O as vat pasirodysiu su musu "mergaitisko sestadienio" uzkandziais mat praeita sestadieni vyra su sunum isleidom i kaima padirbeti, o mes su dukra karaliavom aisku nieko naujo ir nuostabaus bet buvo gardu
radau saldiklyje uzsilikusios sluoksniuotos bemieles teslos keleta lapeliu, tai gavosi "sagutes" su sasiska, ir keletas pyragiuku su obuoliais
Oi kaip skaniai tos sagutės atrodo
Dabar kaip tik būtų čia man pusryčiam
Dabar kaip tik būtų čia man pusryčiam
Sagutes atrodo.
QUOTE(JoanaS @ 2008 11 28, 22:02)
Agurkų laiveliai su ikrais
šauniai atrodo
QUOTE(sigitawhatever @ 2008 11 29, 08:17)
Ateinu su savo silke, pagal mamos recepta.
net seilės kauptis burnoj pradėjo
QUOTE(Bitulka @ 2008 11 29, 09:54)
O as vat pasirodysiu su musu "mergaitisko sestadienio" uzkandziais
na labai idomiai sagutes atrodo gera mintis
QUOTE(Nerytė @ 2008 11 28, 20:51)
as siandien irgi dariau, skanus gavosi, bet ne tokie kaip nuotraukoj, jie man sulipo, susikaramelizavo, zodziu vaizdas nekoks bet skonio tai labai skanus. tik nzn kaip cinside isejo jie tokie sausi lyg aplipdyti cukrum ir prieskoniais, man susikaramelizavo kaip irisai
o kas tau nesigavo?
o kas tau nesigavo?
va man taip pat jie gavosi karameleje visi, o ne kaip foto tokie birus bet irgi skanu buvo
aciu merginoms uz visus uzkandzius isgirta buvau, visiems patiko
kelios foto kaip man gavosi pagal jusu rasytus receptukus :
kiausiniai su tunu
ikru sumustinukai ir krepseliai
Štai ir mano keletas šaltu užkandžių tikiuosi nepeiksit stipriai
tiesiog šalto rūkymo skumbrė
kepti sparneliai orkaitėje( marinuojam kaip kam patinka)
salotos (salotos+pomidorai+agurkai+mocarela+svogūnų laiškai)
visų žinomos naminės salotos(virtos bulvės ir morkos,žirneliai,kiaušiniai ,marinuoti agurkai,majonezas)
mėsytė
nuotraukų kokybė nekokia
tiesiog šalto rūkymo skumbrė
kepti sparneliai orkaitėje( marinuojam kaip kam patinka)
salotos (salotos+pomidorai+agurkai+mocarela+svogūnų laiškai)
visų žinomos naminės salotos(virtos bulvės ir morkos,žirneliai,kiaušiniai ,marinuoti agurkai,majonezas)
mėsytė
nuotraukų kokybė nekokia
Sveikos,
įdėsiu ir aš savo mėgstamas armėniškas salotas (mono studijų geriausia draugė armėnė jas gamindavo Kalėdoms). Aš šį kartą jas sudėjau į krepšelius, kad svečiams būtų patogiau .
Salotos: tarkuoti virti burokėliai, smulkiai susmulkinti graikiniai riešutai, trinto česnako porą skiltelių bei majonezo.Puošti galima riešutais (šiuo atveju aš naudojau migdolą bei tarkuotą Džiugo sūrį).
Bandau vis įkelti nuotrauką, tačiau net ir sumažinus iki reikiamo dydžio kažkodėl neįkelia .
Gal kas padėsit?
Ačiū
įdėsiu ir aš savo mėgstamas armėniškas salotas (mono studijų geriausia draugė armėnė jas gamindavo Kalėdoms). Aš šį kartą jas sudėjau į krepšelius, kad svečiams būtų patogiau .
Salotos: tarkuoti virti burokėliai, smulkiai susmulkinti graikiniai riešutai, trinto česnako porą skiltelių bei majonezo.Puošti galima riešutais (šiuo atveju aš naudojau migdolą bei tarkuotą Džiugo sūrį).
Bandau vis įkelti nuotrauką, tačiau net ir sumažinus iki reikiamo dydžio kažkodėl neįkelia .
Gal kas padėsit?
Ačiū
Sumuštinukai: tosteryje paskrudinu forminę duoną ir juodą duoną, sutarkuoju virtą morką, fermentinį sūrį, įdėjau majonezo, įspaudžiau česnako. Tą mišinį tepam ant duonos ir pabarstom smulkintom pistacijom.
Makaronų ir vištienos mišrainė : išvirti makaronus, supjaustyti rūk.šlaunelę, šv. agurką, šv. pomidorą, įdėti majonezo ir išmaišyti. Skanaus!!!!!!!!!
Makaronų ir vištienos mišrainė : išvirti makaronus, supjaustyti rūk.šlaunelę, šv. agurką, šv. pomidorą, įdėti majonezo ir išmaišyti. Skanaus!!!!!!!!!
QUOTE(JoanaS @ 2008 11 28, 22:02)
Agurkų laiveliai su ikrais
labai graziai atrodo, interneto platybese buvau macius jau sita ideja, tik vis neisbandau
QUOTE(sigitawhatever @ 2008 11 29, 08:17)
Ateinu su savo silke, pagal mamos recepta.
kaip noreciau
sagutes as irgi zadu kepti vaiko gimtadieniui
Sveikos gal kuri galit man primint salotu su tunu receptuka? (jei zinot)
QUOTE(daivaP @ 2008 11 30, 20:38)
kaip norėėėėėėėėėėėėčiau
QUOTE(Monika_150 @ 2008 12 01, 07:46)
per kelis puslapius praeik, tikrai rasi, kelis variantus merginos dėjo