Oj kaip noriu kraujinių vėdarų
Aciu labai uz patarimus Kita kart jau zinosiu kiek laiko virt... raminu save, kad pirmas blynas turi prisvilti...taigi ir foto nedesiu prikankinau visus su klausimais Virtuvej bardakas, nuotaika bloga, cepelinai istize, MB zvengia
Nu nieko, bus dar vaizdu, rytoj bandysiu pirma kart gyvenime zemaicius blynus daryt Cia kiek skaiciau, tai kai kurios nededa kiausinio ir miltu, deda tik krakmolo , o as bandysiu pagal krikstu mamos recepta, daug miltu, truputis krakmolo ir kiausiniu.
Nu nieko, bus dar vaizdu, rytoj bandysiu pirma kart gyvenime zemaicius blynus daryt Cia kiek skaiciau, tai kai kurios nededa kiausinio ir miltu, deda tik krakmolo , o as bandysiu pagal krikstu mamos recepta, daug miltu, truputis krakmolo ir kiausiniu.
QUOTE(aguonele @ 2008 10 02, 12:04)
zinok as daug turkisku prieskoniu atradus,kuriais naudojuos cia tau net negaliu pasakyti konkreciai kaip issivercia,kazkas panasaus i juodaji kmyna,bet skonis tai labai intensyvus ir nelabai i kmyno uznesa..galima ir juodojo sezamo deti ir labai dar man labai skanu mazi makaroniukai ryziuos,as naudoju ir vel turkiskus bet manau jog vermiseliai lietuviski ir tiktu ..
Pirmąkart išgirdau apie juodąjį sezamą Reikės prieskonių parduotuvėj pasižvalgyt.
Kraujinių vėdarų vaizdas nokautavo gerąja prasme, pamačiau ir seilėtekiu nuo savo senbernaro neatsilieku...
QUOTE(LoJoo @ 2008 10 03, 15:09)
Kraujinių vėdarų vaizdas nokautavo gerąja prasme, pamačiau ir seilėtekiu nuo savo senbernaro neatsilieku...
nu ir prajuokinai. Aciu mergaites uz pagyras
KEPTA LAŠIŠA SU RYŽIAIS
Pusdienį palaikau lašišos didkepsnius įtrintus citrinpipiriais, prieš kepimą pašlakstau citrinos sultimis, pasūdau, kepu keptuvėj 7-8 min.
Išvirtus ryžius apkepinu ant aliejaus, tada per vidurį mušu kiaušinį ir išmaišau. Kai kiaušinis sukepa, dedu kubelias pjaustytus pomidorus ir pakepu pora minučių. Jei norisi šlapesnio garnyro - pakept ilgiau, kad pomidorai sultis paleistų.
Patiekiant su paprastais ryžiais tinka padažai: baltas (morka, svogūnas, miltai, pienas, druska, krapai) arba ananasinis (konservuoti ananasai kartu sultimis, sutirštinta krakmolu).
Pusdienį palaikau lašišos didkepsnius įtrintus citrinpipiriais, prieš kepimą pašlakstau citrinos sultimis, pasūdau, kepu keptuvėj 7-8 min.
Išvirtus ryžius apkepinu ant aliejaus, tada per vidurį mušu kiaušinį ir išmaišau. Kai kiaušinis sukepa, dedu kubelias pjaustytus pomidorus ir pakepu pora minučių. Jei norisi šlapesnio garnyro - pakept ilgiau, kad pomidorai sultis paleistų.
Patiekiant su paprastais ryžiais tinka padažai: baltas (morka, svogūnas, miltai, pienas, druska, krapai) arba ananasinis (konservuoti ananasai kartu sultimis, sutirštinta krakmolu).
QUOTE(Agniska @ 2008 10 03, 19:17)
Oj kaip noriu kraujinių vėdarų
vaizdas tai ziaurokas...tiesa sakant niekad gyvenime nesu valgius kraujiniu vedaru..
Desreles tesloje
Receptelis:
500gr.miltu;
1pok.sausu mieliu;
50gr.cukraus;
2kiausiniai;
125ml.silto pieno;
100gr.margarino;
Miltus persijoti, i juos sudeti sausas mielias ir gerai ismaisyti. Veliau sudeti cukru, 2 kiausinius, silta piena ir istirpinta margarina.Viska gerai isminkyti. Tesla uzdengti ir palikti pakilti.
Pakilusia tesla iskociojau, supjausciau juostelemis ir apsukau desreles. Dariau su dvieju rusiu desrelemis. Tai sasyskomis ir medziotoju. Man labiau patiko su medziotoju, o mano seimynai su sasyskomis. Kepiau 190 temp.
mano kibinai, kepa, bet jaučiu š..., nes tešla nesigavo, nors proporcingai mažinau visą kiekį, , tai džiaugiusi, kad ne visiems 30 kibinų pasiruošiau, būčiiau nusišovus
QUOTE(Naktibalda @ 2008 10 03, 19:37)
mano kibinai, kepa, bet jaučiu š..., nes tešla nesigavo, nors proporcingai mažinau visą kiekį, , tai džiaugiusi, kad ne visiems 30 kibinų pasiruošiau, būčiiau nusišovus
as kai dariau galvojau kad irgi s gausis, tuo labiau kad suvyniot nemokejau, bet isejo
QUOTE(Sarrra @ 2008 10 03, 20:09)
vaizdas tai ziaurokas...tiesa sakant niekad gyvenime nesu valgius kraujiniu vedaru..
Taiva,reikia pirma paragauti
Mammka viskas labai niam :
..bet skaitant vien tu vėdaru receptą pasidariau balta kaip popierius kažin ar galėčiau tokius padaryt spėju nebent jei įremtu ginklą į galvą
..bet skaitant vien tu vėdaru receptą pasidariau balta kaip popierius kažin ar galėčiau tokius padaryt spėju nebent jei įremtu ginklą į galvą
QUOTE(indria @ 2008 10 03, 19:55)
as kai dariau galvojau kad irgi s gausis, tuo labiau kad suvyniot nemokejau, bet isejo
lipo tešla prie rankų, tai dėjau daugiau miltų, nu karšti valgomi, o šalti kažin, gali būti per kieti, žodžiu kažkas ni taip, kaip ir nieko, bet jau tik šeimos nariam, nei vaizdo, o ir minklė kietoka , žodžiu ne man