Ateinu su spageciais

Spageciai virti paprastu paprasciausiai (tik svarbu nepervirti!). Padazas: Susmulkinau svoguna, 4 cesnako skilteles, keptuveje istirpinau gabaliuka sviesto, sumeciau svoguna ir cesnaka, tada siaudeliais pjaustytas morkas. Truputi paskrudus ipyliau vandens, kad keptu, bet nesviltu svogunai. Truputi pakepus (apie pora minuciu) sudejau farsa (smulkinau mesa su blenderiu, tai kazko ji man susoko bekepant i gabaliukus

), apkepiau, tada ipyliau truputi vandens ir pomidoru pastos skiestos su vandeniu. Na ir troskinau ant silpnos ugnies. O prieskoniai tai pipiras, druska, mesos prieskoniai, bazilikas.

Ir uzbarsciau tarkuotu suriu
Opapa...o lekstes tai nenuvaliau
Nu niekaip nemoku graziai spageciu idet, kad lekstes neuzkabintu jie man ir neisterliotu
Nu, bet skonis nuo to nesuprastejo