oi kaip uzsinorejau tokiu spageciu
QUOTE(mamkaa @ 2008 10 18, 12:49)
O siandien kepiau zuvi "triusi", kaimyne labai isgyre kad labai skani ir be kaulo, kads be kaulu tai tikrai tik tokai kremzle vietoj kaulo, o del skonio tai net nezinau kaip cia pasakius, na nepaliko ji man susizavejimo, o gal nemokejau as jos paruosti, nes as kepiau taip: pasidariau tesla kaip blynams pamirkiau joje pamarinuota zuvi ir kepiau. Gal kuri zinote kaip skaniai paruosti zuvi triusi, ne sdar liko kelios zuvys saldiklyje.
Ir aš šiandien parsivilkau šitą žuvį, nes man ją irgi išgyrė, tai ir man pasistojo dabar klausimas, kas darėt,kad skaniai gautųsi parųom aprašykit
o koks karkos grozis
QUOTE(Briliantas @ 2008 10 18, 20:30)
ale tuno salotos - pekino koupstas, svogunas, alyvuoges, pomidoras, kiausiniai, tunas ir citrinu padazas...skanaus
Salotytes
Vaje,kiek pas jus visokiu skanumynu, as vis uzsuku ideju pasisemti. Paskutinis mano kepinys buvo,kazkurios kepejeles pasiskolinto recepciuko, idarytas krabu lazdeles su suriu ir cesnakiuku, nu pasaka kokie skanus gavosi,vyras labai gyre. Nuotraukos nedesiu, nes jau daug kartu buvo ideta, tad nesikartosiu. Aciu uz skanes idejas, jus tikros saunuoles
Kiaulienos kepsniukai:)
ismarinavau is vakaro kiaulienos kepsniukus su kaulu - istryniau prieskoniais ir garstyciomis...tada kita diena i orkaite ir kepiau, i pabaiga uzdejau svoguno, pomidoru padazo ir surio....salia apkeptos bulves...
o cia lietiniai su troskintu kopustu idaru.... lietinius issikepu, tada vynioju patroskintus kopustus ir apkepu keptuveje...
valgom su grietine
ismarinavau is vakaro kiaulienos kepsniukus su kaulu - istryniau prieskoniais ir garstyciomis...tada kita diena i orkaite ir kepiau, i pabaiga uzdejau svoguno, pomidoru padazo ir surio....salia apkeptos bulves...
o cia lietiniai su troskintu kopustu idaru.... lietinius issikepu, tada vynioju patroskintus kopustus ir apkepu keptuveje...
valgom su grietine
pyrageliai su kopustais
tesla dariau kaip kibinam: 1kg miltu, 300ml grietines, 300gr sviesto, 2kiausiniai. sviesta sutarkuojam, suminkom su miltais, kade butu tokie kaip trupinukai tada dedam kiausinius, grietine ir isminkom. idaras: smulkiai supjaustyti ir pakepinti kopustai su prieskoniais... suformuojam tokius ale kibinus ir kepam orkaitej apie 20min
o cia tokia keista makaliose, bet idedu ir jums nes buvo labai skanu liko pakepintu kopustu, taigi dar itarkavau sukinijos ,morku. kitos keptuvej prikepiau tokiu miniatiuriniu kepsniuku: isminkyti aviziniai dribsniai, farsas, kiausinis, krakmolas, prieskoniai, majonezas. kepsniukus sudedam i darzoves, dar dadedam grietines, kecupo ir truputuka patroskinam viska kartu tik va beda, kad atrodo kiek neisvaizdziai...
tesla dariau kaip kibinam: 1kg miltu, 300ml grietines, 300gr sviesto, 2kiausiniai. sviesta sutarkuojam, suminkom su miltais, kade butu tokie kaip trupinukai tada dedam kiausinius, grietine ir isminkom. idaras: smulkiai supjaustyti ir pakepinti kopustai su prieskoniais... suformuojam tokius ale kibinus ir kepam orkaitej apie 20min
o cia tokia keista makaliose, bet idedu ir jums nes buvo labai skanu liko pakepintu kopustu, taigi dar itarkavau sukinijos ,morku. kitos keptuvej prikepiau tokiu miniatiuriniu kepsniuku: isminkyti aviziniai dribsniai, farsas, kiausinis, krakmolas, prieskoniai, majonezas. kepsniukus sudedam i darzoves, dar dadedam grietines, kecupo ir truputuka patroskinam viska kartu tik va beda, kad atrodo kiek neisvaizdziai...
Sojos mesos kotletai:
Sojos granules uzpiliau sultiniu pagal pakelyje nurodytas normas, idejau dziuveseliu du saukstus, viena kepinta svoguna ir cesnaka, siek tiek krakmolo, nes 'farsas' atrode siek tiek birus. Iskepiau kotletukus ir tada sudejau juos i karsciui atsparu inda ir apdejau paprika, svogunais ir pomidorais,apkeptom bulvem, bei uzpyliau trintais pomidorais savose sultyse ( is skardines) ir uzdejau rozmarino sakele bei kelias cesnako skilteles. Viska troskinau orkaiteje apie 35 min.
Sojos granules uzpiliau sultiniu pagal pakelyje nurodytas normas, idejau dziuveseliu du saukstus, viena kepinta svoguna ir cesnaka, siek tiek krakmolo, nes 'farsas' atrode siek tiek birus. Iskepiau kotletukus ir tada sudejau juos i karsciui atsparu inda ir apdejau paprika, svogunais ir pomidorais,apkeptom bulvem, bei uzpyliau trintais pomidorais savose sultyse ( is skardines) ir uzdejau rozmarino sakele bei kelias cesnako skilteles. Viska troskinau orkaiteje apie 35 min.
QUOTE(Koruklu @ 2008 10 19, 20:07)
Sojos mesos kotletai:
jau turiu ideja rytojaus pietums
QUOTE(mamkaa @ 2008 10 18, 13:49)
Ale labai skaniai atrodo Gal gali pasakyt kur karka perki ir kiek moki? Niekada pardej neatkreipiau demesio... o cia taip skaniai atrodo Ir koks marinatas?
Koruklu - labai skaniai atrodo Tik va, kad nesam sojos mes su MB megejai, tai problema, bet mamai reiks pasiulyt, jai labai soja patinka aciu uz ideja
Mamai fotiko neatidaviau tai bandysiu rytoj ateit su sonkauliukais. Pirma kart kepsiu rankovej... nezn kas man ten gausis...
QUOTE(daivaP @ 2008 10 17, 14:42)
Sveikos, jungiuosi ir aš prie Jūsų.
Kiek daug prigaminot visokių skanumynų, bandysiu ir aš įdėti keptą laukinę ząsį
Kiek daug prigaminot visokių skanumynų, bandysiu ir aš įdėti keptą laukinę ząsį
Labai skaniai atrodo .O padažo nereik prie žasies .Kiek žinau,mėsa sausoka .
QUOTE(Kukūška @ 2008 10 18, 00:26)
Niam niam
QUOTE(mamkaa @ 2008 10 18, 13:49)
Sveikutes seimininkes, paziurejau paskaiciau ir kaip uzsimnaiu keptos karkos, kad net nezinau kur detis.
Net seilė nutyso .
Neryte nuostabūs patiekalai .Blynus tai nors pro ekraną trauk .
Aš savaitgalį daug prigaminau,daugiausia užkandžių įvarių.Bet neturėjau kada fotkint .Labai šaunu,kad tiek įvairiausių idėjų galima rast SM