Apie balandėlius Man patinka tik troškinti, nei kiek nekepinti, nei prieš, nei po, nei ten į jokius miltus nemirkyti
QUOTE(Owly @ 2008 10 15, 15:59)
Apie balandėlius Man patinka tik troškinti, nei kiek nekepinti, nei prieš, nei po, nei ten į jokius miltus nemirkyti
Man irgi, dar visai nesenai isbandziau garpuodyje balandelius gaminti tai irgi labai skanus gavosi
Owly tiek rašiau rašiau, o mano žinutę tuo pačiu ištrynė , nu neberašysiu daugiau su visom kitom ne į temą
Ateinu su spageciais Spageciai virti paprastu paprasciausiai (tik svarbu nepervirti!). Padazas: Susmulkinau svoguna, 4 cesnako skilteles, keptuveje istirpinau gabaliuka sviesto, sumeciau svoguna ir cesnaka, tada siaudeliais pjaustytas morkas. Truputi paskrudus ipyliau vandens, kad keptu, bet nesviltu svogunai. Truputi pakepus (apie pora minuciu) sudejau farsa (smulkinau mesa su blenderiu, tai kazko ji man susoko bekepant i gabaliukus ), apkepiau, tada ipyliau truputi vandens ir pomidoru pastos skiestos su vandeniu. Na ir troskinau ant silpnos ugnies. O prieskoniai tai pipiras, druska, mesos prieskoniai, bazilikas.
Ir uzbarsciau tarkuotu suriu
Opapa...o lekstes tai nenuvaliau Nu niekaip nemoku graziai spageciu idet, kad lekstes neuzkabintu jie man ir neisterliotu Nu, bet skonis nuo to nesuprastejo
Ir uzbarsciau tarkuotu suriu
Opapa...o lekstes tai nenuvaliau Nu niekaip nemoku graziai spageciu idet, kad lekstes neuzkabintu jie man ir neisterliotu Nu, bet skonis nuo to nesuprastejo
Eileitija, niam net garuojantis niam Mėgstu makaronus su tokiais padažiukais
O ten tą geltoną tekstą trink Niekam nesakysiu Jei būtum neparašius, net žiūrėjus į šonus nebūčiau, o kai perskaičiau, ėmiau ieškot su padidinamuoju stiklu
O ten tą geltoną tekstą trink Niekam nesakysiu Jei būtum neparašius, net žiūrėjus į šonus nebūčiau, o kai perskaičiau, ėmiau ieškot su padidinamuoju stiklu
QUOTE(Eileitija @ 2008 10 15, 18:05)
Ateinu su spageciais Spageciai virti paprastu paprasciausiai (tik svarbu nepervirti!). Padazas: Susmulkinau svoguna, 4 cesnako skilteles, keptuveje istirpinau gabaliuka sviesto, sumeciau svoguna ir cesnaka, tada siaudeliais pjaustytas morkas. Truputi paskrudus ipyliau vandens, kad keptu, bet nesviltu svogunai. Truputi pakepus (apie pora minuciu) sudejau farsa (smulkinau mesa su blenderiu, tai kazko ji man susoko bekepant i gabaliukus )
kai sublenderiuoji mėsytę, ji labai "guiminė" pasidaro, aš tada kepinu atskirai vien tik faršą ir išskirstau su šakute smulkiai, nes kitaip lieka didesni gabaliukai, su mėsmale taip nebūna labai apetitnai atrodo, sukirsčiau porciją nemirktelėjus
mamka,kaip skaniai atrodo tavo zuvies kepsniukas,as jau vaisinuos
prie visų jūsų skonybių ir grožybių tik čeburėkai:
tešla: greitkratyje išplaku kefyrą, kiaušinį, druską ir supilu į miltus. Išminkau tešlą ir darau mėsytę: faršas, kefyras, prieskoniai ir svogūnai(aš sublenderiuoju, kad šeimyna nerastų ). Tada kočiojam tešlą, dedam įdarą ir lipdom čeburėkus.
moliūgų padažiukas su žuvyte
tešla: greitkratyje išplaku kefyrą, kiaušinį, druską ir supilu į miltus. Išminkau tešlą ir darau mėsytę: faršas, kefyras, prieskoniai ir svogūnai(aš sublenderiuoju, kad šeimyna nerastų ). Tada kočiojam tešlą, dedam įdarą ir lipdom čeburėkus.
moliūgų padažiukas su žuvyte
QUOTE(JoanaS @ 2008 10 15, 18:21)
kai sublenderiuoji mėsytę, ji labai "guiminė" pasidaro, aš tada kepinu atskirai vien tik faršą ir išskirstau su šakute smulkiai, nes kitaip lieka didesni gabaliukai, su mėsmale taip nebūna labai apetitnai atrodo, sukirsčiau porciją nemirktelėjus
Vat as mesmales neturiu, tai tenka blenderiuot. O atskirai kazkaip kepint nesinori visi skanumynai pasilieka kitoje keptuveje, as taip speju...
QUOTE(Eileitija @ 2008 10 15, 17:05)
Ateinu su spageciais
kaip apetitnai atrodo, tokie garuojantys ir prie stalo kvieciantys o lekstes tai visai net nepastebejau, tik kai parasei pradejau ziuret
Spageciai