Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

QUOTE(Elena @ 2008 10 02, 08:28)
VARŠKINIS TINGINYS

Laikyti šaldytuve, kol pilnai sustings.

Kaip tik darau sekmadienio pietums šį desertą, bet norėčiau pasitikslinti - paprastai šaldytuve palikti stingti? Aš tą rudą tinginį visada į kamerą kišu.

Atsakyti
O bože moj kiek gardumynų bigsmile.gif .Necituosiu visų,nes du psl užims biggrin.gif -ŠAUNUOLĖS kulinarės thumbup.gif .

Šiandien kepiau cukinijų pyragą su tunu .Receptas čia.
Kadangi pirmą kart kepiau,nuosekliai pagal receptą dariau.Tik mano formelė per didelė buvo..o tešlos mažoka.Na,bet svarbu įdaras neiškrito laugh.gif .Su fotiku baisiai pykomės tai tik kelios foto.Vos nesudeginau ir tai jau per daug apskrudo blush2.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mammka: 04 spalio 2008 - 15:30
1,5 l vandens,
250 g sūrio,
0,5 stiklinės balto vyno,
Morka,
Svogūnas,
4 baltos duonos riekės,
Sviestas,
Druska, pipirai,
žalumynai

Sūrį supjaustyti gabalėliais ir sumesti į verdantį vandenį. Susmulkintą morka ir svogūną pakepti ir sudėti į sriubą. Supilti vyną, pagardinti druska ir pipirais. Duonos riekeles, supjaustytas juostelėmis, pakepti. Sudėti į lėkštes ir užpilti sriuba. Papuošti žalumynais.

Receptas info.lt, nuotrauka mano user posted image

Duonos nekepinau, tingėjau, paskrudinau tosteryje blush2.gif apsivalgymas smile.gif dėjau oregano, ir provansalio žolelių mišinio, įspaudžiau česnako.

Ir tortellini apkepas - paprastai išviriau tortellini pasūdytame vandenyje, sudėjau į formelę, uždėjau sūrio sumaišyto su trupučiu majonezo, ir apibarsčiau prieskoniais, kepiau orkaitėje apie dešimt minučių.

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Jaskolka @ 2008 10 04, 17:03)

Kaip skonis sriubos bigsmile.gif ? Neregėtas negirdėtas receptas,atrodo skaniai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mammka @ 2008 10 04, 17:11)
Kaip skonis sriubos  bigsmile.gif ? Neregėtas negirdėtas receptas,atrodo skaniai  thumbup.gif

fantastiškas rolleyes.gif ax.gif labai labai skanu, net su neteisingu vynu hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Jaskolka @ 2008 10 04, 17:12)
fantastiškas  rolleyes.gif  ax.gif labai labai skanu, net su neteisingu vynu hihihi.gif

Nu *****,reiks pasidaryt bigsmile.gif ...
Atsakyti
Sveikos, kelinta diena cia uzsuku, bet vis nesuspeju parasyt, nes seile pradeda tist ir nubegu i virtuve essen.gif Norejau pasakyt, kad is praeitos temos pasigaminau vistienos krutinele troskinta grietineleje,tai niam niam kaip skanu buvo ploja.gif ir visi isgyre mane, o as noriu pagirt fainamama uz receptuka. O siandien pagal advoco receptuka idarytas krabu lazdeles isikepiau, tai super (zinant, kad nesu krabu lazdeliu megeja). Gaila, dabar fotika paskolinus, bet kai turesiu prisijungsiu, ateinancia sav... zadu savo lazanija daryt.. laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(mammka @ 2008 10 04, 16:28)
Šiandien kepiau cukinijų pyragą su tunu .

super pyragiukas bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Jamu puse cukiniju pyrago....kita savaite jei bus laiko, kepsiu thumbup.gif

o snd MB vaisinau cenakais....
i cenakines sudejau supjaustytus jautienos gabaliukus su prieskoniais ir vandenuku...siek tiek patroskinau orkaiteje.... tada sumeciau bulves, morkas ir porus....i pabaiga troskinimu idejau dar grietines.....troskinau viska apie pora valandu.....skanaus 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(virguliuke @ 2008 10 04, 08:16)
thumbup.gif  thumbup.gif
dekui uz ideja  aciuks.gif
tokie pusryciai labai gerai nuteike vyra darbo dienos pradziai  thumbup.gif

Idėja tai jau nenauja, aš irgi ją anksčiau esu išbandžius thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutės, į jūsų temą rašau pirmą kartą 4u.gif , tiek prisižiūrėjau jūsų gražių patiekalų, net seilės bėga. Nusprendžiau ir aš pasidalinti su jumis vienu paprastu receptėliu, kurio originalą suradau čia.

BULVIŲ-MĖSOS KOTLETAI PO PADAŽU

10 stambių bulvių,
1 kg faršo,
1 svogūnas.

Padažui:
250 g grietinės,
250 g majonezo,
1 v. š. daržovių sultinio milteliais.

Maždaug 10 vnt. stambių bulvių sutarkuoti su stambia tarka, sudėti 1 kg faršo, druskos, pipirų, česnakų ir sutarkuotą į košelę svogūną.
Iš šios masės suformuoti beveik delno dydžio ovalius kotletus ir apkepti aliejuje, išdėlioti skardoje.
250 g grietinės sumaišyti su 250 g majonezo, įdėti daržovių sultinio miltelių (maždaug 1 v. š.) ir užpilti kotletus šiuo padažu. Kepti 180º C temperatūroje iki rudos plutelės.

Mano komentaras:
Pabandykite, manau, nepasigailėsite. Kotletukai tikrai skanūs, patiks mėgstantiems kažką panašaus į kugelį su mėsa (na, kotletukai turi kažkiek jį primenantį skonį). Manau, kad mano bulvės buvo kiek per didelės, gal pakaktų ir 8-9 bulvių. Vietoj daržovių sultinio miltelių bėriau vegetą. Šiuos kotletukus kepiau dar vasaros pabaigoje ir palikau sūnui, kad užpiltų juos padažu ir įjungtų orkaitę (kad pietums jau būt iškepę), tai jis man truputį ne taip padarė - tik aptepė padažu kotletukus, o didžioji dalis padažo liko nesunaudota blush2.gif Jaučiu su tuo padažu ir bulvytėm būtų dar skaniau buvę, bet ir taip visiems labai patiko. Iš pirmo žvilgsnio, receptas pasirodė labai patrauklus toks "skalsus" mėsos atžvilgiu, kotletų gaunasi daug, bet galiu pasakyt, kad jų daugiau ir susivalgo, MB net 5 iškart patvarkė. Įdedu fotkių kaip tešla atrodė ir pažiūrėti, kad kotletukai puikiai laiko formą kepant, neirsta viiiiisiškai ax.gif Sėkmės, kas kepsit 4u.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(RiMami @ 2008 10 04, 15:05)
Sveikutės, į jūsų temą rašau pirmą kartą 4u.gif , tiek prisižiūrėjau jūsų gražių patiekalų, net seilės bėga. Nusprendžiau ir aš pasidalinti su jumis vienu paprastu receptėliu, kurio originalą suradau čia.

siaubingai gerai atrodo 4u.gif
Atsakyti