ikeliu ka buvau pazadejus... nieko naujo neparodysiu, bet nors tema pagyvinsiu
blyneliai su obuoliene ir avieciu sirupu
issikepam lietinius, uztepam obuoliene, suvyniojam, apslakstom sirupu ir cukraus pudra
Sonatinos kiausiniu-farso vyniotinis su sonines ir voveraiciu padazu
kepta vistiena
vistiena itrinam prieskoniais ir cesnakais ir i orkaite
idarytos krabu lazdeles
nesaldytas krabu lazdeles isvyniojam, uztepam pikantiska misraine, suvyniojam, i saldytuva siek tiek ir skanaus
idaryti pomidorai
pomidorus isvalom nuo seklyciu ir idedam idara: skumbre, kiausiniai, marinuoti agurkeliai ir majonezas
Nerytė, aš pirma..aš pirma
Nu nerealiai viskas atrodo Blyneliai kaip iš katalogo Lenkiuosi prieš tave
Briliantas, tavo karkos irgi noriu ...net labai
QUOTE(Elena @ 2008 10 17, 11:41)
Nerytė, aš pirma..aš pirma
aciu, prajuokinai su tais lankstymaisis... as tureciau ant keliu pult pamacius tavo sedevrus
beja, kataloguose nera tokiu negraziai sulaistytu blyneliu
Neryte nesikuklink
Brilijantas, o gali smulkiau apie karka: kiek laiko virei ir kiek laiko po to kepei?
Brilijantas, o gali smulkiau apie karka: kiek laiko virei ir kiek laiko po to kepei?
Pavaret merginos Briliantas: noriu karkos O ten uogiene kokia nors?
Neryte jamu viska kas liko po Elenos
Saunuoles mergytes.
O as jau tikriausiai prapulsio is jusu smagaus burio, mamai fotika vezu atiduot nebus net upo gaminti, vyras badu numirs
Neryte jamu viska kas liko po Elenos
Saunuoles mergytes.
O as jau tikriausiai prapulsio is jusu smagaus burio, mamai fotika vezu atiduot nebus net upo gaminti, vyras badu numirs
QUOTE(bulbul @ 2008 10 17, 12:40)
Neryte nesikuklink
QUOTE(Eileitija @ 2008 10 17, 12:56)
Aciu merginos uz ivertinima!
Sveikos, jungiuosi ir aš prie Jūsų.
Kiek daug prigaminot visokių skanumynų, bandysiu ir aš įdėti keptą laukinę ząsį ( vyras sumedžiojo )
Žąsį aišku nupešam, įtriname medaus marinatu ( 2v.š natūralaus medaus, 2skiltelės išspausto čenako, 1 citrinos sultys, paukštienos prieskonių, truputį druskos.) Laikome dvi paras šaltai, po to žąsį įdarome virtais ryžiais sumaišytais su džiovintom slyvom, razinom, užsiūname pilvelį, žąsį kišame į kepimo rankovę, kepame 180 laipsnių temp. apie 2val., šalia žąsies iškepame obuolių ir valgome su marinuota paprika ir morkų salotomis su česnaku ir majonezu.
Kiek daug prigaminot visokių skanumynų, bandysiu ir aš įdėti keptą laukinę ząsį ( vyras sumedžiojo )
Žąsį aišku nupešam, įtriname medaus marinatu ( 2v.š natūralaus medaus, 2skiltelės išspausto čenako, 1 citrinos sultys, paukštienos prieskonių, truputį druskos.) Laikome dvi paras šaltai, po to žąsį įdarome virtais ryžiais sumaišytais su džiovintom slyvom, razinom, užsiūname pilvelį, žąsį kišame į kepimo rankovę, kepame 180 laipsnių temp. apie 2val., šalia žąsies iškepame obuolių ir valgome su marinuota paprika ir morkų salotomis su česnaku ir majonezu.
QUOTE(bulbul @ 2008 10 17, 14:40)
Neryte nesikuklink
pirkau zalia karka...tada ja paviriau iki poros valandu ant nestiprios ugnies.... paskui istryniaus prieskoniais - druska, pipirais ir mesos prieskoniais.....apdejau cesnakais....ir i orkaite dar gerom dviem valandom, irgi ne ant stipeios ugnies....o salia adzikos padazas, bulves kartu keptos orkaitej ir pomidoriukai
irgi aciu visoms
QUOTE(daivaP @ 2008 10 17, 13:42)
Sveikos, jungiuosi ir aš prie Jūsų.
wow
aciu Briliantuk, bandysiu kuria diena vyra pradziugint su karka
Musu vakarykste vakarienie (tik nuotrauka baisiai nekokybiska isejo) - paprasciausia pica su cesnakiniu padazu, desrelem, ananasais ir surium
ir sios dienos pietus - darzoviu sriubyte(morkytes, bulves, ziediniai kopustai, grybukai)
ir sios dienos pietus - darzoviu sriubyte(morkytes, bulves, ziediniai kopustai, grybukai)
[quote=Nerytė,2008 10 17, 12:27]
niammmmmm kaip skaniai atrodo o gal dar ir receptuka butu galima ?
niammmmmm kaip skaniai atrodo o gal dar ir receptuka butu galima ?