dėsiu dabar aš vaizdų, tik nesuprantu kaip normaliai nustatyti fotiką ,kad normalios foto išeitų
, dauguma patiekalų bus informacinio ir primenančio pobūdžio, tai kam ne naujiena prašom nežiūrėti ir nesipiktinti
"vakarykštis" zuikis ir grybų padažas,
maltą mėsą paruošti aš dedu,
kiaušinį
prieskonių
įtarkuoju žalią bulvę
grybai pakepinami su morkomis, ir svogūnais, dedame grietinės ir šįkartą tomato truputėlį , daug krapų ir petražolių
troškinti kotletukai su ryžiais
malta mėsą ruošti taip pat kaip kelios eilutės viršuje, ir dar dėjau grietinės, kad būtų minkštesni ,kaip juos apkepame tada dedame į troškintuvę morkų, ir ryžių, prieskonių ir troškiname
kadangi, mano vaikas nemėgsta jokių marmalų tenka patiekti sausai
bulviniai blynai su mėsa ir grybų padažu
į tarkuotą masę dedu, kiaušinį, vitamino c(kad nejuoduotų), druskos,ir šįkartą dėjau žalią mėsą likusią nuo maltinukų
sluoksnis tarkių, sluoksnis mėsos, sluoksnis tarkių
grybų padažas , kepiname marinuotus grybus su svogūnais, daug grietinės, pieno, daug žalumos petražolės, krapai
šito sakiau nedėsiu, dėl baisaus estetinio vaizdo, bet taip buvo nerealiai skanu, kad pasidalinisu su jumis
sparneliai
juos valandą pamarinavau tokiam marinate
majonezas,
medus geras šaukštas
kinietiškas sojos padažas
česnako skiltelė,
garstyčių arbatinis šaukštelis
kmynų
ir prieskoniai
tada su bulvėmis kartu į orkaitę
garnyrui
kepta cukinija
ją supjausčiau gręžinėliais ir išmirkiau sūriame vandenyje, tada į kiaušinio plakinį ir į džiuvėsius, iškepus nusausinau ant servetėlės
padažas majonezas, grietinė, tomatas, česnakas
labai neišvaizdu, bet skonis
Papildyta:
o šiandien valgėme "mėsos kišenes"
mėsą dvi paras išmarinavau kaip šašlykams,
majonezas, svogūnai, prieskoniai, mineralinis vanduo, tada ją įpjoviau taip kad gautusi kišenėlės kur sudėti įdarą
įdarui, virtos morkos, slyvos, cukinija,sviesto truputį, žalumynai, ir tą mišinį vyniojau į sūrį, nes kitokio sūrio neturėjau
tada sukimšau ir susmeigiau pagaliukais
tada mirkiau į kiaušinį ir džiuvėsius 2 kartus, kad sūris nepabėgtų , ir kepiau keptuvėje, nes orkaitėje manlabai išsausėja
ir skanaus