QUOTE(Agniska @ 2008 10 12, 13:41)
Mintibute,o kokias proporcijas dedi druskos ir cukraus,nes amžiais persūdau

O taip dievinu lašišą
Sveikute. Gali drasiai deti druska ant lasisos ir nebijoti, kad gali ja persudyti, nes tai neimanoma. Zuvis pasiima tiek druskos, kiek jai reikia. As tai viesuomet dedu tiek, kad visa zuvis buna balta ir laikau dvi dienas, paskui skysti bunai nupilu.
Papildyta:
QUOTE(Masiania* @ 2008 10 30, 15:28)
Vyriskas uzkandis

MB dare, uztat viskas tokias gabalais

Sudyta lasisa (druska, cukrus, pipirai), paskui supjaustyta gabaliukais ir i stiklaini sudeta su trupuciu aliejum ir namie sudytu ikrai.
As lasisa ir ikriukus valgau tik su batonu, bet gal ir su duona visai nieko