Ojei,merginos, kaip sauniai jus visos mokat gaminti, viskas taip apetita zadina, pasirinkau labai sauniu ideju Kai turesiu fotika,galesiu pasidalinti puosybos idejomis ir patiekaliuku fotkemis Sekmes gaminant
Ši tema paskutiniu metu mėgstamiausia man , per paskutinį pasisėdėjimą panaudojau čia parodytus receptukus, puošimo idėjas .. Dauguma receptukų senai žinomi, bet net pamiršti kartais, kad pvz. kokie įdaryti kiaušiniai ir lengva pagamint, ir gražu, ir skanu, o čia pamatęs nuotraukas, puoli daryt (ypač nuo Nerytės patiekalų mane alkis užpuola ) .. Tai gaminau ir netikrus rafaelo, ir kiaušinius įdarinėjau, ir salotas su krevetėm, ir "ežiukus", ir t.t. Dėja, skanėstų net nufotografuot nespėjau, išskyrus vėrinukų ežiuką (yra vėrinukų temoje), tačiau įkvėpėt ilgam , tai kas kelias dienas ir stengiuosi kažką skanaus pasigamint, tai ir šiandienos pavakariai tokie :
Krabų lazdelės įdarytos fermentiniu sūriu, virtais kiaušiniais, gausybe česnako, majonezu. Padažas: majonezas + krienai.
Krabų lazdelės įdarytos fermentiniu sūriu, virtais kiaušiniais, gausybe česnako, majonezu. Padažas: majonezas + krienai.
QUOTE(LT saulele @ 2008 11 20, 19:11)
Ši tema paskutiniu metu mėgstamiausia man , per paskutinį pasisėdėjimą panaudojau čia parodytus receptukus,
saunuole! ar dar liko krabu lazdeliu
QUOTE(LT saulele @ 2008 11 20, 20:11)
Nu as vel kaip is tundros....
Kaip tas krabu lazdeles idarai? Tai pvz isvynioji viena lazdele visa kaip pergamentini popieriu, i ja pridedi tu pikantisku salotu ir suvynioji vel? Ir nesutruksta?
QUOTE(Nerytė @ 2008 11 20, 20:07)
saunuole! ar dar liko krabu lazdeliu
Ačiū
"Gatavų" ne , negali sustot, kol visų nesuvalgai , o dar vyras grįžo iš darbo be pietų
Kai per pasisėdėjimą dariau ir tuos netikrus rafaelo, produktai juk tokie pat, kaip šito, tik dar alyvuogę viduj dėjau, tai pirmi dingo nuo stalo , bet darbo daug su tais rafaelo, jei su įdaru dar viduj, o čia greitai ir skanu
QUOTE(shantal @ 2008 11 20, 20:42)
Kaip tas krabu lazdeles idarai? Tai pvz isvynioji viena lazdele visa kaip pergamentini popieriu, i ja pridedi tu pikantisku salotu ir suvynioji vel? Ir nesutruksta?
tu visiškai teisi , taip daryt reikia, nesutrūksta, nereikia spaust stipriai po to vyniojant, švelniai taip suformuot tiktai. Aš dar dedu lėkštėje taip, kad imti iškart su salotų lapu, tai nebaisu net jei ir pabyrėtų ..
QUOTE(LT saulele @ 2008 11 20, 21:58)
tu visiškai teisi , taip daryt reikia, nesutrūksta, nereikia spaust stipriai po to vyniojant, švelniai taip suformuot tiktai. Aš dar dedu lėkštėje taip, kad imti iškart su salotų lapu, tai nebaisu net jei ir pabyrėtų ..
Na dabar ir as darysiu
mano irgi visos temos su paveiksleliais megstamiausios,
del kiausu tai man niekad nesutruksta. visad dedu i salta vandeni ir as verdu maziausiai 15 min, nes bijau zaliu kiausu salmoneliu, nu man toks psichologinis barjeras ir niekad nevalgau minsktu kiausu.
o skaniausi man visu baliu patiekalas su stipriai rukyta desra
Nerytei bus aiskiausia kokia, man skaniausi gaunasi su sucha krakowska. bet jei neturim tokios su bet kokia stipriai rukyta mesos pagrindu, be lasiniu...proporcijos tai is akies viskas plius hellmans majonezas ir pipirai su tryniais aisku...
Papildyta:
***** kokius didelius kiausus isviriau ir net nematau viso psl negaliu net istrinti...man nepasitraukia psl tik 3/4 ekrano gali paslinkti ir daugiau neiseina
del kiausu tai man niekad nesutruksta. visad dedu i salta vandeni ir as verdu maziausiai 15 min, nes bijau zaliu kiausu salmoneliu, nu man toks psichologinis barjeras ir niekad nevalgau minsktu kiausu.
o skaniausi man visu baliu patiekalas su stipriai rukyta desra
Nerytei bus aiskiausia kokia, man skaniausi gaunasi su sucha krakowska. bet jei neturim tokios su bet kokia stipriai rukyta mesos pagrindu, be lasiniu...proporcijos tai is akies viskas plius hellmans majonezas ir pipirai su tryniais aisku...
Papildyta:
***** kokius didelius kiausus isviriau ir net nematau viso psl negaliu net istrinti...man nepasitraukia psl tik 3/4 ekrano gali paslinkti ir daugiau neiseina
! | Panaikinta per didelė nuotrauka. |
Oi mergaites nu ir duodat jus cia su savo skanestai pavojinga cia pas jus uzsukti su tusciu skrandziu
Bet tikros saunuoles, tiek ideju visokiu galima cia prisiskaityti, tiesiog nuostabu
Pameginsiu ir as kada nors pafotkinti savo virtuvinius sedevrus
Bet tikros saunuoles, tiek ideju visokiu galima cia prisiskaityti, tiesiog nuostabu
Pameginsiu ir as kada nors pafotkinti savo virtuvinius sedevrus
Kaip ziauriai istemptas puslapis
QUOTE(zvaigzdielaite @ 2008 11 21, 14:33)
Kaip ziauriai istemptas puslapis
jau vakar parasiau moderatorei ka pridirbau, kad pratrintu nes man kazkas isvis darosi su sia tema kad net nematau viso lapo kur net atsakymus rasyt...o kt sm temos geros...
VAT IR MANO KIAUSINUKAI,TRYNIUS SUTRYNIAU SU SPROTAIS KRAPAIS IR MAJONEZU.
QUOTE(JOLKA999 @ 2008 11 21, 18:29)
VAT IR MANO KIAUSINUKAI,TRYNIUS SUTRYNIAU SU SPROTAIS KRAPAIS IR MAJONEZU
na, nepyk, bet gal reikejo kokia petrazole uzmesti ar kukuruziuku padeliot...
Siaip tai labai man skanu kiausas su sprotu. Ryt darysiu su tunu , svoguniuku... Tik va ta spalva nekokia gaunasi, reiks maskuot kazkaip