Elena wou .Kaip visada-iš koto verčianti.
Išduok pasalptį kaip taip gražiai maistą nufotografuoji .
QUOTE(mammka @ 2008 10 15, 11:45)
Elena wou .Kaip visada-iš koto verčianti.
Silpni kotai pas jus kažkokie
O nuotraukos toli gražu dar netobulos...reiktų pasimokyt bet kad to laiko vis neužtenka Nežinau kaip..bet fotografuoju Kažkokį makro režimą įjungiu
balandelius kai darau pirma juos apkepu keptuveje,o tada jau i puoda dedu troskinti,man taip skaniau[bet kaip sakoma del skonio nesigyncisim].
QUOTE(JOLKA999 @ 2008 10 15, 13:54)
balandelius kai darau pirma juos apkepu keptuveje,o tada jau i puoda dedu troskinti,man taip skaniau[bet kaip sakoma del skonio nesigyncisim].
pirma i keptuve?
QUOTE(JOLKA999 @ 2008 10 15, 11:54)
mano mama taip daro, tikrai skanesni buna... o as ju visai nedarau tiksliau tuos tinginiu balandelius darau, kur viskas atskirai
jo,pirma i keptuve,lapai man daug skanesni tada.mano mama ir taip visad darydavo,as taip pat. karta patingejau ir nekepinau,skonis jau ne tas
QUOTE(JOLKA999 @ 2008 10 15, 12:54)
mano mama dar zinau kad pries apkepindama keptuvej miltuose pavoliodavo
aciu merginos, kita syki pabandysiu taip
QUOTE(JOLKA999 @ 2008 10 15, 13:11)
jo,pirma i keptuve,lapai man daug skanesni tada.mano mama ir taip visad darydavo,as taip pat. karta patingejau ir nekepinau,skonis jau ne tas
o man tai skonis praktiskai nesiskiria as nebent susaldytus pakepinu ir tada i puoda
QUOTE(gabrieliux @ 2008 10 14, 21:29)
klausimelis cia tuos kotletukus su kuom valget?
atradau kvieciu grudus labai skanus dalykelis,net maniskis suzavetas greitai paruosiami, su saukstu sviesto pagardinti tiesiog tirpsta burnoj..
QUOTE(Elena @ 2008 10 15, 12:10)
Silpni kotai pas jus kažkokie
O nuotraukos toli gražu dar netobulos...reiktų pasimokyt bet kad to laiko vis neužtenka Nežinau kaip..bet fotografuoju Kažkokį makro režimą įjungiu
Silpni kai valgyt norim .
Tai gal fotikas pas tave koks geresnis .Mane kartais tai sunervina,dažnai nesigauna .Ir fotkėse dar bjauriau atrodo nei natūroj .
QUOTE(Briliantas @ 2008 10 15, 12:55)
pirma i keptuve?
Aš irgi pakepinu.Man labai skanu tada.Ir pabaigoj dedu tomatų(priduoda rūgštelės) arba pomidorų pastos dėl spalvos .