QUOTE(sigitawhatever @ 2008 11 10, 08:20)
kaip viskas šauniai atrodo bet tie vėrinukai su sūriu ir kalakutiena labai išradinga tikrai pasinaudosiu šia idėja
bonda stalas su tokiom vaišėm atrodė įspūdingai vaikams tikrai turėjo patikti toks grožis šaunuolė
Mergaites, gal ne visai į temą paklausiu....
Gal kas žinot nesaldžių krepšelių tešlos receptą . Kaip ir prie šaltų užkandžių. Kad būtų galima į ta krepšiuką tarkim idėti salotų it t.t. Čia jie tokie buna mažiukai, porcijiniai. Mačiau parduotuvėjė pirkti, bet kad visi ten sulaužyti.
Gal kas žinot nesaldžių krepšelių tešlos receptą . Kaip ir prie šaltų užkandžių. Kad būtų galima į ta krepšiuką tarkim idėti salotų it t.t. Čia jie tokie buna mažiukai, porcijiniai. Mačiau parduotuvėjė pirkti, bet kad visi ten sulaužyti.
QUOTE(Inočka @ 2008 11 12, 14:46)
Mergaites, gal ne visai į temą paklausiu....
Gal kas žinot nesaldžių krepšelių tešlos receptą . Kaip ir prie šaltų užkandžių. Kad būtų galima į ta krepšiuką tarkim idėti salotų it t.t. Čia jie tokie buna mažiukai, porcijiniai. Mačiau parduotuvėjė pirkti, bet kad visi ten sulaužyti.
Gal kas žinot nesaldžių krepšelių tešlos receptą . Kaip ir prie šaltų užkandžių. Kad būtų galima į ta krepšiuką tarkim idėti salotų it t.t. Čia jie tokie buna mažiukai, porcijiniai. Mačiau parduotuvėjė pirkti, bet kad visi ten sulaužyti.
Yra pirkti šaldytų "Mantigos" krepšelių, tai tik išsikepei ir dėk ką nori
QUOTE(Inočka @ 2008 11 12, 13:46)
Mergaites, gal ne visai į temą paklausiu....
Gal kas žinot nesaldžių krepšelių tešlos receptą . Kaip ir prie šaltų užkandžių. Kad būtų galima į ta krepšiuką tarkim idėti salotų it t.t. Čia jie tokie buna mažiukai, porcijiniai. Mačiau parduotuvėjė pirkti, bet kad visi ten sulaužyti.
Gal kas žinot nesaldžių krepšelių tešlos receptą . Kaip ir prie šaltų užkandžių. Kad būtų galima į ta krepšiuką tarkim idėti salotų it t.t. Čia jie tokie buna mažiukai, porcijiniai. Mačiau parduotuvėjė pirkti, bet kad visi ten sulaužyti.
Kazkur maciau recepteli, tuoj pasiknysiu ir parasysiu.
as tai apsalus nuo tokiu gozybiu. Na jus tikrai super seimininkeles . Tiesa, as irgi jau nukopinau Nerytes sumustinukus(kur su melynuoju svoguniuku, ir ant juodos duonos pikantiskas tepamas surelis, isspaustas per kond.svirksta). Na tiesiog ir stala puosia, ir skanu.
krepseliu receptas
120 g miltu,
60 g sviesto,
2 tryniai.
Sviesta sutarkuoti ir isminkyti tesla. Ja padeti 2 val. i saldytuva. Po to kocioti apskritimus pagal formeliu dydi.
Toki recepteli zinau ir dar stai ka radau krepseliai
120 g miltu,
60 g sviesto,
2 tryniai.
Sviesta sutarkuoti ir isminkyti tesla. Ja padeti 2 val. i saldytuva. Po to kocioti apskritimus pagal formeliu dydi.
Toki recepteli zinau ir dar stai ka radau krepseliai
QUOTE(rasixe @ 2008 11 12, 14:39)
as tai apsalus nuo tokiu gozybiu. Na jus tikrai super seimininkeles . Tiesa, as irgi jau nukopinau Nerytes sumustinukus(kur su melynuoju svoguniuku, ir ant juodos duonos pikantiskas tepamas surelis, isspaustas per kond.svirksta). Na tiesiog ir stala puosia, ir skanu.
ten ne pikantiskas surelis varskes tepamas surelis
QUOTE(brashke77 @ 2008 11 12, 15:46)
as irgi noriu paklausti del siu verinuku koki suri dejote? jau pjaustyta ta pirkot, ar ne? Kaip juos veret? Nes as isivaizduoju, kad jei suris kvadratinis, o desra apvali, tai daug krastuku issimeta...?
nors ne aš dariau, bet bandyčiau taip: kur būna plonai pjaustyta "šlapenkė", ir pjaustytas bet koks sūris, sudedam vieną ant kito norimo aukščio, nupjaustom tik šonus dešros, nes ji apvali, sūris juk kvadratinis būna, ir paskui pjaunam norimo dydžio vėrinukam, o nupjaustytą likutį labai puikiai vėliau į salotas ar omletą galima sunaudoti aš dar dėčiau po porą riekučių agurko, nes alyvuoges ne visi mėgsta, tai dėl spalvos, a ant viršaus kad ir čeri pomidoriuko puselę
QUOTE(JoanaS @ 2008 11 12, 16:51)
nors ne aš dariau, bet bandyčiau taip: kur būna plonai pjaustyta "šlapenkė", ir pjaustytas bet koks sūris, sudedam vieną ant kito norimo aukščio, nupjaustom tik šonus dešros, nes ji apvali, sūris juk kvadratinis būna, ir paskui pjaunam norimo dydžio vėrinukam, o nupjaustytą likutį labai puikiai vėliau į salotas ar omletą galima sunaudoti
as irgi taip daryciau