Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

Plovas
Smulkai supjaustytą svogūną ir morką pakepinu,tada kepa marinuota mėsytė,eina puode sluolsnis morkų su svogūnais,tada mėsytė,ir ant viršaus sudedu ryžius perlietu vandeniu šaltu.Įpilu vandens į puodą,ir šiek tiek aliejaus,orkaitėj kepa apie 40min,tada ištraukiu ir sudedu džiovintas slybas,abrikosus,ir žalią papriką.Skanaus 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Sarrra @ 2008 10 03, 11:01)
vakar vakarienei gaminau zirnius su spirguciais smile.gif
zirnius mirkiau is vakaro, pakepinua svoguna ir sonine ,zirnius vyriau apie pusvalandi,poto viska sumaisiau smile.gif labai tinka prie alaus smile.gif

auch wub.gif kaip pasiilgau sito skanesto. Gaila, kad man negalima sad.gif
Atsakyti
TROSKINYS su kukuliukais

Isviriau bulves su morkomis. Kol nevisiskai isvire, ipyliau 2 puodelius virinto vandens su dviem kubeliais buljono.
Sudejau farso kukuliukus, kuriuos padariau is kalakutienos farso, 1 kiausinio, ivairiu prieskoniu, 1 val. s. krakmolo.
Ir kai viskas uzvire, supyliau saldytas darzoves is pakelio. Viska troskinau iki 1 valandos. Kada viskas baigineja troskintis, idejau 3 val. s. tomato ir 2 val. s. grietines. Viskas buvo skystoka, tad dar iberiu ryziu.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Naktibalda @ 2008 10 03, 02:19)
dėsiu dabar aš vaizdų,


NU TIKRAI, KAI DEJAI, TAI BE JOKIO GAILESCIO IR UZUOJAUTOS ALKANIEMS lotuliukas.gif 4u.gif
Viskas atrodo super skaniai thumbup.gif
Imciau ir zuvikes Brilijanto, nes taip viliojanciai atrodo wub.gif
Atsakyti
senai pa sju snesilankiau, bet vis gaminau ir fotkinau, tai dabar pasirodysiu 4u.gif
Pusryciams: kepeneliu sumustinukai. Kepeneles vistienos sumalam su mesmale, imusam kiausa, padruskinam ir idedam miltu kas tirsta mase butu tada is tos mases kepam plonus blunelius, tuos blynelius dedam ant batono ir ant virsaus dar dedam kepinto svoguno tomate, man asmeniskai labai skanu.
user posted image
Mini picos. Smilkiai susipjaustom slapenke, marinuota gurka, ir sutarkuojam suri imusam kiausa ir gerai viska ismaisome. ant batono tepame padaza daryta is garstyciu, tomato ir majoneszo, tada dedame paruosta mase ir pasaunam i orkaite 5-10 min, istarukiame dedame pomidoro riekele ir pabarstome trupuciu olandisko surio ir dar keliom minutem i orkaite, skanu ir karsti ir salti.
user posted image
Puetums: Silkiniai kukuliai. 1 kg virtu maltu bulviu, 200 g. krakmolo ir kiausinio trynys, druskla, viska gerai isminkome, ir dedame i pasudyta vandeni, verdame 15-20 min, valgome su spirguciu, svogunu ir grietine spadazu.
user posted image
Vedarai. Bulviniai vedarai, tarkuotos bulves, pienas, kiausiniai, grietine, druska. Viska sumaisome ir i zarna. Kraujiniai vedarai: miezines kruopas isverdame, uzpilame kiaules krauju, idedame druskos ir viska kisame i zarna. Tiek bulvinius tiek kraujinius vedarus kepame apie gera valanda. Valgome su grietine arba be nieko (kaip mano MB)
user posted image
Papildyta:
Lengvai vakarienei. Kaiusinis kepras desreleje-sirdeleje. Is sirdele suformuojam sirdele, ipjauname desrele, padarome sirdele gala sutvirtindami dantu krapstuku ir dedame i ikaitinta keptuve apkepame sirde is abbieju pusiu ir tada i vidu imusame kiausa, apverciame, dedame i leksta istraukiame krapstuka ir vsio, vaizdelis tikrai garzus, gera pradzia romantiskam vakarui biggrin.gif
user posted image
Desrainis, tiks kai nezinai ko nori zmogau. Ipjauname pailga bandele istepame visu sviestu, dedame darzoviu (agurku, pomidoru), tada desrele, svoguno ir surio ir i mikrobange.
user posted image
Na tikiuosi nesupyksite, kad paprastu lietuvisku liaudisku visiems gerai zinomu patiekalu pridejau,. bet jau labai knietejo pasirodyti.
Atsakyti
užzarazinot su kibinais, taip tai amžiais nebūčiau užsimanius pati juos pagaminti, bet jūsų dėka smalsumas mane pražudys, reikia pamėginti biggrin.gif

pasirodo ir prikištą nufotkinau
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Naktibalda: 03 spalio 2008 - 12:48
Merginos, as dar su vienu klausimeliu. O kiek laiko virti virtu bulviu cepelinus? 4u.gif
Atsakyti
labai noriu silkiniu kukuliu...savaitgali reikes pabandyti smile.gif
Vedaru irgi noriu, tik jau ne kraujiniu doh.gif
sumustinukai visi mieli..... thumbup.gif
o sekamdieni psuryciams bus sirdeles...tikrai .... aciu uz naujas ir paprastas idejas smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Eileitija @ 2008 10 03, 14:44)
Merginos, as dar su vienu klausimeliu. O kiek laiko virti virtu bulviu cepelinus? 4u.gif

puse valandos tai tikrai g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Briliantas: 03 spalio 2008 - 13:57
QUOTE(Briliantas @ 2008 10 03, 14:53)
labai noriu silkiniu kukuliu...savaitgali reikes pabandyti smile.gif
Vedaru irgi noriu, tik jau ne kraujiniu  doh.gif
sumustinukai visi mieli.....  thumbup.gif
o sekamdieni psuryciams bus sirdeles...tikrai .... aciu uz naujas ir paprastas idejas smile.gif
Papildyta:

puse valandos tai tikrai  g.gif

Jus ka puse valandos,labai jau daug gali pasileisti.Nuo uzvirimo 10-15min.Juk viskas ten jau isvirta,tik reikia pasildyti.
Atsakyti
Nu va, paskaiciau puse valandos (aisku tiek neviriau 15min.) ir spekit ar nepasileido jie man doh.gif doh.gif doh.gif dbr verdu su grybais, tai tik iskilo i pavirsiu, kelias minutes ir gana unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Briliantas @ 2008 10 03, 14:53)
labai noriu silkiniu kukuliu...savaitgali reikes pabandyti smile.gif
Vedaru irgi noriu, tik jau ne kraujiniu  doh.gif
sumustinukai visi mieli.....  thumbup.gif
o sekamdieni psuryciams bus sirdeles...tikrai .... aciu uz naujas ir paprastas idejas smile.gif
Papildyta:

puse valandos tai tikrai  g.gif

aš 45 min verdu žalių bulvių žalios mėsos cepus , tai tokius gasl mažiau g.gif , va žiūriu amri atsakė
Atsakyti
QUOTE(Eileitija @ 2008 10 03, 13:44)
Merginos, as dar su vienu klausimeliu. O kiek laiko virti virtu bulviu cepelinus? 4u.gif

aš ,kai iškyla paverdu 5 min,ne daugiau ax.gif
Atsakyti