Įkraunama...
Įkraunama...

Šaltų užkandžių receptai su nuotraukomis

ai,dar pamirsau parasyt,kad viska dejau is akies,o,kad nebutu per kieta mase dar truputi pyliau grietineles mirksiukas.gif
Atsakyti
JuMiLi,Dėkui už krabų lazdelių receptuką. 4u.gif
Atsakyti
sveikutes.Na ir saunuoles jus cia visos 4u.gif
Mano receptukas marinuoti lasisa
dedu sauksteli cukraus,druskos nepamazinu,uzspausto cesnako pora skilteliu ir nepagaileti citrininiu zuvies prieskoniu(santa marijos).Palaikyti bent para saldytuve.Sis receptas mazdaug 300g lasisos file. mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos,sakykit,o tos salotos kur keptas baklazanas,cukinija,pomidoras ir kt,nera riebios?ar apkept baklazana su cukinija svieste ar aliejuj? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2008 11 19, 21:37)
sveikos,sakykit,o tos salotos kur keptas baklazanas,cukinija,pomidoras ir kt,nera riebios?ar apkept baklazana su cukinija svieste ar aliejuj? blush2.gif

Na.. as iskeptas darzoves sudajau ant popierinio ranksluoscio,kad susigertu riebalai mirksiukas.gif tai nebuvo riebu mirksiukas.gif .Nes paciai nepatinka kai yra riebu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JuMiLi @ 2008 11 20, 13:01)
Na.. as iskeptas darzoves sudajau ant popierinio ranksluoscio,kad susigertu riebalai  mirksiukas.gif  tai nebuvo riebu  mirksiukas.gif .Nes paciai nepatinka kai yra riebu  smile.gif

laaaaaaaaaaabai aciu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rasixe @ 2008 11 18, 18:06)
musu pusryciai: kiausiniai idaryti sprotais smile.gif
user posted image[/IMG]

Parasyk, kaip darei? O svogunu dejai? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(shantal @ 2008 11 20, 13:36)
Parasyk, kaip darei? O svogunu dejai? mirksiukas.gif

svogunu nedejau. Trynius, sprotus sutrinu sakute, idedu pipiru, truputi druskos, cesnako, dar dejau smulkiai supjaustyto agurkiuko ir majonezas. Viska ismaisyti. smile.gif Tiesa, kai turiu svogunu laiskiuku, tai tada dedu i tryniu mase. Atrodo nieko nepamirsau g.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasixe: 20 lapkričio 2008 - 14:22
QUOTE(rasixe @ 2008 11 20, 15:21)
svogunu nedejau. Trynius, sprotus sutrinu sakute, idedu pipiru, truputi druskos, cesnako, dar dejau smulkiai supjaustyto agurkiuko ir majonezas. Viska ismaisyti. smile.gif Tiesa, kai turiu svogunu laiskiuku, tai tada dedu i tryniu mase. Atrodo nieko nepamirsau g.gif  ax.gif

Aciux, pasidarysiu butinai koki sestadienio ar sekmadienio ryta, kai laiko daugiau mirksiukas.gif
Tik man tas isvirtas kiausinis perpjovus daznai itruksta (tas krepselis, i kuri idaras dedasi) verysad.gif Bet vis tiek darysiu, taip skaniai atrodo thumbup.gif
Atsakyti
Shantal,čia mano toks patarimas,atleisk,jeigu žinai,
Kiaušinius virk ant mažos ugnies,į vandenį įpilk druskos,acto lašelį.
kiaušiniai bus tvirti ir jie tau nebesutruks. g.gif
Atsakyti
QUOTE(regna @ 2008 11 20, 15:38)

as dedu tik druskos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(regna @ 2008 11 20, 16:38)

Pirma karta girdziu bigsmile.gif
o jie paprastai iplysdavo per ta vieta kur baltymas ploniausias... verysad.gif
Aciux uz patarima thumbup.gif Taip ir virsiu... o kiek virti, kai uzvirs 5 min ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shantal: 20 lapkričio 2008 - 16:42