Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

QUOTE(Nerytė @ 2008 10 20, 20:02)
Briliante, cia antri patiekalai wink.gif o saldumunus merginos deda i saldumynu tema, taip pat kaip salotas ir saltus uzkandzius i saltus....
aciu!

o kaip gi tada tavo sūriai ir dešrytės? irgi tiktu prie šaltu užkandžių kaip ir salotos rolleyes.gif
Atsakyti
mmmmm..kaip skaniai prigaminot... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Muske @ 2008 10 20, 23:48)
Noreciau paklaust apie selenas. Pastebejau, kad labai daug kur jas dedat. Cia del sveikumo, ar jos kazkoki gera skoni priduoda? Nes buvau susidarius ispudi, kad jos beskones. Kaip yra is tiesu?

man jos beskones, bet kur kas geriau viskas virskinasi smile.gif
nemaiso tai tikrai ir dedu kur imanoma smile.gif
yra ir smulkesnes ir stambesnes smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Nerytė @ 2008 10 20, 21:02)
Briliante, cia antri patiekalai wink.gif o saldumunus merginos deda i saldumynu tema, taip pat kaip salotas ir saltus uzkandzius i saltus....
aciu!

drinks_cheers.gif
bet paskutiniu metu mes cia sau visak dedames.... man tai dar ir geriau kai dazniausiai tik cia lankausi ax.gif
na bet jei trukdo, daugiau cia nedesiu pioneer.gif
Atsakyti
QUOTE(Eileitija @ 2008 10 20, 20:30)
Sonkauliukus kepiau siandien rankovej. Marinavau su santa maria universaliu marinatu para laiko. Tada dejau i rankove, dar idejau sviesto gabaliuka, morkas stambiai pjaustytas ir svoguna stambiai pjaustyta. Kepiau apie 40 min. Labai minksta mesyte gavosi, tiesiog tirpo burnoj  blush2.gif

rolleyes.gif siaubas kaip skaniai atrodo

QUOTE(Lera @ 2008 10 20, 21:51)
o kaip gi tada tavo sūriai ir dešrytės? irgi tiktu prie šaltu užkandžių kaip ir salotos  rolleyes.gif

netinka ir jie cia... taciau sukroviau viska, nes paskutiniu metu salotos cia dedamos, bet saldzius gaminius retai sutinku cool.gif

QUOTE(Briliantas @ 2008 10 21, 05:56)
drinks_cheers.gif
bet paskutiniu metu mes cia sau visak dedames.... man tai dar ir geriau kai dazniausiai tik cia lankausi  ax.gif
na bet jei trukdo, daugiau cia nedesiu  pioneer.gif

man netrukdo, tik jau kazkada buvom susitarusios del tvarkos, tiksliau turbut gangre kaip pradejo vesti temeles tai tokia tvarka buvo, o dabar ziuriu vel viskas susimaise... tai arba dedam viska arba rusiuojam 4u.gif
Atsakyti
as kai lankausi dazniausiai tik cia, tai man geriau, kai viskas cia smile.gif
bet jei tvarka kita, tai darysim pagal tvarka smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
gal galit pagelbeti,niekur nerandu lyg SROVES gaminto vistienos suktinuko,apvynioto su sonine ar kazkas panasaus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Eileitija @ 2008 10 20, 21:30)
Sonkauliukus kepiau siandien rankovej. Marinavau su santa maria universaliu marinatu para laiko. Tada dejau i rankove, dar idejau sviesto gabaliuka, morkas stambiai pjaustytas ir svoguna stambiai pjaustyta. Kepiau apie 40 min. Labai minksta mesyte gavosi, tiesiog tirpo burnoj  blush2.gif
...

LABAI SKANIAI ATRODO.. jau žinau ką šiandien gaminsiu vakarienei ax.gif ačiū už idėją...
Atsakyti
aguoneles suktinukai - nerealus bigsmile.gif issitraukiau karbonada, ir va mastau, ka cia i vidu isukus biggrin.gif
Atsakyti
Labas dienas, dalinuosi vakaryksciu musu patiekalu - avienos ir metu pyragu, kuri MB labai gyre biggrin.gif
Avienos faršą apkepiau keptuvėje su prieskoniais, išėmiau i dubenį.
Švarioj keptuvėj kepiau česnakus, svogūnus, morkas, salierą, pomidorus, žirnelius ir visas kitas daržoves, kurios gyvena šaldytuve.
Bebaigiant kept dėjau razinų ir po to porą šaukštų miltų, kad atsirastų toks 'lipnumas'.
Tada daržves sumaišom su mėsa ir dedam į kepimo skardą. Kepam kol viskas iškepa, kažkur 20 min. Iškepus, viską reiki gerai atvėsinti, nes jei tešlą dedam ant karštos mėsos, tešla tampa šlapia. Kai mėsa ir daržvės atvėso, sumaišom su geru kuokštu smulkiai pjaustytų šviežių mėtų (aš dar dėjau ir mėtų padažo), viska užklojam sluoksniuota tešta. Tešlą įpjaunam, aptepam kiaušinio plaikiniu ir kepam kažkur 10 min, 220 laipnsių orkiatėję, po to kažkur 20 min. mažesnėje temperatūroje.
Darbo nedaug, tik laiko užima. Skanaus smile.gif
user posted image
Nuotrauka nekokia gavosi ax.gif

O čia paprastos picos, viena su pomidorais ir mocarela, kita su višta ir ananasais ant indiškos naan duonos vietoj picos pado smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ridikute: 21 spalio 2008 - 12:49
noriu tos su mozarella smile.gif aš šiandien irgi valgiau tą duonelę smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ridikute @ 2008 10 21, 12:47)

bigsmile.gif noriu pyrago ir picu blush2.gif tokia alkana sedziu, kad viska suvalgyciau doh.gif
Papildyta:
Spagetti su kumpiu ir brokoliais
user posted image

spagetti, kumpis, brokoliai, grietine, druska, pipirai ir kietas suris (dziugas)
nekreipkit demesio i pradedantii gelsti brokoli.... uzsiliko saldytuve, reikejo kazkur sunaudoti, nesgalia buvo ismesti blush2.gif
mums labai patinka visokie tokie miksai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2008 10 21, 14:45)
Papildyta:
Spagetti su kumpiu ir brokoliais

Oi, Neryte, kaip gardžiai atrodo wub.gif Spagečius (ir kitokius makaronus) turbut kasdien galėčiau valgyti, juos taip įvairiai galima paruošti thumbup.gif
Atsakyti