O as toki kvaila klausima turiu.. Joanai.. ar cia nuo kiausu priklauso ar nuo virimo, kad pas tave tas viduriukas taip graziai gaunas.. nu pas mane tai sone kur buna tai vel.. o pas tave tokie visi taisiklingi.. cia as apie farsiruotus kiausinius
QUOTE(amber123 @ 2008 11 08, 18:53)
O as toki kvaila klausima turiu.. Joanai.. ar cia nuo kiausu priklauso ar nuo virimo, kad pas tave tas viduriukas taip graziai gaunas.. nu pas mane tai sone kur buna tai vel.. o pas tave tokie visi taisiklingi.. cia as apie farsiruotus kiausinius
šį kartą gavosi gerai, šiaip būna, kad tryniukai tai žemiau, tai aukščiau, o pirkau maximoj optimos kiaušinius, verdu visada 10 minučių po užvirimo, nieko ypatingo nedarau čia manau nuo kiaušinių priklauso, aš įdarytiem perku mažesnius visada
QUOTE(JoanaS @ 2008 11 08, 19:59)
šį kartą gavosi gerai, šiaip būna, kad tryniukai tai žemiau, tai aukščiau, o pirkau maximoj optimos kiaušinius, verdu visada 10 minučių po užvirimo, nieko ypatingo nedarau čia manau nuo kiaušinių priklauso, aš įdarytiem perku mažesnius visada
Va va..man ir taip buna.. del to ir nustebau kaip cia jums tokie grazus gavos..
QUOTE(JoanaS @ 2008 11 08, 18:06)
aš taip seniai dariau, kad net sudėties klausiau merginų
prajuokinai.... as galvojau, kad tokie dalykai nepasimirsta, kaip balta misraine, juk senais laikais praktiskai daugiau jokiu misrainiu ir nebuvo per balius
QUOTE(amber123 @ 2008 11 08, 18:53)
kiek zinau tai priklauso nuo kiausiniu sviezumo... virimas itakos neturi o kad nesuskiltu ir geriau luptusi i vandeni reikia ideti ziupsneli druskos.. (zinoma jei virsit daugiau nei priklauso tai vis tiek suskils )
QUOTE(Nerytė @ 2008 11 08, 20:27)
prajuokinai.... as galvojau, kad tokie dalykai nepasimirsta, kaip balta misraine, juk senais laikais praktiskai daugiau jokiu misrainiu ir nebuvo per balius
kiek zinau tai priklauso nuo kiausiniu sviezumo... virimas itakos neturi o kad nesuskiltu ir geriau luptusi i vandeni reikia ideti ziupsneli druskos.. (zinoma jei virsit daugiau nei priklauso tai vis tiek suskils )
aga, prajuokinau, o vat rimtai neprisiminiau nors galvojau viską taip pat, bet man gi amžinai "ko nors trūksta"
o kiaušinius bent aš dedu į šaltą vandenį, tada laukiu kol užvirs ir 10 minučių panašiai, nes anksčiau dėdavau į karštą, 80 % suskilinėdavo
QUOTE(Nerytė @ 2008 11 08, 21:27)
Nu lyg tai sviezius perkam..
QUOTE(Monika_150 @ 2008 11 08, 19:54)
atrodo tai reiks kada pasidaryt
QUOTE(6663 @ 2008 11 08, 19:56)
wow, kokio grazumelioooo
aciu
QUOTE(JoanaS @ 2008 11 08, 20:06)
o kaip gražu kaip tik turiu visko, reiks pasidaryt vakarienei prie arbatos
aha, cia galima ivairiu variantu prigalvoti
pvz labai patiko prie vyno su mozarela suriu, zalumynais ir siek tiek alyvuogiu aliejaus
ojezusmarija kokių čia nuostabybių skanumynų pilna nu jūs šaunuolės, ne kitaip
QUOTE(Čerčikas @ 2008 11 09, 13:04)
kaip padaryti tą avokado padažą? avokadą su blenderiu sutrinti? ar dar kažkas dedasi?
ačiū
ačiū
avokadas, citrinos sultys ir česnakas, viską sutrinam su blenderiu
mergaitės,nu ir grožybių jūs prigaminate kiekvieną dieną vis kas nors naujo ir nuostabiai atrodančio
pas jus įlindus prisirankiojau idėjų vakarykščiam baliui, tai parodysiu savo užkandėles buvo laaabai skanu ir rekordišku greičiu dingo viskas iš lėkščių
sumuštinukai su rūkyta lašiša [attachmentid=164157]
vėrinukai su slyviniais pomidoriukais, kažkokia rūkyta dešra ir marinuotais agurkiukais [attachmentid=164158]
vaisių vėrinukai su vynuogėm, mandarinais, kiviais ir slyvom [attachmentid=164159]
sumuštinukai su rūkyta lašiša [attachmentid=164157]
vėrinukai su slyviniais pomidoriukais, kažkokia rūkyta dešra ir marinuotais agurkiukais [attachmentid=164158]
vaisių vėrinukai su vynuogėm, mandarinais, kiviais ir slyvom [attachmentid=164159]