Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

ikeliu ka buvau pazadejus... nieko naujo neparodysiu, bet nors tema pagyvinsiu blush2.gif

blyneliai su obuoliene ir avieciu sirupu
user posted image
issikepam lietinius, uztepam obuoliene, suvyniojam, apslakstom sirupu ir cukraus pudra

Sonatinos kiausiniu-farso vyniotinis su sonines ir voveraiciu padazu
user posted image

kepta vistiena
user posted image
vistiena itrinam prieskoniais ir cesnakais ir i orkaite

idarytos krabu lazdeles
user posted image
nesaldytas krabu lazdeles isvyniojam, uztepam pikantiska misraine, suvyniojam, i saldytuva siek tiek ir skanaus

idaryti pomidorai

user posted image
pomidorus isvalom nuo seklyciu ir idedam idara: skumbre, kiausiniai, marinuoti agurkeliai ir majonezas

Atsakyti
Nerytė, aš pirma..aš pirma user posted image
Nu nerealiai viskas atrodo thumbup.gif Blyneliai kaip iš katalogo wub.gif Lenkiuosi prieš tave user posted image
Briliantas, tavo karkos irgi noriu ...net labai mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Elena @ 2008 10 17, 11:41)
Nerytė, aš pirma..aš pirma user posted image
Nu nerealiai viskas atrodo  thumbup.gif Blyneliai kaip iš katalogo  wub.gif Lenkiuosi prieš tave user posted image
Briliantas, tavo karkos irgi noriu ...net labai  mirksiukas.gif

lotuliukas.gif aciu, prajuokinai su tais lankstymaisis... as tureciau ant keliu pult pamacius tavo sedevrus cool.gif thumbup.gif
beja, kataloguose nera tokiu negraziai sulaistytu blyneliu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nerytė: 17 spalio 2008 - 11:52
Neryte nesikuklink mirksiukas.gif

Brilijantas, o gali smulkiau apie karka: kiek laiko virei ir kiek laiko po to kepei?
Atsakyti
blink.gif blink.gif Pavaret merginos 4u.gif 4u.gif Briliantas: noriu karkos bigsmile.gif O ten uogiene kokia nors?
Neryte bigsmile.gif jamu viska kas liko po Elenos mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Saunuoles mergytes.

O as jau tikriausiai prapulsio is jusu smagaus burio, mamai fotika vezu atiduot verysad.gif cray.gif nebus net upo gaminti, vyras badu numirs lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bulbul @ 2008 10 17, 12:40)
Neryte nesikuklink  mirksiukas.gif

QUOTE(Eileitija @ 2008 10 17, 12:56)
Neryte bigsmile.gif  jamu viska kas liko po Elenos  mirksiukas.gif  lotuliukas.gif 
Saunuoles mergytes.

Aciu merginos uz ivertinima! 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, jungiuosi ir aš prie Jūsų. smile.gif
Kiek daug prigaminot visokių skanumynų, bandysiu ir aš įdėti keptą laukinę ząsį ( vyras sumedžiojo smile.gif )
Žąsį aišku nupešam, įtriname medaus marinatu ( 2v.š natūralaus medaus, 2skiltelės išspausto čenako, 1 citrinos sultys, paukštienos prieskonių, truputį druskos.) Laikome dvi paras šaltai, po to žąsį įdarome virtais ryžiais sumaišytais su džiovintom slyvom, razinom, užsiūname pilvelį, žąsį kišame į kepimo rankovę, kepame 180 laipsnių temp. apie 2val., šalia žąsies iškepame obuolių ir valgome su marinuota paprika ir morkų salotomis su česnaku ir majonezu.
smile.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(bulbul @ 2008 10 17, 14:40)
Neryte nesikuklink  mirksiukas.gif

Brilijantas, o gali smulkiau apie karka: kiek laiko virei ir kiek laiko po to kepei?

pirkau zalia karka...tada ja paviriau iki poros valandu ant nestiprios ugnies.... paskui istryniaus prieskoniais - druska, pipirais ir mesos prieskoniais.....apdejau cesnakais....ir i orkaite dar gerom dviem valandom, irgi ne ant stipeios ugnies....o salia adzikos padazas, bulves kartu keptos orkaitej ir pomidoriukai smile.gif

irgi aciu visoms smile.gif
Atsakyti
QUOTE(daivaP @ 2008 10 17, 13:42)
Sveikos, jungiuosi ir aš prie Jūsų.  smile.gif
Kiek daug prigaminot visokių skanumynų, bandysiu ir aš įdėti keptą laukinę ząsį ( vyras sumedžiojo smile.gif )

wow bigsmile.gif
Atsakyti
aciu Briliantuk, bandysiu kuria diena vyra pradziugint su karka biggrin.gif
Atsakyti
Musu vakarykste vakarienie (tik nuotrauka baisiai nekokybiska isejo) - paprasciausia pica su cesnakiniu padazu, desrelem, ananasais ir surium ax.gif

user posted image

ir sios dienos pietus - darzoviu sriubyte(morkytes, bulves, ziediniai kopustai, grybukai) 4u.gif

user posted image
Atsakyti
[quote=Nerytė,2008 10 17, 12:27]
ikeliu ka buvau pazadejus... nieko naujo neparodysiu, bet nors tema pagyvinsiu blush2.gif

Sonatinos kiausiniu-farso vyniotinis su sonines ir voveraiciu padazu
user posted image

niammmmmm kaip skaniai atrodo nestuke.gif o gal dar ir receptuka butu galima ? blush2.gif
Atsakyti