cukru su druska ir nukloju zuvi is abieju pusiu - ryte,nupurtau ta misini ir viskas
o tai užtenka tik per naktį palaikyt?
Seip lasisa valgosi ir zalia ,bet jei nori su skoniu,tai palaikyk kokia para pavartydama,nes issiskiria sultys,tai kad vienodai pamirktu
ojei, o aš kai sūdytą lašišą dariausi, tai 3 paras laikiau
QUOTE(TimbaLimba @ 2008 10 15, 17:22)
ojei, o aš kai sūdytą lašišą dariausi, tai 3 paras laikiau
Ilgiau laikant su druska,lasisa truputi kieteja,nieko blogo aisku neatsitiko ,bet uztenka ir paros
As dar sudant prie druskos ir cukraus,krapu pridedu,man taip skaniau ,o druskos ir cukraus dedu santykiu mazdaug 3:1
Neryte kitą kart prieš pati eksperimentuodama su tavim pasitarsiu