Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

Oj kaip noriu kraujinių vėdarų drinks_cheers.gif
Atsakyti
4u.gif Aciu labai uz patarimus ax.gif Kita kart jau zinosiu kiek laiko virt... raminu save, kad pirmas blynas turi prisvilti...taigi ir foto nedesiu lotuliukas.gif prikankinau visus su klausimais doh.gif Virtuvej bardakas, nuotaika bloga, cepelinai istize, MB zvengia doh.gif verysad.gif
Nu nieko, bus dar vaizdu, rytoj bandysiu pirma kart gyvenime zemaicius blynus daryt lotuliukas.gif Cia kiek skaiciau, tai kai kurios nededa kiausinio ir miltu, deda tik krakmolo schmoll.gif , o as bandysiu pagal krikstu mamos recepta, daug miltu, truputis krakmolo ir kiausiniu. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(aguonele @ 2008 10 02, 12:04)
4u.gif  zinok as daug turkisku prieskoniu atradus,kuriais naudojuos  blush2.gif cia tau net negaliu pasakyti konkreciai kaip issivercia,kazkas panasaus i juodaji kmyna,bet skonis tai labai intensyvus ir nelabai i kmyno uznesa..galima ir juodojo sezamo deti ir labai  thumbup.gif dar man labai skanu mazi makaroniukai ryziuos,as naudoju ir vel turkiskus  blush2.gif  bet manau jog vermiseliai lietuviski ir tiktu ..

Pirmąkart išgirdau apie juodąjį sezamą biggrin.gif Reikės prieskonių parduotuvėj pasižvalgyt.

Kraujinių vėdarų vaizdas nokautavo gerąja prasme, pamačiau ir seilėtekiu nuo savo senbernaro neatsilieku...
Atsakyti
QUOTE(LoJoo @ 2008 10 03, 15:09)

Kraujinių vėdarų vaizdas nokautavo gerąja prasme, pamačiau ir seilėtekiu nuo savo senbernaro neatsilieku...

nu ir prajuokinai. Aciu mergaites uz pagyras ax.gif blush2.gif
Atsakyti
KEPTA LAŠIŠA SU RYŽIAIS
Pusdienį palaikau lašišos didkepsnius įtrintus citrinpipiriais, prieš kepimą pašlakstau citrinos sultimis, pasūdau, kepu keptuvėj 7-8 min.
Išvirtus ryžius apkepinu ant aliejaus, tada per vidurį mušu kiaušinį ir išmaišau. Kai kiaušinis sukepa, dedu kubelias pjaustytus pomidorus ir pakepu pora minučių. Jei norisi šlapesnio garnyro - pakept ilgiau, kad pomidorai sultis paleistų.

Patiekiant su paprastais ryžiais tinka padažai: baltas (morka, svogūnas, miltai, pienas, druska, krapai) arba ananasinis (konservuoti ananasai kartu sultimis, sutirštinta krakmolu).

Atsakyti
QUOTE(Agniska @ 2008 10 03, 19:17)
Oj kaip noriu kraujinių vėdarų drinks_cheers.gif

vaizdas tai ziaurokas...tiesa sakant niekad gyvenime nesu valgius kraujiniu vedaru..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sarrra: 03 spalio 2008 - 18:10

Desreles tesloje 4u.gif

Receptelis:

500gr.miltu;
1pok.sausu mieliu;
50gr.cukraus;
2kiausiniai;
125ml.silto pieno;
100gr.margarino;

Miltus persijoti, i juos sudeti sausas mielias ir gerai ismaisyti. Veliau sudeti cukru, 2 kiausinius, silta piena ir istirpinta margarina.Viska gerai isminkyti. Tesla uzdengti ir palikti pakilti.
Pakilusia tesla iskociojau, supjausciau juostelemis ir apsukau desreles. Dariau su dvieju rusiu desrelemis. Tai sasyskomis ir medziotoju. Man labiau patiko su medziotoju, o mano seimynai su sasyskomis. Kepiau 190 temp.

user posted image
Atsakyti
mano kibinai, kepa, bet jaučiu š..., nes tešla nesigavo, nors proporcingai mažinau visą kiekį, doh.gif , tai džiaugiusi, kad ne visiems 30 kibinų pasiruošiau, būčiiau nusišovus gun_smilie.gif
Atsakyti
QUOTE(Naktibalda @ 2008 10 03, 19:37)
mano kibinai, kepa, bet jaučiu š..., nes tešla nesigavo, nors proporcingai mažinau visą kiekį,  doh.gif , tai džiaugiusi, kad ne visiems 30 kibinų pasiruošiau, būčiiau nusišovus  gun_smilie.gif

as kai dariau galvojau kad irgi s gausis, tuo labiau kad suvyniot nemokejau, bet isejo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sarrra @ 2008 10 03, 20:09)
vaizdas tai ziaurokas...tiesa sakant niekad gyvenime nesu valgius kraujiniu vedaru..

Taiva,reikia pirma paragauti mirksiukas.gif
Atsakyti
Mammka viskas labai niam essen.gif:

..bet skaitant vien tu vėdaru receptą pasidariau balta kaip popierius swoon.gif kažin ar galėčiau tokius padaryt spėju nebent jei įremtu ginklą į galvą lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(indria @ 2008 10 03, 19:55)
as kai dariau galvojau kad irgi s gausis, tuo labiau kad suvyniot nemokejau, bet isejo thumbup.gif

lipo tešla prie rankų, tai dėjau daugiau miltų, nu karšti valgomi, o šalti kažin, gali būti per kieti, žodžiu kažkas ni taip, kaip ir nieko, bet jau tik šeimos nariam, nei vaizdo, o ir minklė kietoka blush2.gif , žodžiu ne man doh.gif
Atsakyti