Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

Elena,
su kokiu cia padazu maisote bulves? turit omeny jogurta tiktai?
Noreciau tikslesnio paaiskinimo, juolab , kad cia nematytas receptukas, ne kokiu iki gyvo kaulo isedusiu balandeliu-bukviniu blynu-kotletu ir tt ir pan biggrin.gif biggrin.gif
o kaip skonis tu salotu?
aciu, laukiu atsakymo! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sarrra @ 2008 10 15, 19:58)
kaip uzsimaniau cebureku! doh.gif
gal galetum patikslint proporcijas? nes ypac keista kad i farsa reik pilt kefyro ,tai butu idomu suzinot mazdaug kiekius  4u.gif

Patikslinu proporcijas, nors aš dažniausiai darau viską iš akies rolleyes.gif miltų buvo kokie 600-700g, kefyro tešlai apie 400ml, 1kiaušinis + druska . Įdarui: faršo 400g., prieskoniai, svogūnas ir kefyro ar vandens koks 50ml. (kad ta mėsa nebūtų sušokus į gabalą, tokia laisvesnė mirksiukas.gif )
tešlos skonis gaunas beveik tongue.gif toks pat, kaip ir darant čeburėkus iš plikytos tešlos, tik darbo šimtą kart mažiau ir greičiau cool.gif

elenos salotytės bigsmile.gif ir zele apelsine bigsmile.gif

vakar kepiau tarkuotas buves per burokine tarka orkaitėj su mėsyte, nu man kažkas nesigavo, nors dariau kaip merginos doh.gif nesulipo tos bulves, kiekvienas gabaliukas atskirai doh.gif
Atsakyti

O čia želė supilta į apelsino puselės ir supjaustyta.

Geras !!! bigsmile.gif Niekad nemačiau taip želės padarytos. Nuostabi idėja thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(brashke77 @ 2008 10 16, 08:49)
Elena,
su kokiu cia padazu maisote bulves? turit omeny jogurta tiktai?
Noreciau tikslesnio paaiskinimo, juolab , kad cia nematytas receptukas, ne kokiu iki gyvo kaulo isedusiu balandeliu-bukviniu blynu-kotletu ir tt ir pan  biggrin.gif  biggrin.gif
o kaip skonis tu salotu?
aciu, laukiu atsakymo!  4u.gif

Na taip.Rašiau recepte:
Padažui jogurtą paskaniname druska,pipiriukais,citrinos sultimis 4u.gif
Skonis man patiko, nes mėgstu bulvės, patinka lašiša ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zvaigzdielaite @ 2008 10 15, 16:34)
Ką galima pagaminti iš stirnos kumpio gavau kyšio blush2.gif ,atsakymo reikėtų šiandien ,nes dabar pamerkiau į pasūdytą vandenį ir laikau ,kad kraujas numirktų?

bet ka -ka ir su kita mesa mirksiukas.gif mirksiukas.gif tik stirniena sausesne mirksiukas.gif gerai pamirkyt parugstintame vandenyje pries tai mirksiukas.gif labai skanus buna tokie kepsniai orkaitej - imi smota mesos -na jau kaip koki viniotini (nzn kaip paaiskint) -stora ir ilga lotuliukas.gif lotuliukas.gif pamarinuoji, prikaisioji lasinuku ir dziovontu abrikosu bei slyvu, i kepimo rankove ir i orkaite wub.gif wub.gif wub.gif man salta skaniau, mano vyrui tik karsta wub.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Eileitija @ 2008 10 15, 18:05)
Opapa...o lekstes tai nenuvaliau  doh.gif  Nu niekaip nemoku graziai spageciu idet, kad lekstes neuzkabintu jie man ir neisterliotu  doh.gif  lotuliukas.gif  Nu, bet skonis nuo to nesuprastejo  mirksiukas.gif

su photoshopu galima nutrint lotuliukas.gif

QUOTE(Monalyza @ 2008 10 15, 21:22)

Siandien kepiau pagal sroves recepta sonine su farsu.

priminkit -cia ant keptuves ar orkaitej? blush2.gif ir sonine zalia ar kokia nors parukyta buna? blush2.gif

Papildyta:
QUOTE(Elena @ 2008 10 16, 08:20)

O čia želė supilta į apelsino puselės ir supjaustyta.

gali gal smulkiau apie sita? blush2.gif cia i apelsino zieve, kuri nulupta nuo puses apelsino? -gerai uzklausiau lotuliukas.gif o karsta pili zele ar atvesinta? blush2.gif kur dedi, ka dnenuvirstu tos puseles? blush2.gif

QUOTE(davija @ 2008 10 16, 08:50)
vakar kepiau tarkuotas buves per burokine tarka orkaitėj su mėsyte, nu man kažkas nesigavo, nors dariau kaip merginos doh.gif nesulipo tos bulves, kiekvienas gabaliukas atskirai doh.gif

o nuplikei pienu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2008 10 16, 09:18)
gali gal smulkiau apie sita? blush2.gif cia i apelsino zieve, kuri nulupta nuo puses apelsino? -gerai uzklausiau lotuliukas.gif o karsta pili zele ar atvesinta? blush2.gif kur dedi, ka dnenuvirstu tos puseles? blush2.gif

Smulkinu.Nupirkau apelsinu.Perpjoviau per pusė.Išspaudžiau sulčių ir liko tuščios tos pusės.Na dar biški vidų pavaliau..Tada darom norimos spalvos ir skonio želę.Atvėsiname, supilame į apelsinu pusės.Sudėjau viską gražiai ant plokščios lėkštės ir į šaldytuvą.Po to supjausčiau.Tik pastaba tokia želė turi būti toks tvirtas kad pjaustyti būtų lengviau 4u.gif Tiesiog mažiau vandens įpilt darant smile.gif Ar aišku?Jei ne..klauskit atsakysiu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elena: 16 spalio 2008 - 08:40
Skumbre kepta folijoje - emiau zalia skumbre, isdarinejau, visa apslaksciau citrina bei itryniau zuvies prieskoniais, i vidu itarkavau imbiero, keleta griezinuku svoguno, zalumynu, sviesto gabaleli. Paemiau folijos laksta, ji apslaksciau citrina, padejau zuvi, aplink ja cukiniju gabaleliai ir pomidoro griezineliai, viska graziai susukau ir i orkaite 200 laipsniu apie 20-30 min.
Man buvo nerealiai skanu thumbup.gif ir atradau, kad cukinijas vienas taip galima butu kept -nes buvo nerealus skonis -tie prieskoniai nuo zuvies, citrinos rugstele ir sviestuko thumbup.gif wub.gif ir beja, skubre tai pirma syki valgiau nerukyta tongue.gif irgi patiko thumbup.gif

fotke tai nelabai skani gavos ax.gif ale zuvis greit atausta -skubejau blush2.gif lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2008 10 16, 09:18)

priminkit -cia ant keptuves ar orkaitej? blush2.gif ir sonine zalia ar kokia nors parukyta buna? blush2.gif

Sonine zalia, plonai supjaustyta pamusta.
kepta orkaitej.
Kaip mapaciau maniau, kad sudetinga, bet pabandzius sakau, kad nera taip mirksiukas.gif
Atsakyti
user posted image

mūsų pusryčiai- blynčikai. Cukiniją, 1 svogūną sutarkavau su bulviatarke, įbėriau druskytės, vegetos šiek tiek, miltų dėjau, kad masė būtų tirštoka. Patiekiau su grietine. Man asmeniškai, patys skaniausi blynai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ulė @ 2008 10 15, 15:49)
geras!! as galvojau ten perlines kruopos taip graziai atrodo blush2.gif ,o kaip jos supokuotos,ieskosiu 4u.gif

na as ne LT,bet atrodo taip pakuote
user posted image
Atsakyti

! 
Tema skirta tik receptams su nuotraukomis, o ne pokalbiams. Prašau rašyt į temą!
Atsakyti
na va ka nuraiciau pavakariams, receptas to vyriskio kur su vaizdine medziaga ikeltas...
http://pavaryk.blogs...n-receptas.html

kas man nenusiseke, kad nesusitvarkau su orkaite viska reiks kepti per viena auksta negaliu, ir dar per daug truputi vegetos idejau, bet siaip kaip pirmam kibinu kartui visai neblogai ax.gif dar reiks pasitreniruot...

Papildyta:
oij labai atsiprasau gelbekit kaip istaisyt ta mano sudarkyma temos? blush2.gif

nuva pasitaisiau jau rolleyes.gif

http://www.ipix.lt/desc/40751246/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo doovka: 16 spalio 2008 - 17:05