Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

QUOTE(Srove @ 2008 10 11, 21:01)
Nukaulinau slauneles, nuemiau odele, mesa slauneliu supjausciau kubeliais, itarkavau morku, surio, dziovinto svoguno, krakmolo, truputi sviesto,prieskoniu magi mesai,  isukau i odeles ir ikisau uztaisa, t.y kaula bigsmile.gif Gal vaizdelis ir ne is geruju, bet valgyt galima.


Aha, atrodo, kad visos atostogu isejo is virtuves g.gif Pasigendu Nerytes, Elenos ir kitu seimininkiu ax.gif Auuuuuuu!!!

nesuprantu kaip taip tau išėjko, kaip nesuplyšo skūra imant mėsą lauk ir vėl pasiliko? wacko.gif

Aš tai kepu šonkauliukus su bulvėm fantastiškoj oliverio keptuvėj good.gif
Atsakyti
Nikki, labai skaniai ir sultingai atrodo,mmmm
Srove, netingi tu, eina sau doh.gif ..

..o ash renku po truputi, renku nuotraukytes mirksiukas.gif tongue.gif
Atsakyti
O tu ne rink, o rodyk! ok.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Lietiniai su desrelemis:
teslai - miltai, selenos, vanduo ir aliejus....idaras - desreles.
kepam lietinius, i ju vidu vyniojame desreles ir apkepame...

user posted image
Atsakyti
Oho, Briliante, koks operatyvumas! 9.19 padaryta nuotrauka, 9.30 jau ikelta i foruma. biggrin.gif Tu ka, saltus blynus po to valgei? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikki N @ 2008 10 12, 10:47)
Oho, Briliante, koks operatyvumas! 9.19 padaryta nuotrauka, 9.30 jau ikelta i foruma.  biggrin.gif Tu ka, saltus blynus po to valgei?  lotuliukas.gif

biggrin.gif
nea....kol Jums parasiau...blynai kaip tik praveso ir buvo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2008 10 11, 22:47)
nesuprantu kaip taip tau išėjko, kaip nesuplyšo skūra imant mėsą lauk ir vėl pasiliko? wacko.gif

Juk ta skura perpjauni apatinej dalyje slauneles, lygiagreciai su kaulu, kai isimineji kaula, nu tiksliau isskleidi slaunele, isimi kaulus, nulupi odele ir tada darai idara, i ji ikisi kauliuka, o aplink apvynioji skura, kaip buvo, gali susmeigti smeigtukais, gali patepti kiausinio plakiniu, kad neisirtu, o gali ir is apacios slaunele nukaulinti ir palikti tik ta kauliuka kur islindes, uzversti skura, isimti mesa, bet taip daugiau darbo, bet tada slauneles atrodo naturaliau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Srove @ 2008 10 12, 09:59)
Juk ta skura perpjauni apatinej dalyje slauneles, lygiagreciai su kaulu, kai isimineji kaula, nu tiksliau isskleidi slaunele, isimi kaulus, nulupi odele ir tada darai idara, i ji ikisi kauliuka, o aplink apvynioji skura, kaip buvo, gali susmeigti smeigtukais, gali patepti kiausinio plakiniu, kad neisirtu, o gali ir is apacios slaunele nukaulinti ir palikti tik ta kauliuka kur islindes, uzversti skura, isimti mesa, bet taip daugiau darbo, bet tada slauneles atrodo naturaliau mirksiukas.gif

mmmm ak taip, biški kažkaip kitaip galvojau.na bet kol pati nepabandysiu nesuprasiu iki galo. blush2.gif
Atsakyti
Thai vištiena su ryžiais

Reikės:


Vištienos krūtinėlės, morkų, raudonųjų svogūnų (nuotraukoj pamiršau), saliero vieno koto (jei mėgstat,galima daugiau), konc. raudonų pupelių, raudonosios paprikos, cukinijos (ta žalia, nežinau gal lietuviškai nevisai tiksliai cukinija ji verčias), pomidorų tyrės, kokosų pieno (foto suklydau, padėjau grietinėlę vietoj pieno doh.gif ), cukraus, druskos, pipirų,česnakų,kitų norimų prieskonių, aš dėjau truputė kario, aliejaus kepimui,thai žuvies padažo, dėjau dar čili pastos, ir thai raudonojo aštrių prieskonių padažo (foto yra).

user posted image

user posted image



Susipjaustom daržoves maždaug taip:

user posted image

Tada vištieną, tokiais nemažais gabaliukais:

user posted image


Į didelę ir gilią keptuvę pilam aliejaus, spaudžiam česnako, dedam čili pastos ir thai raud. prieskonių padažo,šiek tiek kario, užkaitinam ir dedam vištieną. ugnį padarom didžiausią ir pastoviai maišant kepam.kai jau vištiena pagelsta ir iškepa,
user posted image

pilam iš keptuvės lauk (galima ant popieriaus šiek tiek sugerti riebalus), tada į tą pačią keptuvę pakartotinai šiek tiek aliejaus, žuvies padažo, druskos,cukraus (druska, cukrus ir tas žuvies padažas duoda tokį įdomų saldžiarūgštį skonį) pipirų ir dedam daržoves. lygiai taip pat ant didelės ugnies maišom pastoviai ,tada greičiau iškepa.

user posted image

kai jau suminkštėja, pagrinde morkos užima daugiausiai laiko, dedam atgal mėsą, dedam pomidorų pastą, pilam kokosų pieną, ir maišom,ir tada jau sumažinam ugnį ir dar kokį 10-15 minučių patroškinam.

user posted image

ir viskas, pilam ant ryžių ir valgom.

user posted image

(galutinio gražaus rezultato foto netyčia ištryniau verysad.gif )
gaunas paprastas, bet skoniu labai įdomus troškinukas.
Atsakyti
Taip noriu savo pietukų nuotrauką įkelt, bet niekaip neišeina - vis rašo, kad dinaminėse žymelėse...kažkaip ten. O esu kėlusi nekart į sm nuotrauką ir niekad nebuvo problemų... doh.gif
Atsakyti
Kugelinskas biggrin.gif

i kepimo inde sumeciau vistos kulseles...pamarinavusi su vistos prieskoniais, primeciau daug svoguno.....supyliau tarkuotas bulves, priberiau prieskoniu ir viska ismaisiau...ir i karsta orkaite ...kepiau gera valanda ir skanaus 4u.gif

user posted image
Atsakyti
user posted imageuser posted image
Marinatui
50 ml skysto medaus
50 ml balto vyno
50 ml vandens
2 v. š. sojos padažo
1 česnako galva
druskos, pipirų

Česnaką išlukštenti, skilteles sutarkavau su burokine tarka ir subėriau ant mėsos
Sumaišiau marinato ingredientus, užpyliau ant mėsos ir marinavau apie valandą.
kepti iki 200º C įkaitintoje orkaitėje, kol visiškai iškeps (apie 30 min.).
Skanu smile.gif

ŠONKAULIUKAI MARINUOTI VYNE IR MEDUJE
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inga654: 12 spalio 2008 - 15:25