Elena,
su kokiu cia padazu maisote bulves? turit omeny jogurta tiktai?
Noreciau tikslesnio paaiskinimo, juolab , kad cia nematytas receptukas, ne kokiu iki gyvo kaulo isedusiu balandeliu-bukviniu blynu-kotletu ir tt ir pan
o kaip skonis tu salotu?
aciu, laukiu atsakymo!
QUOTE(Sarrra @ 2008 10 15, 19:58)
kaip uzsimaniau cebureku!
gal galetum patikslint proporcijas? nes ypac keista kad i farsa reik pilt kefyro ,tai butu idomu suzinot mazdaug kiekius
gal galetum patikslint proporcijas? nes ypac keista kad i farsa reik pilt kefyro ,tai butu idomu suzinot mazdaug kiekius
Patikslinu proporcijas, nors aš dažniausiai darau viską iš akies miltų buvo kokie 600-700g, kefyro tešlai apie 400ml, 1kiaušinis + druska . Įdarui: faršo 400g., prieskoniai, svogūnas ir kefyro ar vandens koks 50ml. (kad ta mėsa nebūtų sušokus į gabalą, tokia laisvesnė )
tešlos skonis gaunas beveik toks pat, kaip ir darant čeburėkus iš plikytos tešlos, tik darbo šimtą kart mažiau ir greičiau
elenos salotytės ir zele apelsine
vakar kepiau tarkuotas buves per burokine tarka orkaitėj su mėsyte, nu man kažkas nesigavo, nors dariau kaip merginos nesulipo tos bulves, kiekvienas gabaliukas atskirai
O čia želė supilta į apelsino puselės ir supjaustyta.
Geras !!! Niekad nemačiau taip želės padarytos. Nuostabi idėja
QUOTE(brashke77 @ 2008 10 16, 08:49)
Elena,
su kokiu cia padazu maisote bulves? turit omeny jogurta tiktai?
Noreciau tikslesnio paaiskinimo, juolab , kad cia nematytas receptukas, ne kokiu iki gyvo kaulo isedusiu balandeliu-bukviniu blynu-kotletu ir tt ir pan
o kaip skonis tu salotu?
aciu, laukiu atsakymo!
su kokiu cia padazu maisote bulves? turit omeny jogurta tiktai?
Noreciau tikslesnio paaiskinimo, juolab , kad cia nematytas receptukas, ne kokiu iki gyvo kaulo isedusiu balandeliu-bukviniu blynu-kotletu ir tt ir pan
o kaip skonis tu salotu?
aciu, laukiu atsakymo!
Na taip.Rašiau recepte:
Padažui jogurtą paskaniname druska,pipiriukais,citrinos sultimis
Skonis man patiko, nes mėgstu bulvės, patinka lašiša
QUOTE(zvaigzdielaite @ 2008 10 15, 16:34)
Ką galima pagaminti iš stirnos kumpio gavau kyšio ,atsakymo reikėtų šiandien ,nes dabar pamerkiau į pasūdytą vandenį ir laikau ,kad kraujas numirktų?
bet ka -ka ir su kita mesa tik stirniena sausesne gerai pamirkyt parugstintame vandenyje pries tai labai skanus buna tokie kepsniai orkaitej - imi smota mesos -na jau kaip koki viniotini (nzn kaip paaiskint) -stora ir ilga pamarinuoji, prikaisioji lasinuku ir dziovontu abrikosu bei slyvu, i kepimo rankove ir i orkaite man salta skaniau, mano vyrui tik karsta
QUOTE(Eileitija @ 2008 10 15, 18:05)
Opapa...o lekstes tai nenuvaliau Nu niekaip nemoku graziai spageciu idet, kad lekstes neuzkabintu jie man ir neisterliotu Nu, bet skonis nuo to nesuprastejo
su photoshopu galima nutrint
QUOTE(Monalyza @ 2008 10 15, 21:22)
priminkit -cia ant keptuves ar orkaitej? ir sonine zalia ar kokia nors parukyta buna?
Papildyta:
QUOTE(Elena @ 2008 10 16, 08:20)
gali gal smulkiau apie sita? cia i apelsino zieve, kuri nulupta nuo puses apelsino? -gerai uzklausiau o karsta pili zele ar atvesinta? kur dedi, ka dnenuvirstu tos puseles?
QUOTE(davija @ 2008 10 16, 08:50)
vakar kepiau tarkuotas buves per burokine tarka orkaitėj su mėsyte, nu man kažkas nesigavo, nors dariau kaip merginos nesulipo tos bulves, kiekvienas gabaliukas atskirai
o nuplikei pienu?
QUOTE(bonda @ 2008 10 16, 09:18)
gali gal smulkiau apie sita? cia i apelsino zieve, kuri nulupta nuo puses apelsino? -gerai uzklausiau o karsta pili zele ar atvesinta? kur dedi, ka dnenuvirstu tos puseles?
Smulkinu.Nupirkau apelsinu.Perpjoviau per pusė.Išspaudžiau sulčių ir liko tuščios tos pusės.Na dar biški vidų pavaliau..Tada darom norimos spalvos ir skonio želę.Atvėsiname, supilame į apelsinu pusės.Sudėjau viską gražiai ant plokščios lėkštės ir į šaldytuvą.Po to supjausčiau.Tik pastaba tokia želė turi būti toks tvirtas kad pjaustyti būtų lengviau Tiesiog mažiau vandens įpilt darant Ar aišku?Jei ne..klauskit atsakysiu
Skumbre kepta folijoje - emiau zalia skumbre, isdarinejau, visa apslaksciau citrina bei itryniau zuvies prieskoniais, i vidu itarkavau imbiero, keleta griezinuku svoguno, zalumynu, sviesto gabaleli. Paemiau folijos laksta, ji apslaksciau citrina, padejau zuvi, aplink ja cukiniju gabaleliai ir pomidoro griezineliai, viska graziai susukau ir i orkaite 200 laipsniu apie 20-30 min.
Man buvo nerealiai skanu ir atradau, kad cukinijas vienas taip galima butu kept -nes buvo nerealus skonis -tie prieskoniai nuo zuvies, citrinos rugstele ir sviestuko ir beja, skubre tai pirma syki valgiau nerukyta irgi patiko
fotke tai nelabai skani gavos ale zuvis greit atausta -skubejau
Man buvo nerealiai skanu ir atradau, kad cukinijas vienas taip galima butu kept -nes buvo nerealus skonis -tie prieskoniai nuo zuvies, citrinos rugstele ir sviestuko ir beja, skubre tai pirma syki valgiau nerukyta irgi patiko
fotke tai nelabai skani gavos ale zuvis greit atausta -skubejau
QUOTE(bonda @ 2008 10 16, 09:18)
priminkit -cia ant keptuves ar orkaitej? ir sonine zalia ar kokia nors parukyta buna?
Sonine zalia, plonai supjaustyta pamusta.
kepta orkaitej.
Kaip mapaciau maniau, kad sudetinga, bet pabandzius sakau, kad nera taip
QUOTE(Ulė @ 2008 10 15, 15:49)
geras!! as galvojau ten perlines kruopos taip graziai atrodo ,o kaip jos supokuotos,ieskosiu
na as ne LT,bet atrodo taip pakuote
na va ka nuraiciau pavakariams, receptas to vyriskio kur su vaizdine medziaga ikeltas...
http://pavaryk.blogs...n-receptas.html
kas man nenusiseke, kad nesusitvarkau su orkaite viska reiks kepti per viena auksta negaliu, ir dar per daug truputi vegetos idejau, bet siaip kaip pirmam kibinu kartui visai neblogai dar reiks pasitreniruot...
Papildyta:
oij labai atsiprasau gelbekit kaip istaisyt ta mano sudarkyma temos?
nuva pasitaisiau jau
http://www.ipix.lt/desc/40751246/
http://pavaryk.blogs...n-receptas.html
kas man nenusiseke, kad nesusitvarkau su orkaite viska reiks kepti per viena auksta negaliu, ir dar per daug truputi vegetos idejau, bet siaip kaip pirmam kibinu kartui visai neblogai dar reiks pasitreniruot...
Papildyta:
oij labai atsiprasau gelbekit kaip istaisyt ta mano sudarkyma temos?
nuva pasitaisiau jau
http://www.ipix.lt/desc/40751246/