Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

QUOTE(Naktibalda @ 2008 10 03, 20:58)
lipo tešla prie rankų, tai dėjau daugiau miltų, nu karšti valgomi, o šalti kažin, gali būti per kieti, žodžiu kažkas ni taip, kaip ir nieko, bet jau tik šeimos nariam, nei vaizdo, o ir minklė kietoka  blush2.gif , žodžiu ne man  doh.gif

nu nezinau ar sitas dalykas kibinu teslai tiktu g.gif , bet pvz i koldunu, ar i cebureku tesla visada pilu staparika degtines ax.gif tada ji visai nelimpa prie ranku ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mamkaa @ 2008 10 03, 13:31)

Kraujiniai vedarai: miezines kruopas isverdame, uzpilame kiaules krauju, idedame druskos ir viska kisame i zarna.


Viskas aisku, kiaule pjovei biggrin.gif , o tai is kur kitur gautum to kraujo?As ir kaip vampyre biggrin.gif man patinka kraujiniai, tik as darau su perlinem kruopom bigsmile.gif
Pavalget jus cia sauniai thumbup.gif

Mes sian ir neblogai uzkandom.Plonai supjaustyti jautiena, uzdeti prieskoniu, tik be druskos, sukresti i maiseli su krakmolu, pakratyti, kepti ikaitusiame aliejuje.Kai neblogai apskrus ideti trejeta skilteliu supj. cesnako, svoguna ir vel kepti.Kai sie paskrus pilti nemazai sojos ir vorcesterio padazo, kai uzvirs dar truputi grietineles.Atskirai pakepti plonai ismustos ir cesnako sultyse laikytos sonines zalios, kol si visiskai bus traski.Labai toki nebloga skoni duoda prie jautienos sie traskus gabaliukai.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Naktibalda @ 2008 10 03, 02:19)
dėsiu dabar aš vaizdų, tik nesuprantu kaip normaliai nustatyti fotiką ,kad normalios foto išeitų  doh.gif, dauguma patiekalų bus informacinio ir primenančio pobūdžio, tai kam ne naujiena prašom nežiūrėti ir nesipiktinti  rolleyes.gif

"vakarykštis" zuikis ir grybų padažas,
maltą mėsą paruošti aš dedu,
kiaušinį
prieskonių
įtarkuoju žalią bulvę
grybai pakepinami su morkomis, ir svogūnais, dedame grietinės ir šįkartą tomato truputėlį , daug krapų ir petražolių
user posted image
troškinti kotletukai su ryžiais
malta mėsą ruošti taip pat kaip kelios eilutės viršuje, ir dar dėjau grietinės, kad būtų minkštesni ,kaip juos apkepame tada dedame į troškintuvę  morkų, ir ryžių, prieskonių ir troškiname
user posted image
kadangi, mano vaikas nemėgsta jokių marmalų tenka patiekti sausai
user posted image

bulviniai blynai su mėsa ir grybų padažu
į tarkuotą masę dedu, kiaušinį, vitamino c(kad nejuoduotų), druskos,ir šįkartą dėjau žalią mėsą likusią nuo maltinukų
sluoksnis tarkių, sluoksnis mėsos, sluoksnis tarkių
user posted image
grybų padažas , kepiname marinuotus grybus su svogūnais, daug grietinės, pieno, daug žalumos petražolės, krapai
user posted image

šito sakiau nedėsiu, dėl baisaus estetinio vaizdo, bet taip buvo nerealiai skanu, kad pasidalinisu su jumis
sparneliai
juos valandą pamarinavau tokiam marinate
majonezas,
medus geras šaukštas
kinietiškas sojos padažas
česnako skiltelė,
garstyčių arbatinis šaukštelis
kmynų
ir prieskoniai
tada su bulvėmis kartu į orkaitę

garnyrui
kepta cukinija
ją supjausčiau gręžinėliais ir išmirkiau sūriame vandenyje, tada į kiaušinio plakinį ir į džiuvėsius, iškepus nusausinau ant servetėlės

padažas majonezas, grietinė, tomatas, česnakas

labai neišvaizdu, bet skonis  thumbup.gif
user posted image
Papildyta:
o šiandien valgėme "mėsos kišenes"
mėsą dvi paras išmarinavau kaip šašlykams,
majonezas, svogūnai, prieskoniai, mineralinis vanduo, tada ją įpjoviau taip kad gautusi kišenėlės kur sudėti įdarą

įdarui, virtos morkos, slyvos, cukinija,sviesto truputį, žalumynai,  ir tą mišinį vyniojau į sūrį, nes kitokio sūrio neturėjau  biggrin.gif
user posted image
tada sukimšau ir susmeigiau pagaliukais
user posted image
tada mirkiau į kiaušinį ir džiuvėsius 2 kartus, kad sūris nepabėgtų , ir kepiau keptuvėje, nes orkaitėje manlabai išsausėja  doh.gif
user posted image
ir skanaus
user posted image

thumbup.gif viskas labai skaniai atrodo essen.gif
Atsakyti
QUOTE(saridon'e @ 2008 10 03, 22:19)
thumbup.gif viskas labai skaniai atrodo essen.gif

Taip, viskas tikrai labai skaniai atrodo, tačiau nevertėjo cituoti visų nuotraukų tik tam, kad tai pasakyti smile.gif
Labanakt smile.gif
Atsakyti
...hmmm..gili naktis.., apziurejau viska, bet labiausiai istrigo tie shilkiniai kukuliai, kaip uzsimaniau..tai....ner zodziu.. verysad.gif
o shiaip, dar kart, dekui uz naujas ir senas idejas smile.gif
Atsakyti
as jau bulves kukuliam malu tongue.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ulė @ 2008 10 04, 10:08)
as jau bulves kukuliam malu tongue.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif

O as jau isviriau tongue.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
taip anksti uzsiimat sedefrais? blink.gif nu pavarot mergynos lotuliukas.gif
Atsakyti
o as pasiemiau bulves nuskustas...eisiu tuoj virti ir daysiu kukulius vakarui.... o pietums pas mus bus kitas geris.... veliau pasirodysim bigsmile.gif
Atsakyti
Mano vaiko pietukai:
lietiniai su svieziomis braskemis - lietiniu tesla - miltai, vanduo, aliejus ir linu selenos - i vidu dejau sviezias braskes....ant virsaus braskes sumaisytos su grietine. Idarytus lietinius dar apkepu keptuveje...skanaus smile.gif

user posted image
Atsakyti
tiesa, kulinares brangiosios...ar galit nesijuokti ir priminti...kazkuri kazkada kazka gaminote ir naudojote soju grietinele....as snd bazese jos nusipirkau, nes uzmaciau...o vat ka toliau daryti.... g.gif lotuliukas.gif doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mamkaa @ 2008 10 03, 13:31)

Lengvai vakarienei. Kaiusinis kepras desreleje-sirdeleje. Is sirdele suformuojam sirdele, ipjauname desrele, padarome sirdele gala sutvirtindami dantu krapstuku ir dedame i ikaitinta keptuve apkepame sirde is abbieju pusiu ir tada i vidu imusame kiausa, apverciame, dedame i leksta istraukiame krapstuka ir vsio, vaizdelis tikrai garzus, gera pradzia romantiskam vakarui  biggrin.gif
user posted image


thumbup.gif thumbup.gif
dekui uz ideja aciuks.gif
tokie pusryciai labai gerai nuteike vyra darbo dienos pradziai thumbup.gif
Atsakyti